Account Manager (Utesäljare) till DB Schenker i Stockholm

Ledig tjänst på DB Schenker

Sök ledigt jobb som Account manager i Stockholm. Nu finns det en ledig tjänst på DB Schenker i Stockholms län att söka. Lönen är Fast och rörlig lön och Ej angivet. Arbetet är Heltid Permanent. Anställningen är en Vanlig anställning och anställnings längd är Tills vidare. Sök jobbet senast 2024-03-04.

Hitta till arbetsplatsen på DB Schenker

Arbetsplatsen hos DB Schenker ligger i Stockholm i Stockholms län.

Yrke Account manager
Arbetsort Stockholms län – Stockholm
Arbetsplats DB Schenker
Organisationsnummer 5562503630 (Schenker AB)
Anställningsvillkor Heltid Permanent
Anställningstyp Vanlig anställning
Lön Fast och rörlig lön
Lönenivå Ej angivet
Anställningens längd Tills vidare
Arbetstid Heltid
Sista ansökningsdag 2024-03-04

För DB Schenker är medarbetaren den viktigaste framgångsfaktorn. Hos oss bidrar du, tillsammans med 74,000 kollegor världen över, till en samhällsviktig funktion. DB Schenker Sverige erbjuder allt från landtransporter, internationella sjö- och flygfrakter samt konsulttjänster till lager- och logistiklösningar.

Vi är ca 4000 medarbetare på ett 50-tal orter runt om i landet med ambitionen att kvalitet skall genomsyra allt vi gör, i syfte att tillsammans skapa det vinnande laget. Be one team with one goal är en av DB Schenkers grundläggande värderingar. Vi presterar som bäst när vi jobbar som ett lag. Vi utmanar oss själva och varandra till att varje dag söka ständiga förbättringar och högre målsättningar. Oavsett om det handlar om våra kundrelationer eller våra medarbetare så är det grundläggande att vi alltid står upp för schysst spel. Vill du spela i det vinnande laget - tveka inte att skicka in din ansökan!
Vi söker just nu 2 Account Managers (Utesäljare) till vårt Distrikt i Stockholm med fokus på våra landtransporter, både inrikes och utrikes. Placeringsort är Spånga men helst är du ute hos våra nya kunder. Är du den vi söker?


Dessutom erbjuder vi

* Friskvårdsbidrag, Personalförmåner via Benify
* Kollektivavtal och försäkringar enligt avtal
* Klämpermission - en individuell pott med timmar som kan tas ut som ledighet, primärt i samband med klämdagar
* Möjlighet att hyra semesterboenden på flera orter till ett förmånligt pris
* Karriärmöjligheter och kompetensutveckling
* Trevliga kollegor & ett gott arbetsklimat

Som Account Manager ansvarar du för att sälja/erbjuda DB Schenkers produkt- samt tjänsteerbjudande med fokus på landtransporter. Du har ett stort fokus på nykundsbearbetning och bidrar till ökad försäljning genom etablering av nya affärsrelationer. Som affärsansvarig ansvarar du även för att utveckla våra befintliga kunder genom att säkerställa våra kunders transportbehov samt dess strategiska utvecklingsbehov. Du ska vara väl insatt i våra kundens verksamhet samt dess branschtillhörighet i sin helhet. Ditt arbete sker genom målstyrda aktiviteter, förhandlingar samt omförhandlingar med våra kunder. Som Account Manager ansvarar du även för utförandet av aktivitetsplaner, affärsplaner samt att kontinuerligt arbeta efter uppsatta mål och riktlinjer. DB Schenkers Account Managers ansvarar för kontrakt och avtalsskrivning samt att dokumentera avtalade transporttjänster.

För att trivas i rollen som Account Manager på DB Schenker behöver du motiveras av mål samt resultatstyrning med mycket eget ansvarstagande. Vi fäster stor vikt vid dina personliga egenskaper och värdesätter ett stort engagemang.


* Du är en vinnare
* Erfarenhet av framgångsrik tjänsteförsäljning både genom fysiska möten och digitala kanaler
* Önskvärt med kunskap och erfarenhet inom logistik samt av landtransporter
* Engagerad och resultatorienterad med hög ambitionsnivå
* Flexibel, lösningsorienterad samt van beslutsfattare
* Förtroendeingivande och relationsbyggande person med hög social kompetens och intresse för människor
* Van att jobba självständigt men också i team
* Svenska & engelska i tal och skrift är ett krav
* God datorvana, Excel och Powerpoint är ett krav och där erfarenhet av CRM-system är meriterande
* Körkort är ett krav
* Vana av projektledning/implementering är meriterande

Information och ansökan:
Rollen är en tillsvidaretjänst med inledande provanställning på heltid. Startdatum enligt överenskommelse med placeringsort i Spånga, Stockholm.

Vid frågor är du välkommen att kontakta Piotr Jagiello, Branch Manager, via piotr.jagiello@dbschenker.com
Skicka gärna din ansökan senast 3/3. Ansökningar hanteras löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag så skicka gärna din ansökan så snart som möjligt. DB Schenker främjar mångfald och välkomnar sökanden med olika bakgrund och erfarenheter.

Rekryteringsprocessen består bland annat av urval, intervju och referenstagning. Som ett steg i rekryteringsprocessen genomförs bakgrundkontroll på aktuella slutkandidater.Välkommen med din ansökan till ett vinnande team!
Är du intresserad av tjänsten på DB Schenker? Ansök här Länken leder dig bort från Svenskajobb.se. Tänk på att sista ansökningsdag för tjänsten som Account manager är 2024-03-04.

Sök andra jobb som account manager

Här ser du liknande jobb inom samma yrkesgrupp eller ort.


Om Svenskajobb.se

Svenskajobb.se är en tjänst för att söka lediga tjänster i Sverige men även vissa utlandsjobb. Här hittar du tusentals jobb inom alla kategorier och alla regioner. Du kan snabbt söka fram ditt drömjobb med vår sökfunktion. Sök på till exempel yrke, ort eller andra kriterier du har. Sajten uppdateras i realtid med Arbetsförmedlingens alla jobb.

Sök lediga jobb

Sök och hitta lediga tjänster. Skriv in yrke, ort, arbetsplats eller annat du vill söka på. Du kan ange ett eller flera sökord.

Liknande jobb