Administratör till Lärosäte i Stockholm

Ledig tjänst på Adecco Sweden AB

Sök ledigt jobb som Administratör/Administrativ assistent i Stockholm. Nu finns det en ledig tjänst på Adecco Sweden AB i Stockholms län att söka. Lönen är Fast månads- vecko- eller timlön och Fast lön. Arbetet är Heltid Visstid. Anställningen är en Vanlig anställning och anställnings längd är 6 månader eller längre. Sök jobbet senast 2023-12-11.

Hitta till arbetsplatsen på Adecco Sweden AB

Arbetsplatsen hos Adecco Sweden AB ligger i Stockholm i Stockholms län.

Yrke Administratör/Administrativ assistent
Arbetsort Stockholms län – Stockholm
Arbetsplats Adecco Sweden AB
Organisationsnummer 5564472677 (Adecco Sweden AB)
Anställningsvillkor Heltid Visstid
Anställningstyp Vanlig anställning
Lön Fast månads- vecko- eller timlön
Lönenivå Fast lön
Anställningens längd 6 månader eller längre
Arbetstid Heltid
Sista ansökningsdag 2023-12-11

Adecco Sweden AB Vill du vara med och bidra till att upprätthålla en trygg och rättvis studiemiljö? Vi söker nu en erfaren administratör för uppdrag  på ett av Stockholms lärosäten där du b.la kommer att arbeta och bistå i arbetet med olika disciplinärenden.

Om tjänsten
Rättssekretariatet vid lärosätets rektorskansli är det juridiska stödet för lärosätets ledning, förvaltning och akademi. De utreder frågor inom förvaltningsrätt, avtalsrätt, studentjuridik samt hanterar ärenden relaterade till personuppgifter, offentlighet och sekretess. Dessutom samordnar de lärosätets disciplinärenden som prövas av disciplinnämnden.

Arbetsuppgifter
Som Administratör kommer du i första hand att arbeta med administrativt stöd och förberedelse av disciplinärenden inför Disciplinnämnden, såsom mottagande och fördelning av disciplinärenden till universitetsjurister, delgivning av anmälan till studenter, upprättande av
protokollsutkast och kallelser m.m. Även annat administrativt stöd kan förekomma i tjänsten. 

I arbetet ingår även att löpande såväl muntligt som skriftligt kommunicera, både på svenska och engelska, med lärosätets olika institutioner, förvaltningsavdelningar och studenter samt att ge stöd till Rättssekretariatets övriga medarbetare.

Krav för tjänsten:
• Gymnasium eller likvärdig utbildning
• Mycket goda kunskaper i MS Office eller likvärdigt
• Minst tre (3) års arbetslivserfarenhet som administratör/assistent
• Kunna kommunicera obehindrat på svenska och engelska, såväl i tal som skrift.
•Tidigare erfarenhet av arbete med disciplinärenden på högskola eller universitet.

Tjänsten som Administratör är ett konsultuppdrag på heltid från och med den 1 januari 2024 och beräknas pågå till och med den 30 juni 2024, med möjlighet till fölängning.

Om dig:
Vi letar efter dig som har tidigare erfarenhet av administrativt arbete och gärna inom juridik eller liknande område. Du bör vara noggrann, självgående och ha förmågan att hantera känsliga ärenden.
God kommunikationsförmåga och förmågan att samarbeta är också viktiga egenskaper för att lyckas i rollen.

För att säkerställa en kompetensbaserad rekrytering använder vi oss i denna process av arbetspsykologiska tester.
Urval och intervjuer kommer ske löpande men med sista ansökningsdag  11 december.

Välkommen med din ansökan redan idag!

Om Adecco
Vi är en del av det multinationella företaget Adecco Group som är ett av världens största rekryterings- och bemanningsföretag. Adecco samarbetar med många attraktiva företag och det finns stora möjligheter att utöka ditt eget professionella nätverk med värdefulla kontakter genom oss.

Adecco är stolt leverantör till Kammarkollegiet inom ramavtalen för bemanning av kontorspersonal samt rekrytering av kontorspersonal och chefer i hela Sverige. Ramavtalen kan användas för avrop av alla myndigheter under regeringen samt myndigheter under riksdagen och andra offentligt styrda organ.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvariga rekryterare:
Anki Arnquist, anki.arnquist@adecco.se alt via växel 010-173 73 00.

Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via info@adecco.se

Sökord
Administratör,offentlig sektor, statlig myndighet, Microsoft Office, Kammarkollegiet, universitet, Lärosäte  avtalsadministration, juridik,  Stockholm, Adecco
Är du intresserad av tjänsten på Adecco Sweden AB? Ansök här Länken leder dig bort från Svenskajobb.se. Tänk på att sista ansökningsdag för tjänsten som Administratör/Administrativ assistent är 2023-12-11.

Om Svenskajobb.se

Svenskajobb.se är en tjänst för att söka lediga tjänster i Sverige men även vissa utlandsjobb. Här hittar du tusentals jobb inom alla kategorier och alla regioner. Du kan snabbt söka fram ditt drömjobb med vår sökfunktion. Sök på till exempel yrke, ort eller andra kriterier du har. Sajten uppdateras i realtid med Arbetsförmedlingens alla jobb.

Sök lediga jobb

Sök och hitta lediga tjänster. Skriv in yrke, ort, arbetsplats eller annat du vill söka på. Du kan ange ett eller flera sökord.

Liknande jobb