ADMINISTRATÖR

Ledig tjänst på JobBusters

Sök ledigt jobb som Administratör/Administrativ assistent i Stockholm. Nu finns det en ledig tjänst på JobBusters i Stockholms län att söka. Lönen är Fast månads- vecko- eller timlön och Fast lön. Arbetet är Deltid 75% Visstid, mer än 6 månader. Anställningen är en Vanlig anställning och anställnings längd är 6 månader eller längre. Sök jobbet senast 2024-03-11.

Hitta till arbetsplatsen på JobBusters

Arbetsplatsen hos JobBusters ligger i Stockholm i Stockholms län.

Yrke Administratör/Administrativ assistent
Arbetsort Stockholms län – Stockholm
Arbetsplats JobBusters
Organisationsnummer 5568265606 (Jobbusters AB)
Anställningsvillkor Deltid 75% Visstid, mer än 6 månader
Anställningstyp Vanlig anställning
Lön Fast månads- vecko- eller timlön
Lönenivå Fast lön
Anställningens längd 6 månader eller längre
Arbetstid Deltid
Sista ansökningsdag 2024-03-11

Arbetsuppgifter
Vi söker en engagerad Administratör för att koordinera administrativa arbetsuppgifter inom ett större infrastrukturprojekt. Som Administratör kommer du att fungera som ett stöd för huvudprojektledaren och programcontrolleren, och tillsammans med dem ta fram och implementera arbetsmetodik för projektet samt ansvara för den interna kommunikationen.

Ansvarsområden:
- Diarieföring av handlingar: Ansvara för att diarieföra och organisera programdokumentationen enligt gällande regelverk och ramverk.
- Möteshantering: Förbereda och koordinera möten inklusive presentationer, kallelser, rumreservationer och protokollföring. Ansvara för beslutsloggar och hålla ordning i mötesdokumentationen.
- Uppföljning av aktiviteter: Följa upp programaktiviteter internt genom att hålla koll på action points och aktivitetslistor.
- Administration av programverktyg: Ansvara för att upprätthålla och administrera programverktyg såsom tidplaner, riskhantering, resurshantering och behörigheter.
- Intern kommunikation: Stödja programledaren och huvudprojektledaren i programmets interna kommunikation och vid behov leda och driva egna möten.
- Övriga administrativa uppgifter: Vid behov stötta huvudprojektledaren med diverse dokumentation och administrativa uppgifter.

Om oss
JobBusters är ett auktoriserat personaluthyrnings- och rekryteringsföretag som är inriktade mot tjänstemän och har funnits sen 2011. Vi på JobBusters bryr oss om våra konsulter och vårt mål är alltid att bygga långsiktiga relationer med både konsult och kund. Vårt mål är alltid att matcha våra kunders drömkandidat med våra kandidaters drömjobb!

Företagspresentation
Vår kund är ett statligt affärsverk som förvaltar stamnätet för elkraften i Sverige. De bedriver även forskning- och utvecklingsprojekt på många områden för att främja ny teknik. Huvudkontoret finns i Stockholm och här behöver man som konsult säkerhetsprövas för de flesta uppdrag.

Kvalifikationer
- Du har minst avslutad gymnasieutbildning.
- Du behärskar både svenska och engelska i tal och skrift.
- Du har giltigt B-körkort då resor kan förekomma.
- Du har minst några års erfarenhet av en liknande roll där du har stöttat och koordinerat ett projekt med administrativa arbetsuppgifter.
- Du behärskar MS Office utan problem.
- Meriterande om du har erfarenhet av någon/några projektstyrningsmodeller (tex PPS, PMI, Prince).
- Meriterande om du har erfarenhet av liknande roll inom offentlig verksamhet, gärna inom energibranschen.

Personliga egenskaper
I rollen som Administratör inom infrastrukturprojekt är det viktigt att kunna balansera mellan att stödja andra och att ta egna initiativ för att säkerställa smidiga administrativa processer och effektiv intern kommunikation. Du trivs därför i en samarbetsmiljö och är samtidigt självständig nog att ta egna initiativ när det behövs. Du är en förtroendeingivande person som kommunicerar tydligt och effektivt med andra. Din förmåga att planera och organisera ditt arbete gör att du kan hantera flera uppgifter samtidigt och hålla dem välstrukturerade.

När du blir en av oss
Som konsult hos JobBusters kan du känna dig trygg med ett kollektivavtal i ryggen, tillgängliga konsultchefer och engagerade rekryterare. Du som konsult får även tillgång till vårt nätverk av spännande företag och uppdragsgivare! För oss är det viktigt att du som konsult trivs, känner en trygghet och gemenskap till oss som arbetsgivare. Vi erbjuder tjänstepension, löneväxling och möjlighet till flexpension. Du får även tillgång till vår förmånsportal, där du utöver friskvårdsbidrag har tillgång till mängder av rabatter och erbjudanden inom hälsa, hem och fritid, transport, sjukvård och mycket mer! Ditt välmående är av högsta prioritet för oss och vi erbjuder bland annat en digital lösning som hjälper våra medarbetare att hitta verktyg för att hantera vardagens alla utmaningar, både på jobbet och i privatlivet.

Lön
Enligt överenskommelse.

Tillträde och ansökan
Omfattningen är omkring 80% men kan komma att ändras efter kundens behov, sedvanliga kontorstider. Vår kund önskar start omkring 2024-04-01 och uppdraget förväntas löpa t.o.m. 2025-03-31 med möjlighet till förlängning om ytterligare ett år. Du kommer att vara anställd av JobBusters som konsult hos vår spännande kund. Innan påbörjat uppdrag måste du genomgå och bli godkänd i en säkerhetsprövning där bland annat bakgrundskontroll och säkerhetsintervju genomförs. Handläggningstiden är mellan 4-12 veckor. Vi går igenom ansökningarna löpande och i konsultvärlden går processerna oftast snabbt. Rollen kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum, vänta därför inte med att skicka in din ansökan (gärna i Word-format). Ansökningar mottagna innan 2024-02-14 kommer hanteras i ett första urval. Sista ansökningsdag är 2024-03-11.

Sökord: administratör, projektkoordinator, projektadministratör
Är du intresserad av tjänsten på JobBusters ? Ansök här Länken leder dig bort från Svenskajobb.se. Tänk på att sista ansökningsdag för tjänsten som Administratör/Administrativ assistent är 2024-03-11.

Sök andra jobb som administratör/administrativ assistent

Här ser du liknande jobb inom samma yrkesgrupp eller ort.


Om Svenskajobb.se

Svenskajobb.se är en tjänst för att söka lediga tjänster i Sverige men även vissa utlandsjobb. Här hittar du tusentals jobb inom alla kategorier och alla regioner. Du kan snabbt söka fram ditt drömjobb med vår sökfunktion. Sök på till exempel yrke, ort eller andra kriterier du har. Sajten uppdateras i realtid med Arbetsförmedlingens alla jobb.

Sök lediga jobb

Sök och hitta lediga tjänster. Skriv in yrke, ort, arbetsplats eller annat du vill söka på. Du kan ange ett eller flera sökord.

Liknande jobb