Servicetekniker VIMAB

Ledig tjänst på Platsa

Sök ledigt jobb som Servicetekniker, maskin i Stenungsund. Nu finns det en ledig tjänst på Platsa i Västra Götalands län att söka. Lönen är Fast månads- vecko- eller timlön och Lön enligt överenskommelse. Arbetet är Heltid Anställningstid enligt överenskommelse. Anställningen är en Vanlig anställning och anställnings längd är Tills vidare. Sök jobbet senast 2024-12-27.

Hitta till arbetsplatsen på Platsa

Arbetsplatsen hos Platsa ligger i Stenungsund i Västra Götalands län.

Yrke Servicetekniker, maskin
Arbetsort Västra Götalands län – Stenungsund
Arbetsplats Platsa
Organisationsnummer 5569528846 (Platsa AB)
Anställningsvillkor Heltid Anställningstid enligt överenskommelse
Anställningstyp Vanlig anställning
Lön Fast månads- vecko- eller timlön
Lönenivå Lön enligt överenskommelse
Anställningens längd Tills vidare
Arbetstid Heltid
Sista ansökningsdag 2024-12-27

Platsa

Är du tekniskt intresserad, drivs av problemlösningoch söker en tjänst som servicetekniker? Nu finns en spännande möjlighet för dig som villlära dig en nischad bransch ochbli en viktig del av vår fortsatta tillväxtresa framåt. Du kommer tillhöra våranläggning iStenungsund, där vi värdesätter högtengagemang, lösningsfokus och samarbetsvilja. Läs mer om tjänsten och välkommen med din ansökan!

ServiceteknikerI rollen som servicetekniker kommer du utföra ventilservice hos våra kunderinom industrisektorn. Du kommer utgå från vår anläggning i Stenungsund och därifrån åka ut till våra kunder, ofta tillsammans med en kollega, då vi vanligtvis jobbar i team. I vissa fall hämtar man ventilen hos kunden och utför arbetet i vår verkstad för att därefter skicka tillbaka till kund.

Ordinarie arbetstid är vardagar kl 07:00-16:00. Men tjänsten innebär periodvis en del resor med övernattningar som ställer krav på möjligheten att kunna vara flexibel. Det kan också innebära arbete under en period på någon av våra andra anläggningar i Sverigeför att stötta upp varandra.

Vad erbjuder vi dig?Vi erbjuder en spännande möjlighet hos oss att lära dig en nischad bransch i ett bolag under stark tillväxt. Hos oss är arbetsmiljön ett ständigt fokus där vi ser till att våra medarbetare har alla förutsättningar för att lyckas med sina uppdrag. Vi har bra personalförmåner och kollektivavtal (Teknikavtalet IF-metall).Vem söker vi?Vi söker dig som drivs av problemlösning, är social och flexibel. Du är arbetsam och trivs i en roll som innebär perioder med högre arbetsbelastning och som ställer krav på din förmåga att arbeta på ett effektivt och strukturerat sätt. För att lyckas i rollen som servicetekniker hos oss, är din förmåga attsamarbeta avgörande. Vi arbetar ofta tillsammans vilket förutsätter att man är lyhörd, hjälpsam och tillsammans ser till att vi arbetar mot gemensamma mål. Vi ser gärna att du är engagerad och har ambitioner på sikt att vilja växa och avancera tillsammans med oss.

VIMABVIMAB är marknadsledande inom ventilservice och finns totalt på fem orter i landet: Motala (HK), Perstorp, Stenungsund, Bromma och Söderhamn. Merparten av vår service sker på plats ute hos våra kunder i Sverige, men arbete utomlands förekommer. Sedan starten 1986 har vi gjort en gedigen resa, där vi bland annat har blivitbåde kvalitets- och miljöcertifierade. På anläggningen i Stenungsund är vi idag sju medarbetare och behöver stärka upp verksamheten med ytterligare en kollega.

Krav

  • Tekniskt intresserad
  • Flytande svenska och engelska i tal och skrift
  • B-körkort

Meriterande

  • Erfarenhet inom ventilservice
  • Erfarenhet som servicetekniker, gärnamot industrisektorn
  • Maskinbearbetning/svetsning
  • Heta arbeten/HLR
  • Truckkort/Travers

Varmt välkommen med din ansökan! Observera att vi jobbar med löpande urval vilket innebär att tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum.

Sista ansökningsdatum: 2024-08-15

Tillträde: Enligt överenskommelse

Tjänst: Heltid

Ort: Stenungsund

Platsa ansvarar för rekryteringen av denna tjänst. Vid en anställning blir du anställd direkt av vår kund. Eventuella frågor hänvisas direkt till ansvarig rekryterare:

Evelina Löfberg, civ. ek, evelina.lofberg@platsa.se, 0733-28 18 60


Är du intresserad av tjänsten på Platsa? Ansök här Länken leder dig bort från Svenskajobb.se. Tänk på att sista ansökningsdag för tjänsten som Servicetekniker, maskin är 2024-12-27.

Om Svenskajobb.se

Svenskajobb.se är en tjänst för att söka lediga tjänster i Sverige men även vissa utlandsjobb. Här hittar du tusentals jobb inom alla kategorier och alla regioner. Du kan snabbt söka fram ditt drömjobb med vår sökfunktion. Sök på till exempel yrke, ort eller andra kriterier du har. Sajten uppdateras i realtid med Arbetsförmedlingens alla jobb.

Sök lediga jobb

Sök och hitta lediga tjänster. Skriv in yrke, ort, arbetsplats eller annat du vill söka på. Du kan ange ett eller flera sökord.

Liknande jobb