Allround Operator

Ledig tjänst på Nouryon Surface Chemistry AB

Sök ledigt jobb som Processoperatör, kemisk industri i Stenungsund. Nu finns det en ledig tjänst på Nouryon Surface Chemistry AB i Västra Götalands län att söka. Lönen är Fast månads- vecko- eller timlön och . Anställningen är en Vanlig anställning och anställnings längd är Tills vidare. Sök jobbet senast 2022-05-17.

Hitta till arbetsplatsen på Nouryon Surface Chemistry AB

Arbetsplatsen hos Nouryon Surface Chemistry AB ligger i Stenungsund i Västra Götalands län.

Yrke Processoperatör, kemisk industri
Arbetsort Västra Götalands län – Stenungsund
Arbetsplats Nouryon Surface Chemistry AB
Organisationsnummer 5560138983 (Nouryon Surface Chemistry AB)
Anställningsvillkor
Anställningstyp Vanlig anställning
Lön Fast månads- vecko- eller timlön
Lönenivå
Anställningens längd Tills vidare
Arbetstid Heltid
Sista ansökningsdag 2022-05-17

Nouryon Surface Chemistry AB

Vi söker nu två processoperatör till Nouryon i Stenungsund. Surface Chemistry, en affärsenhet inom Nouryon, är ledande leverantör av specialtensider samt syntetiska och bio-polymeriska tillsatser. Vi tillverkar för en mängd olika användningsområden såsom gruvindustri, oljeutvinning, jordbrukskemikalier, rengöringsmedel och vidhäftnings- och emulgeringsmedel för asfalt.

Ett vikariat på 100% i 12 månader och en tillsvidareansällning. Arbetstiden som processoperatör är heltid och arbetsformen är kontinuerlig skiftgång där tolvtimmarsskift tillämpas. Arbetstiderna innefattar såväl dagtid som nätter och helger.

Varje skiftlag består av tio personer med skiftchefer och driftoperatörer.


Arbetsuppgifter och ansvarsområden

Processoperatörens arbetsuppgifter, som roteras inom skiftlaget består bland annat av:

 • Drift och skötsel av utrustning för fyllning av produkt på fat, IBC, samt därtill hörande kringutrustning
 • Styrning och övervakning av processen med hjälp av processdatasystem och övrig elektronisk styrutrustning från kontrollrum
 • Hantering av produkt och emballage sker enligt gällande instruktioner och föreskrifter. Ansvaret gäller för produkt från lagertank eller Container tom rullbana för fat efter fyllning och transport av fyllda fat till uppställningsplats
 • Genom att proaktivt uppmärksamma avvikelser och utföra förebyggande underhåll, bidrar du till en störningsfri produktion
 • Deltar, vid behov, i utveckling avseende processer och processutrustning
 • Laboratorieuppgifter såsom provtagning och driftanalyser.
 • Du förväntas följa gällande rutiner avseende skydd och säkerhet mm som gäller för arbetsområdet samt för företaget i helhet
 • Truckkörning

Kvalifikationer

Vi har ett ständigt fokus på HSE-arbete (hälsa, säkerhet, miljö) och kräver att du tar en aktiv del i detta arbete genom att kontinuerligt sträva efter att förbättra din och dina kollegors arbetsmiljö. Vi arbetar även med ständig kompetensutveckling och vi tror att du är en person som vill utveckla dig inom vår organisation genom att ta på dig större ansvar och nya arbetsuppgifter.

 • Du som söker har teknisk gymnasieutbildning (process, styr- och reglerteknik, kemi, maskin eller TUNA) och innehar körkort. Tidigare erfarenhet av arbete som drift/processoperatör är meriterande, liksom kunskaper inom kemi.
 • Befattningen ställer krav på teknisk kompetens och intresse, ansvarskänsla samt god samarbetsförmåga.
 • Som person skall du vara praktiskt lagd, tycka om lagarbete men även kunna ta egna initiativ för att lösa problem.

