Corporate Business Developer till Aimo Share

Ledig tjänst på GOAT Accelerate

Sök ledigt jobb som Account manager i Stockholm. Nu finns det en ledig tjänst på GOAT Accelerate i Stockholms län att söka. Lönen är Fast månads- vecko- eller timlön och Lön enligt överenskommelse. Arbetet är Heltid Anställningstid enligt överenskommelse. Anställningen är en Vanlig anställning och anställnings längd är Tills vidare. Sök jobbet senast 2024-03-07.

Hitta till arbetsplatsen på GOAT Accelerate

Arbetsplatsen hos GOAT Accelerate ligger i Stockholm i Stockholms län.

Yrke Account manager
Arbetsort Stockholms län – Stockholm
Arbetsplats GOAT Accelerate
Organisationsnummer 5592593353 (G.O.A.T Accelerate AB)
Anställningsvillkor Heltid Anställningstid enligt överenskommelse
Anställningstyp Vanlig anställning
Lön Fast månads- vecko- eller timlön
Lönenivå Lön enligt överenskommelse
Anställningens längd Tills vidare
Arbetstid Heltid
Sista ansökningsdag 2024-03-07

GOAT Accelerate Vill du arbeta på ett bolag med framtiden i sikte? Genom innovativa och hållbara mobilitetslösningar underlättar vår kund människors vardag. Det enda du behöver göra är att ladda ner appen Aimo Share för att sedan kunna ta dig från punkt A till punkt B utan krångel där allt ingår. Just nu ska Aimo förstärka B2B-teamet och söker dig som vill vara med och bidra till en mer miljövänlig vardag samtidigt som Aimos tjänst är snäll mot kundens plånbok!

Aimo Share erbjuder dig att vara med på en spännande tillväxtresa och vill vara den aktör alla pratar om i branschen.

Om rollen
I rollen som Corporate Business Developer är du en viktig nyckelspelare där du ingår i ett sammansvetsat team som dagligen arbetar mot samma mål. I rollen kommer du att fokusera på att både skapa, bygga och utveckla dina affärer med kunder, vilket kräver att du är en förtroendegivande person som drivs av att hjälpa andra. Du kommer att få planera och genomföra kundpresentationer samt driva hela kundresan i säljprocessen från start till slut med fokus på att hjälpa kunder till en lösning som matchar dem bäst.

Arbetsuppgifter:
- Aktivt arbeta med försäljning av bildelningslösningar gentemot företag
- Ansvara för hela försäljningsprocessen från start till slut
- Kontakta både nya- och befintliga kunder
- Aktivt skapa nya affärsmöjligheter
- Daglig kontakt med både befintliga och potentiella kunder
- Aktivt arbeta mot KPI:er


Aimo Share erbjuder dig att vara med på en spännande tillväxtresa och vill vara den aktör alla pratar om i branschen. Du kommer vara en viktig del av den fortsatta resan och få ett stort förtroende att utveckla verksamheten och utvecklas som person. Du kommer även få vara med på ledningsmöten då vi gärna ser att alla på bolaget är involverade i våra affärer.Är du den vi söker?
Vi söker dig som är nyfiken, driven och brinner för att utveckla både dig själv och teamet på Aimo Share. Som person är du flexibel och kan snabbt anpassa dig och ändra prioriteringar i enlighet med verksamhetens behov. Du har ett prestationsinriktat förhållningsätt till dina arbetsuppgifter och är inte den som ger sig i första taget. Vidare är du en person som drivs av prestationer och är en "high-performer" som brinner för att skapa relationer, värde och affärsnytta.

Om företaget
Aimo Share (https://aimoshare.se/?gclid=CjwKCAjw7IeUBhBbEiwADhiEMQY18Wuw62vEBiMe_gZNi_uMiUjh6jee2FndnUTzUe21stk5kAIeVhoCFgEQAvD_BwE) är Sveriges nya bildelningstjänst av elbilar som är både miljövänliga och bra för plånboken! Aimo Park har som målsättning att bli den mest eftertraktade och rekommenderade samarbetspartnern för parkerings- och mobilitetslösningar i Norden. Vägen dit går genom innovation, kundnöjdhet, funktionell kvalitet och ett hållbart finansiellt resultat. Amio Share passar perfekt för privatkunder och företag som enkelt vill boka och köra en Aimo. Som prenumerant på din egen elbil slipper du allt krångel där allt ingår, lite som all inclusive 🌞. Aimo Share ägs och finansieras av det japanska investmentbolaget Sumitomo Corporation som har en framgångsrik historia av att investera i och utveckla framtidsdrivna företag. Totalt har företaget drygt 72 000 anställda i 65 länder.

Skicka in din ansökan redan idag!
Låter detta som något för dig? Varmt välkommen med din ansökan! Tillträde sker enligt överenskommelse. Vi läser ansökningar och kallar till intervju löpande. Vi ser fram emot att höra från dig!

Ort: Stockholm

Start: Omgående med hänsyn till uppsägningstid

Lön: Fast lön

Omfattning: Heltid
Är du intresserad av tjänsten på GOAT Accelerate? Ansök här Länken leder dig bort från Svenskajobb.se. Tänk på att sista ansökningsdag för tjänsten som Account manager är 2024-03-07.

Om Svenskajobb.se

Svenskajobb.se är en tjänst för att söka lediga tjänster i Sverige men även vissa utlandsjobb. Här hittar du tusentals jobb inom alla kategorier och alla regioner. Du kan snabbt söka fram ditt drömjobb med vår sökfunktion. Sök på till exempel yrke, ort eller andra kriterier du har. Sajten uppdateras i realtid med Arbetsförmedlingens alla jobb.

Sök lediga jobb

Sök och hitta lediga tjänster. Skriv in yrke, ort, arbetsplats eller annat du vill söka på. Du kan ange ett eller flera sökord.

Liknande jobb