Junior bilsäljare till auktoriserad bilåterförsäljare

Ledig tjänst på Starfinder

Sök ledigt jobb som Account manager i Stockholm. Nu finns det en ledig tjänst på Starfinder i Stockholms län att söka. Lönen är Fast månads- vecko- eller timlön och Lön enligt överenskommelse. Arbetet är Heltid Anställningstid enligt överenskommelse. Anställningen är en Vanlig anställning och anställnings längd är Tills vidare. Sök jobbet senast 2024-03-07.

Hitta till arbetsplatsen på Starfinder

Arbetsplatsen hos Starfinder ligger i Stockholm i Stockholms län.

Yrke Account manager
Arbetsort Stockholms län – Stockholm
Arbetsplats Starfinder
Organisationsnummer 5591937205 (Starfinder AB)
Anställningsvillkor Heltid Anställningstid enligt överenskommelse
Anställningstyp Vanlig anställning
Lön Fast månads- vecko- eller timlön
Lönenivå Lön enligt överenskommelse
Anställningens längd Tills vidare
Arbetstid Heltid
Sista ansökningsdag 2024-03-07

Starfinder Är du en serviceinriktad person med ett genuint intresse för bilar och försäljning? Då är du välkommen att ansöka tjänsten hos oss som Junior Bilsäljare, ditt första steg i vad vi hoppas blir en långvarig och framgångsrik karriär inom fordonsbranschen hos en av Sveriges största bilåterförsäljare.

Arbetsuppgifter

I den här rollen kommer du att få lära dig bilaffären från grunden och få möjlighet att bli en riktigt framgångsrik bilsäljare. Ditt främsta verktyg i försäljningsarbetet är din telefon, där du genom uppföljning och återkommande kontakt skapar en lojal kundgrupp och återkommande försäljning. För att ge dig de bästa förutsättningarna att lyckas i den här rollen kommer du få en gedigen introduktion samt fortlöpande stöd från kollegor och försäljningschef. Du kommer att jobba på huvudkontoret hos en av Sveriges största bilåterförsäljare i norra Stockholm.

Din profil

Vi söker dig med tidigare erfarenhet inom försäljning. Dina personliga egenskaper kommer värderas mycket högt och vi och ser gärna att du tar med dig sälj- och serviceerfarenhet ifrån andra branscher. Det viktigaste för oss är att du är en stark lagspelare, även om din individuella prestation är viktig så bedöms teamet och belönas som en helhet. Vi tror att du delar vår genuina entusiasm för bilar och trivs med att prata med kunder om fördelar och nackdelar med olika bilar, antingen över telefon eller vid ett fysiskt möte. Som person är du driven och vill göra resultat vilka vi når gemensamt genom att arbeta kvalitetsmedvetet och med kundens behov i fokus. Ditt bemötande är vänligt samt professionellt, kunnigt och trovärdigt. Du talar och skriver obehindrat på svenska.

Ansökan och tillträde

Detta är en tjänst på heltid, med start så snart det är möjligt. Frågor om tjänsten och processen besvaras av Frida Eriksson 076 009 65 02.

Intervjuer sker löpande så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt. Ansökningar och CV tas endast emot via annonsen.

Välkommen med din ansökan!
Är du intresserad av tjänsten på Starfinder ? Ansök här Länken leder dig bort från Svenskajobb.se. Tänk på att sista ansökningsdag för tjänsten som Account manager är 2024-03-07.

Om Svenskajobb.se

Svenskajobb.se är en tjänst för att söka lediga tjänster i Sverige men även vissa utlandsjobb. Här hittar du tusentals jobb inom alla kategorier och alla regioner. Du kan snabbt söka fram ditt drömjobb med vår sökfunktion. Sök på till exempel yrke, ort eller andra kriterier du har. Sajten uppdateras i realtid med Arbetsförmedlingens alla jobb.

Sök lediga jobb

Sök och hitta lediga tjänster. Skriv in yrke, ort, arbetsplats eller annat du vill söka på. Du kan ange ett eller flera sökord.

Liknande jobb