Varför Nouryon?

Tycker du hållbarhet, innovation, säkerhet och samarbete är viktigt? Vill du växa tillsammans med ett företag som blickar framåt och ständigt förbättrar sitt arbetssätt? Våra medarbetare har idéer för en hållbar framtid, och drivkraft att förverkliga dem. De tror att integritet och långsiktiga relationer är nycklar till framgång. Om det stämmer in på dig, gör vi gärna plats för dina ambitioner och kan erbjuda många karriärmöjligheter. Från första dagen stöttar vi din personliga utveckling genom utmanande roller och omfattande möjligheter att lära och växa i en dynamisk, internationell och proaktiv arbetsmiljö med stor mångfald.

Ytterligare information

Detta är två tjänster, en vikarieanställning på heltid 20220901-20230831 och en tillsvidare anställning båda med placeringsort Stenungsund. För ytterligare information om tjänsten, vänligen kontakta Camilla Bergenhus, +46707280805, camilla.bergenhus@nouryon.com eller Daniel Bergenhus +46703065955, daniel.bergenhus@nouryon.com

För mer information om rekryteringsprocessen eller din ansökan, vänligen kontakta Wictoria Majstrand, HR Business Partner wictoria.majstrand@nouryon.com

För fackliga frågor:

IF Metall: Annika Josefson +46733855496

Om du har generella frågor eller behöver hjälp, vänligen kontakta: Recruiting.SE@Nouryon.com


Vänligen ansök via vårt rekryteringsverktyg med CV och ansökningsbrev. Vi tar inte emot ansökningar via mail.

Mer om företaget

Nouryon har cirka 10.000 anställda och verksamhet i över 80 länder runt om i världen. Under vår nästan 400 år långa resa mot att bli en global ledare inom specialkemi har vi byggt upp stor expertis, utvecklat långsiktiga kundrelationer och förtjänat en plats bland de branschledande företagen när det kommer till säkerhet, hållbarhet och tillförlitlighet. Runt om i världen har våra produkter stor betydelse i människors vardagliga liv.

Följ oss på Linkedin och Facebook för nyheter och uppdateringar om intressanta tjänster.

Ansökningsprocessen

Efter ansökningstidens slut påbörjar vi urvalsprocessen.

I vårt första urval går vi noga igenom alla ansökningar där kravprofilen jämförs med samtliga kandidater.

Möter dina kompetenser och kvalifikationer den profil vi söker blir du inbjuden till en första telefonintervju på ca 30 minuter. Går du därefter vidare i vår urvalsprocess är nästa steg att vi bjuder in dig till ett personligt möte, en face-to-face intervju på ca 1,5 timme, tillsammans med rekryterare och rekryterande chef.

Vi ser fram emot din ansökan!

Då vi inför denna rekrytering redan tagit ställning till de rekryteringskanaler vi önskar använda undanbeder vi oss vänligen men bestämt att bli kontaktade för ytterligare erbjudanden om kompetensförmedling, annonserings- och rekryteringshjälp.


Är du intresserad av tjänsten på Nouryon Surface Chemistry AB? Klicka på knappen för att komma till ansökningsformuläret. Länken leder dig bort från Svenskajobb.se. Tänk på att sista ansökningsdag för tjänsten som Processoperatör, kemisk industri är 2022-05-17.
Ansök nu

Om Svenskajobb.se

Svenskajobb.se är en tjänst för att söka lediga tjänster i Sverige men även vissa utlandsjobb. Här hittar du tusentals jobb inom alla kategorier och alla regioner. Du kan snabbt söka fram ditt drömjobb med vår sökfunktion. Sök på till exempel yrke, ort eller andra kriterier du har. Sajten uppdateras i realtid med Arbetsförmedlingens alla jobb.

Sök lediga jobb

Sök och hitta lediga tjänster. Skriv in yrke, ort, arbetsplats eller annat du vill söka på. Du kan ange ett eller flera sökord.