Röntgensjuksköterskor inom MR till Barnradiologi

Ledig tjänst på Karolinska Universitetssjukhuset, Funktion Medicinsk Diagnostik Karolinska

Sök ledigt jobb som Sjuksköterska, grundutbildad i Solna. Nu finns det en ledig tjänst på Karolinska Universitetssjukhuset, Funktion Medicinsk Diagnostik Karolinska i Stockholms län att söka. Lönen är Fast månads- vecko- eller timlön och Månadslön. Arbetet är 100%. Tillträde: Enligt överenskommelse Tillsvidareanställning. Anställningen är en Vanlig anställning och anställnings längd är Tills vidare. Sök jobbet senast 2023-12-21.

Hitta till arbetsplatsen på Karolinska Universitetssjukhuset, Funktion Medicinsk Diagnostik Karolinska

Arbetsplatsen hos Karolinska Universitetssjukhuset, Funktion Medicinsk Diagnostik Karolinska ligger i Solna i Stockholms län.

Yrke Sjuksköterska, grundutbildad
Arbetsort Stockholms län – Solna
Arbetsplats Karolinska Universitetssjukhuset, Funktion Medicinsk Diagnostik Karolinska
Organisationsnummer 2321000016 (REGION STOCKHOLM)
Anställningsvillkor 100%. Tillträde: Enligt överenskommelse Tillsvidareanställning
Anställningstyp Vanlig anställning
Lön Fast månads- vecko- eller timlön
Lönenivå Månadslön
Anställningens längd Tills vidare
Arbetstid Heltid
Sista ansökningsdag 2023-12-21

Karolinska Universitetssjukhuset, Funktion Medicinsk Diagnostik Karolinska Är du röntgensjuksköterska med MR-kompetens och gillar utmaningar?  Nu söker vi  engagerade röntgensjuksköterska som vill vara med och utveckla vår verksamhet inom ME Barnradiologi Tillsammans arbetar vi för att skapa bästa möjliga vård för de barn som besöker oss!

Du erbjuds
- möjlighet att arbeta med den senaste teknologin mot högspecialiserad barnradiologisk diagnostik tillsammans med ett härligt team  med unik spetskompetens
- möjlighet att delta i interna kurser och utbildningar utifrån din individuella utvecklingsplan så du kan växa in i din roll
- möjlighet till kompetensutveckling och vidareutbildning  för att kunna vara med och utveckla och uppfylla framtidens mål är att ligga i framkant och vara ledande inom vårt yrke.

Självklart får du också ta del av https://www.karolinska.se/jobba-hos-oss/vara-formaner/ som Karolinska Universitetssjukhuset erbjuder dig.

Om tjänsten
Barnradiologin vid Karolinska Universitetssjukhuset har sin verksamhet både i Solna och Huddinge. Vi tar emot barn och ungdomar mellan 0–18 år.

Vår verksamhet växer och vi behöver bli flera i vårt team i Solna. Som röntgensjuksköterska hos oss kommer du undersöka barn i alla åldrar, utför elektiva och akuta undersökningar av alla organ. Vårt uppdrag är inriktat mot högspecialiserad barnradiologisk diagnostik vilket innebär att du kommer använder den senaste teknologin. Vidare kommer du få medverka vid olika forskningsprojekt, vilket ställer höga kunskapskrav på dig som medarbetare men ger även stora möjligheter till kompetensutveckling.

Tjänsten innefattar dagtjänstgöring med eventuell kvällstjänstgöring med placering i Solna. 

Vi söker dig som
- har en fallenhet för att möta barn på barns vis och intresse av att arbeta med barn
- trivs i en verksamhet där vi hjälper varandra för att nå gemensamma mål och du har lätt för att samarbeta inom det interprofessionella teamet
- kommunicerar på ett tydligt sätt och säkerställer att budskap når fram
- ser helheten, tar hänsyn till det större perspektivet och bidrar till verksamhetens utvecklings-, förbättrings- och kvalitetsarbete och är noggrann och väl medveten om mål för verksamheten
- tar initiativ och kommer ofta med idéer och nya angreppssätt i arbetsrelaterade frågor

Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper.

Kvalifikationer
Krav:

- Legitimerad röntgensjuksköterska med hög kompetens inom MR
- Minst 3 års erfarenhet av arbete inom MR.

Meriterande:

- Erfarenhet av att arbeta med barn.
- Magisterexamen inom MR.
- Handledarutbildning.

Urval sker löpande och tjänsterna kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Provanställning kan komma att tillämpas.

Varmt välkommen med din ansökan – Tillsammans är vi Karolinska!Läs mer om rekryteringsprocessen på Karolinska på https://www.karolinska.se/jobba-hos-oss/rekrytering-pa-karolinska/Om Karolinska Universitetssjukhuset

Vi på Karolinska Universitetssjukhuset är stolta över att vi är ett av världens främsta universitetssjukhus. Förutom vårt särskilda ansvar för den högspecialiserade vården i Stockholmsregionen är huvuduppdraget att tillsammans med Karolinska Institutet utbilda framtidens vårdanställda och bedriva världsledande forskning samtidigt som vi fortsätter vårt arbete med att utveckla vården för patientens bästa. Vi arbetar inom en rad olika områden och professioner.Vår vision - Vi ska bota och lindra imorgon det ingen kan bota och lindra idag.Läs gärna mer om oss på www.karolinska.se och följ oss på sociala medier!

Funktion Medicinsk Diagnostik Karolinska

Funktion Medicinsk Diagnostik Karolinska är en sammanslagning av Karolinska Universitetslaboratoriet och Bild och Funktion med laboratorieverksamhet, radiologi, nuklearmedicin, medicinsk strålningsfysik, radiofarmaci och strålsäkerhet inom Karolinska Universitetssjukhuset. Mer om oss finns här https://www.karolinska.se/om-oss/teman-och-funktioner/funktion-karolinska-universitetslaboratoriet/ och här https://www.karolinska.se/om-oss/teman-och-funktioner/funktion-bild-och-funktion/.

Att söka jobb i Region Stockholm

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar.


Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Ansök”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.


Vårt rekryteringssystem kan inte hantera anonyma ansökningar eller sökande med skyddade personuppgifter. Om du har skyddade personuppgifter ber vi dig att kontakta den kontaktpersonen som finns angiven i annonsen. Din ansökan kommer då att hanteras utanför rekryteringssystemet. Du bör även vara försiktig med vilken information du lämnar i din ansökan och endast ta med information som är relevant för den aktuella befattningen.


Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.


https://www.regionstockholm.se/jobb
Är du intresserad av tjänsten på Karolinska Universitetssjukhuset, Funktion Medicinsk Diagnostik Karolinska ? Ansök här Länken leder dig bort från Svenskajobb.se. Tänk på att sista ansökningsdag för tjänsten som Sjuksköterska, grundutbildad är 2023-12-21.

Sök andra jobb som sjuksköterska, grundutbildad

Här ser du liknande jobb inom samma yrkesgrupp eller ort.


Om Svenskajobb.se

Svenskajobb.se är en tjänst för att söka lediga tjänster i Sverige men även vissa utlandsjobb. Här hittar du tusentals jobb inom alla kategorier och alla regioner. Du kan snabbt söka fram ditt drömjobb med vår sökfunktion. Sök på till exempel yrke, ort eller andra kriterier du har. Sajten uppdateras i realtid med Arbetsförmedlingens alla jobb.

Sök lediga jobb

Sök och hitta lediga tjänster. Skriv in yrke, ort, arbetsplats eller annat du vill söka på. Du kan ange ett eller flera sökord.

Liknande jobb