Groundsman/Anläggningsskötare

Ledig tjänst på Staffanstorps kommun, Kultur- och föreningsförvaltningen

Sök ledigt jobb som Väg- och anläggningsarbetare i Staffanstorp. Nu finns det en ledig tjänst på Staffanstorps kommun, Kultur- och föreningsförvaltningen i Skåne län att söka. Lönen är Fast månads- vecko- eller timlön och Enligt avtal.. Arbetet är Heltid. Tillsvidareanställning, tillträde: 2024-04-01 Eller enligt överenskommelse.. Anställningen är en Vanlig anställning och anställnings längd är Tills vidare. Sök jobbet senast 2024-03-03.

Hitta till arbetsplatsen på Staffanstorps kommun, Kultur- och föreningsförvaltningen

Arbetsplatsen hos Staffanstorps kommun, Kultur- och föreningsförvaltningen ligger i Staffanstorp i Skåne län.

Yrke Väg- och anläggningsarbetare
Arbetsort Skåne län – Staffanstorp
Arbetsplats Staffanstorps kommun, Kultur- och föreningsförvaltningen
Organisationsnummer 2120001017 (Staffanstorps kommun)
Anställningsvillkor Heltid. Tillsvidareanställning, tillträde: 2024-04-01 Eller enligt överenskommelse.
Anställningstyp Vanlig anställning
Lön Fast månads- vecko- eller timlön
Lönenivå Enligt avtal.
Anställningens längd Tills vidare
Arbetstid Heltid
Sista ansökningsdag 2024-03-03

Staffanstorps kommun, Kultur- och föreningsförvaltningen Staffanstorp är en ung och expansiv kommun med snart 27 000 invånare, ett av Sveriges bästa näringslivsklimat, attraktiva boendemiljöer och skolor i den absoluta rikstoppen. Våra cirka 1200 medarbetare arbetar för att skapa en högkvalitativ service, trygghet och livskvalitet för våra invånare. Oavsett om du lär barn att läsa och räkna, erbjuder kultur och musik, ger trygghet och vård eller utvecklar kommunens gator och torg så bidrar du till att skapa bra dagar för dem som lever och verkar i Staffanstorp.

Som medarbetare i kommunen är du del av en organisation med hög delaktighet och snabba beslutsvägar. Du kommer ha ett stort kollegialt stöd där vi tillsammans arbetar för att förverkliga idéer och tankar. Våra verksamheter präglas av tillit till varandra och ett närvarande ledarskap. Vill du ha ett meningsfullt arbete där du gör skillnad, välkommen till oss!

KULTUR- OCH FÖRENINGSFÖRVALTNINGEN
Kultur- och Föreningsförvaltningen är en ny förvaltning som lyder direkt under Kultur- och föreningsnämnden. Förvaltningen ansvarar för bibliotek, allmänkultur, konsthall, badanläggning, musikskola, medborgarkontor, idrotts- och fritidsverksamhet samt turism. Vi har som målsättning att erbjuda alla kommuninvånare ett rikt och varierat kultur- och fritidsutbud, utifrån de behov och önskemål som finns hos våra medborgare.ARBETSUPPGIFTER
Som Groundsman kommer du att arbeta med skötsel och drift av våra idrottsanläggningar, framförallt utomhus men också till viss del inomhus. Det innebär att du kommer att arbeta med bl.a. skötsel av natur- och konstgräsplaner som till exempel inkluderar upprättande och genomförande av skötselplaner, gräsklippning, luftning, linjering, ogräsrensning samt renhållning m.m. Vidare arbetar du också med tillsyn och vård av idrottsutrustning samt med enklare fastighetsunderhåll. Arbetet består mestadels av yttre skötsel och du kommer därför att vistas utomhus en stor del av din arbetstid.

Arbetet innefattar både ensamarbete samt arbete i grupp tillsammans med anläggningssamordnare och kollegor framför allt inom förvaltningen.
Arbetstiden är förlagd dagtid men helg- och kvällstjänstgöring förekommer.
Som person tar du ansvar för din uppgift och har förmågan att strukturera ditt angreppssätt och driva ditt arbete framåt. Då arbetet innefattar många kontaktytor samt samarbete i din arbetsgrupp är det viktigt att du kan arbeta bra med andra människor och kan relatera till dom på ett lyhört och smidigt sätt. Du tillför energi till ditt arbete och har förmågan att skapa delaktighet och samsyn kring verksamheten.KVALIFIKATIONER
Krav på erfarenhet av yttre skötsel inom fotbolls-, golf- eller liknande anläggningar.

Har du arbetslivserfarenhet av att framföra traktorer och/eller andra större maskiner ses detta som meriterande.

Vi söker dig som är diplomerad Groundsman eller har en utbildning inom området eller har arbetslivserfarenhet som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Det är meriterande om du har erfarenhet av fastighetsunderhåll/drift samt skötsel av idrottsutrustning och maskiner.


ÖVRIGT
Vill du veta mer om hur det är att arbeta i Staffanstorps kommun gå till: www.staffanstorp.se/arbete-och-naringsliv/kommunen-som-arbetsplats/

Staffanstorps kommun tillämpar rökfri arbetstid.

Inför rekryteringsarbetet har Staffanstorps kommun noggrant tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Du som bor och jobbar i Staffanstorps kommun har möjlighet att även arbeta som deltidsbrandman. Hör av dig till oss på Räddningstjänsten via kommunens växel om du är intresserad av detta.
Är du intresserad av tjänsten på Staffanstorps kommun, Kultur- och föreningsförvaltningen? Ansök här Länken leder dig bort från Svenskajobb.se. Tänk på att sista ansökningsdag för tjänsten som Väg- och anläggningsarbetare är 2024-03-03.

Om Svenskajobb.se

Svenskajobb.se är en tjänst för att söka lediga tjänster i Sverige men även vissa utlandsjobb. Här hittar du tusentals jobb inom alla kategorier och alla regioner. Du kan snabbt söka fram ditt drömjobb med vår sökfunktion. Sök på till exempel yrke, ort eller andra kriterier du har. Sajten uppdateras i realtid med Arbetsförmedlingens alla jobb.

Sök lediga jobb

Sök och hitta lediga tjänster. Skriv in yrke, ort, arbetsplats eller annat du vill söka på. Du kan ange ett eller flera sökord.

Liknande jobb