Administratör till Stockholms universitet

Ledig tjänst på Novare Bemanning

Sök ledigt jobb som Administratör/Administrativ assistent i Stockholm. Nu finns det en ledig tjänst på Novare Bemanning i Stockholms län att söka. Lönen är Fast månads- vecko- eller timlön och Månadslön - Fixed salary. Arbetet är Heltid ca 6 månader med möjlighet till förlängning. Anställningen är en Vanlig anställning och anställnings längd är 6 månader eller längre. Sök jobbet senast 2023-12-11.

Hitta till arbetsplatsen på Novare Bemanning

Arbetsplatsen hos Novare Bemanning ligger i Stockholm i Stockholms län.

Yrke Administratör/Administrativ assistent
Arbetsort Stockholms län – Stockholm
Arbetsplats Novare Bemanning
Organisationsnummer 5567834782 (Novare Bemanning AB)
Anställningsvillkor Heltid ca 6 månader med möjlighet till förlängning
Anställningstyp Vanlig anställning
Lön Fast månads- vecko- eller timlön
Lönenivå Månadslön - Fixed salary
Anställningens längd 6 månader eller längre
Arbetstid Heltid
Sista ansökningsdag 2023-12-11

Stockholms universitet är ett av Sveriges största universitet med ca 30 500 helårsstudenter och 5 700 anställda. Universitetet bedriver stark utbildning och forskning inom human- och naturvetenskaperna, med bred samverkan nationellt och internationellt. Stockholms universitet verkar för jämlikhet, jämställdhet och likabehandling och präglas av öppenhet och en nyskapande och gränsöverskridande verksamhet. Rankat som ett av världens 100 främsta lärosäten, är Stockholms universitet ledande inom forskning och utbildning inom humanvetenskap och naturvetenskap. Arbetsgivare: Novare Bemanning


Är du en erfaren administratör med intresse för rättsliga frågor? Har du tidigare arbetat med administration av disciplinärenden vid universitet? Då har vi en möjlighet för dig! Nu söker vi en administratör till Stockholms universitet som kommer att tillhöra deras Rättssekretariat.


För att lyckas med just din ansökan, tror vi på ett starkt samarbete som gör att vi på Novare Bemanning bland annat erbjuder dig värde genom karriärsamtal, intervjuträning och välarbetad marknadsföring av din profil under processens gång. Låter detta som en möjlighet för dig? Då är du varmt välkommen med din ansökan redan nu! 


Om uppdraget


Vi på Novare är en stolt och godkänd leverantör av det statliga ramavtalet i Sverige. Det innebär att vi löpande söker konsulter till Sveriges statliga myndigheter. Nu söker vi en administratör till Stockholms universitet som ska arbeta på Rättssekretariatet vid Rektors kansli. Rättssekretariatet arbetar med att erbjuda kvalificerat juridiskt stöd till Stockholm universitets ledning, övrig universitetsförvaltning och akademi. Rättssekretariatet koordinerar Stockholm universitets hantering av disciplinärenden och företräder universitetet i kontakter med rättsvårdande myndigheter samt inför domstol.


Disciplinärenden innebär att universitetet kan vidta åtgärder mot studenter som fuskar, stör verksamheten eller utsätter andra studenter eller anställda för trakasserier. Åtgärderna är antingen varning eller avstängning i upp till sex månader och beslutas av Disciplinnämnden. Rättssekretariatet behöver nu en erfaren administratör som stöd i arbetet med disciplinärenden. I rollen som administratör kommer du vara nyckeln i förberedelsen av disciplinärenden inför Disciplinnämnden. Du kommer att ansvara för mottagande och fördelning av ärenden, delgivning till studenter, samt hantering av protokoll och kallelser. Arbetet leds av chefsjuristen och enheten består av nio medarbetare


Exempel på arbetsuppgifter


 • administrativt stöd och förberedelse av disciplinärenden inför Disciplinnämnden
 • mottagande och fördelning av disciplinärenden till universitetsjurister
 • delgivning av anmälan till studenter
 • upprättande av protokollsutkast och kallelser m.m.
 • löpande såväl muntligt som skriftligt kommunicera, både på svenska och engelska, med universitetets olika institutioner, förvaltningsavdelningar och studenter
 • ge stöd till Rättssekretariatets övriga medarbetare 

Krav för tjänsten


 • gymnasium eller likvärdig utbildning
 • mycket goda kunskaper i MS Office eller likvärdigt
 • minst tre (3) års arbetslivserfarenhet som administratör/assistent
 • tidigare erfarenhet av arbete med disciplinärenden på högskola eller universitet
 • kunna kommunicera obehindrat på svenska och engelska, såväl i tal som skrift

Uppdragsperiod och omfattning 


Uppdraget är på heltid under kontorstider och pågår från och med 1 januari 2024 fram till och med 30 juni 2024, med möjlighet till förlängning.


Ansökan 


Då urval sker löpande kan tjänsten komma till att bli tillsatt innan sista ansökningsdag. Var därför beredd med din ansökan redan nu. Sista ansökningsdag är 2023-12-10. Du är varmt välkommen!  


Notera att vi tyvärr inte tar emot ansökningar via mail med anledning av GDPR. Om du däremot har frågor eller funderingar kring tjänsten så får du gärna kontakta Louise Ericson på louise.ericson@novare.se. 


Hoppas vi ses! 


Som konsult hos oss


Novare Bemanning bygger karriärer och stöttar organisationer. Vi är ett personligt och samhällsengagerat bolag som erbjuder interims och bemanningstjänster till både den offentliga och privata sektorn. Tillsammans med oss bidrar du till ett hållbart arbetsliv. Vi tar personlig utveckling till en helt ny nivå och är en unik arbetsgivare i branschen.  


När du arbetar som konsult ute på uppdrag hos våra kunder kommer du att ha ett nära samarbete med din konsultchef. Du kommer att ha regelbundna avstämningar utifrån en aktiv feedback-kultur där du utvecklar ditt självledarskap och de verktyg som du behöver för att nå ditt önskade mål. Det finns även möjlighet för dig som interimskonsult som har eget bolag att vara underkonsult och fakturera oss för arbetad tid. 


Novare Koncernen är ett av Sveriges ledande HR Serviceföretag som årligen genomför ca 600 rekryteringar samt många bemannings och interimsuppdrag. Novare har funnits i 20 år och startades av Investor. 2014 köpte personalen ut företaget från Investor och ägs idag av nyckelpersoner inom personalen. 


Är du intresserad av tjänsten på Novare Bemanning? Ansök här Länken leder dig bort från Svenskajobb.se. Tänk på att sista ansökningsdag för tjänsten som Administratör/Administrativ assistent är 2023-12-11.

Om Svenskajobb.se

Svenskajobb.se är en tjänst för att söka lediga tjänster i Sverige men även vissa utlandsjobb. Här hittar du tusentals jobb inom alla kategorier och alla regioner. Du kan snabbt söka fram ditt drömjobb med vår sökfunktion. Sök på till exempel yrke, ort eller andra kriterier du har. Sajten uppdateras i realtid med Arbetsförmedlingens alla jobb.

Sök lediga jobb

Sök och hitta lediga tjänster. Skriv in yrke, ort, arbetsplats eller annat du vill söka på. Du kan ange ett eller flera sökord.

Liknande jobb