Administrativ stjärna sökes till uppdrag omgående!

Ledig tjänst på Academic Work

Sök ledigt jobb som Administratör/Administrativ assistent i Stockholm. Nu finns det en ledig tjänst på Academic Work i Stockholms län att söka. Lönen är Fast månads- vecko- eller timlön och Enligt avtal. Arbetet är 3 månader med möjlighet till förlängning 08:00-17:00. Anställningen är en Vanlig anställning och anställnings längd är 6 månader eller längre. Sök jobbet senast 2024-03-13.

Hitta till arbetsplatsen på Academic Work

Arbetsplatsen hos Academic Work ligger i Stockholm i Stockholms län.

Yrke Administratör/Administrativ assistent
Arbetsort Stockholms län – Stockholm
Arbetsplats Academic Work
Organisationsnummer 5565595450 (Academic Work Sweden AB)
Anställningsvillkor 3 månader med möjlighet till förlängning 08:00-17:00
Anställningstyp Vanlig anställning
Lön Fast månads- vecko- eller timlön
Lönenivå Enligt avtal
Anställningens längd 6 månader eller längre
Arbetstid Heltid
Sista ansökningsdag 2024-03-13

Academic Work Har du ett par års administrativ vana och arbete i Excel? Se hit! Nu sökes vi dig som är tillgänglig omgående för att ta sig an ett projekt hos vår kund placerad i Solna. Urval sker löpande, välkommen med din ansökan!

OM TJÄNSTEN
Vår kund är ett internationellt bolag med sitt huvudkontor placerat i Solna. De söker nu två administrativa resurser som ska hjälpa kontraktavdelningen i ett projekt. Arbetsuppgifterna kommer vara att samla in och administrera information från fakturor och sammanställa en överblick i Excel.

Projektet startar omgående och beräknas pågå minst 3 månader, med möjlighet till förlängning. Med hänsyn till projektet kommer arbetet ske från kontoret och arbetstiderna är vardagar 08-17.

ARBETSUPPGIFTER

Arbetsuppgifter


* Samla in underlag från fakturor i samarbete med revisorsavdelningen.
* Kontakta underleverantörer för att säkerhetsställa uppgifter.
* Förbereda en översikt i Excel baserat på ovanstående.


VI SÖKER DIG SOM
- Har ett par års administrativ vana
- Har god vana i Excel och tidigare utfört arbeten i Excel
- Har flytande kunskaper i engelska, då både intern och extern kommunikation sker på engelska inom bolaget

Det är meriterande om du har
- Tidigare erfarenhet av att administrera fakturor, förslagsvis har du arbetat som fakturaadministratör

För att lyckas i rollen har du följande personliga egenskaper:
- Strukturerad
- Självgående
- Noggrann

Vår rekryteringsprocess

Denna rekryteringsprocess hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten skickas till Academic Work.

Vi tillämpar löpande urval och annonsen kan därmed komma att tas ned innan sista ansökningsdag om det är så att vi har gått vidare till urvals- och intervjufas. Rekryteringsprocessen innehåller två urvalstest: ett personlighetstest och ett test i kognitiv förmåga. Testerna är ett verktyg för att kunna hitta den kandidat med högst potential för tjänsten samt främja jämlikhet, mångfald och en rättvis rekryteringsprocess.
Är du intresserad av tjänsten på Academic Work? Ansök här Länken leder dig bort från Svenskajobb.se. Tänk på att sista ansökningsdag för tjänsten som Administratör/Administrativ assistent är 2024-03-13.

Om Svenskajobb.se

Svenskajobb.se är en tjänst för att söka lediga tjänster i Sverige men även vissa utlandsjobb. Här hittar du tusentals jobb inom alla kategorier och alla regioner. Du kan snabbt söka fram ditt drömjobb med vår sökfunktion. Sök på till exempel yrke, ort eller andra kriterier du har. Sajten uppdateras i realtid med Arbetsförmedlingens alla jobb.

Sök lediga jobb

Sök och hitta lediga tjänster. Skriv in yrke, ort, arbetsplats eller annat du vill söka på. Du kan ange ett eller flera sökord.

Liknande jobb