Ledig tjänst som självgående tekniker hos Alltibil i Stenungsund

Ledig tjänst på Aura Personal AB

Sök ledigt jobb som Fordonstekniker/Bilmekaniker/Personbilsmekaniker i Stenungsund. Nu finns det en ledig tjänst på Aura Personal AB i Västra Götalands län att söka. Lönen är Fast månads- vecko- eller timlön och Fast lön enligt överenskommelse.. Arbetet är Heltid Heltid, Tillsvidare. Anställningen är en Vanlig anställning och anställnings längd är Tills vidare. Sök jobbet senast 2024-05-03.

Hitta till arbetsplatsen på Aura Personal AB

Arbetsplatsen hos Aura Personal AB ligger i Stenungsund i Västra Götalands län.

Yrke Fordonstekniker/Bilmekaniker/Personbilsmekaniker
Arbetsort Västra Götalands län – Stenungsund
Arbetsplats Aura Personal AB
Organisationsnummer 5593283020 (Aura Personal AB)
Anställningsvillkor Heltid Heltid, Tillsvidare
Anställningstyp Vanlig anställning
Lön Fast månads- vecko- eller timlön
Lönenivå Fast lön enligt överenskommelse.
Anställningens längd Tills vidare
Arbetstid Heltid
Sista ansökningsdag 2024-05-03

Aura Personal AB Om jobbet:

Alltibil är en pålitlig partner för bilreparationer av alla bilvarumärken samt en mångsidig verkstad som strävar efter att leverera högkvalitativa tjänster till våra kunder. Nu söker vi en kunnig och självgående fordonstekniker som vill vara en del av vårt team.

Som en viktig del av arbetslaget kommer du arbeta med bl.a felsökning, reparationer och service på både personbilar och transportfordon. Vi letar efter dig som är tekniskt kunnig och engagerad i ditt arbete för att klara leverera hög kvalitet och kundnöjdhet. Vi värdesätter att du som söker är en person med hög arbetsmoral och har förmågan för samarbete likväl som att arbeta självständigt.

Kvalifikationer:

För att lyckas i rollen som fordonstekniker hos oss är det viktigt att du är strukturerad och ansvarstagande. Att kunna bemöta våra kunder på ett professionellt sätt och erbjuda utmärkt service är också avgörande.

För att vara aktuell för denna tjänst bör du ha dokumenterad relevant utbildning samt erfarenhet av att arbete som Fordonstekniker eller annan relevant bakgrund. Du bör också vara bekväm med administrativa uppgifter samt ha god datorvana. Du har minst B-körkort.

- Utföra reparation och underhåll av fordon.

- Genomföra noggrann felsökning/diagnostik.

- Arbeta enligt fastställda standarder och följa tillverkarnas riktlinjer.

- Delta i kontinuerligt utbildning för att hålla dig uppdaterad inom senaste tekniken.

Vi erbjuder en stimulerande arbetsmiljö där du får möjlighet att arbeta med olika bilar och utmanande reparationer. Om du är en skicklig mekaniker/tekniker som trivs med varierande arbetsuppgifter och vill vara en del av ett dedikerat team, då kan det här vara rätt plats för dig.

Ansökan:

I denna rekrytering samarbetar vi med Aura Personal och frågor om tjänsten besvaras av ansvarig rekryterare Robert Tigerberg på robert.tigerberg@aurapersonal.se eller 0735-062162.

Skicka gärna din ansökan så snart som möjligt då intervjuer sker löpande och tillsättning kan ske innan ansökningsdatum löpt ut.
Är du intresserad av tjänsten på Aura Personal AB? Ansök här Länken leder dig bort från Svenskajobb.se. Tänk på att sista ansökningsdag för tjänsten som Fordonstekniker/Bilmekaniker/Personbilsmekaniker är 2024-05-03.

Om Svenskajobb.se

Svenskajobb.se är en tjänst för att söka lediga tjänster i Sverige men även vissa utlandsjobb. Här hittar du tusentals jobb inom alla kategorier och alla regioner. Du kan snabbt söka fram ditt drömjobb med vår sökfunktion. Sök på till exempel yrke, ort eller andra kriterier du har. Sajten uppdateras i realtid med Arbetsförmedlingens alla jobb.

Sök lediga jobb

Sök och hitta lediga tjänster. Skriv in yrke, ort, arbetsplats eller annat du vill söka på. Du kan ange ett eller flera sökord.

Liknande jobb