Reparatör till Euromaint i Hagalund

Ledig tjänst på Euromaint Rail AB

Sök ledigt jobb som Maskinmekaniker/Skogsmaskinmekaniker i Solna. Nu finns det en ledig tjänst på Euromaint Rail AB i Stockholms län att söka. Lönen är Fast månads- vecko- eller timlön och Not Specified. Arbetet är Heltid Permanent. Anställningen är en Vanlig anställning och anställnings längd är Tills vidare. Sök jobbet senast 2024-08-19.

Hitta till arbetsplatsen på Euromaint Rail AB

Arbetsplatsen hos Euromaint Rail AB ligger i Solna i Stockholms län.

Yrke Maskinmekaniker/Skogsmaskinmekaniker
Arbetsort Stockholms län – Solna
Arbetsplats Euromaint Rail AB
Organisationsnummer 5563481588 (Manpower AB)
Anställningsvillkor Heltid Permanent
Anställningstyp Vanlig anställning
Lön Fast månads- vecko- eller timlön
Lönenivå Not Specified
Anställningens längd Tills vidare
Arbetstid Heltid
Sista ansökningsdag 2024-08-19

Euromaint Rail AB Under det första halvåret kommer du att genomgå både teoretisk och praktisk utbildning för att bli självständig i rollen som reparatör till personvagnar. Som reparatör kommer du huvudsakligen arbeta med underhåll och reparation av järnvägsfordon, främst personvagnar. Du kommer att ha ansvar för att utföra service- och underhållsarbete, felsöka och åtgärda problem samt utföra reparationer och modifieringar på tåg och dess komponenter.

Vi på EuroMaint är Sveriges största bolag inom underhåll och service av tåg. Med stor glädje ser vi att tågtrafiken ökar och vill därmed växa med fler medarbetare som vill arbeta med personvagnar (PSV)! Varje tågresa är betydelsefull och med ditt arbete bidrar du till att resenärerna får en säker och bekväm resa.

Vad vi erbjuder dig
Hos oss får du möjlighet att växa både personligt och professionellt. Våra ägare, det spanska företaget CAF, ger oss internationella samarbeten och möjligheter. Vi erbjuder en arbetsmiljö där du omges av kunniga och engagerade kollegor som bidrar till att göra din arbetsdag trevlig och utvecklande. Du har stor frihet att planera och prioritera ditt arbete själv. Euromaint är ett expansivt företag som kombinerar innovativa lösningar med modern teknik. Dina arbetsuppgifter inkluderar bland annat att:

* Självständigt utföra underhåll och reparationer på fordon enligt specifikationer och säkerhetsföreskrifter.
* Aktivt bidra till arbetslagets gemensamma uppgifter.
* Självständigt genomföra felsökningar och underhåll enligt gällande dokumentation.
* Rapportera alla typer av avvikelser i realtid.
* Hålla arbetsplatsen ren och säkerställa att verktyg och utrustning är på rätt plats.
* Föra och signera kontrollistor enligt rutiner.
* Registrera arbetstid och rapportera brist på material samt driftstörningar.
* Säkerställa att kvalitetskraven för utfört arbete uppnås.
* Främja ett gott samarbete och en positiv arbetsmiljö.

Vem vi söker

Vi söker dig med en positiv attityd och lösningsorienterad inställning. Du har ett starkt driv att lära dig nya saker och ständigt utvecklas i ditt arbete. Tidigare erfarenhet av verkstadsarbete, industriarbete eller mekanik är meriterande, likaså baskunskaper i el (t.ex. gymnasienivå i Ellära). För att kunna genomföra utbildningar och utföra arbetet på ett säkert sätt behöver du tala, läsa och förstå svenska.

Övrigt

Start: Enligt överenskommelse (utbildningsstart planerad till 2/9)
Plats: Hagalund, Solna
Omfattning: Heltid, 2-skift
Arbetstider: Mån - Fre, Dag 07.00-15.15, Kväll 11:30-20.00, Helg 07.00-16:30

Anställningen inleds med en 6 månaders provanställning. Under processens gång kommer vi att begära in belastningsutdrag från polisen, då detta är ett krav från EuroMaint.

Då arbetsuppgifterna är av betydelse för trafiksäkerheten krävs godkänd medicinsk hälsoundersökning innan eventuell anställning kan börja. EuroMaint ombesörjer detta.

EuroMaint värdesätter och arbetar för en jämställd arbetsplats präglad av mångfald. Eftersom vi idag är en mansdominerad arbetsplats välkomnar vi alla sökande som kan bidra till en positiv förändring.

Om EuroMaint

Euromaint erbjuder kvalificerat tekniskt underhåll som tillgodoser kundernas behov av väl fungerande fordonsflottor. Vi har ett nät av verkstäder från Luleå i norr till Malmö i söder. Hos oss arbetar många av Sveriges främsta specialister inom underhåll av järnvägsfordon. Euromaint har en omsättning på ca 1 500 MSEK och cirka 1000 medarbetare (2021). Euromaint ägs av den börsnoterade spanska tågtillverkaren CAF sedan juli 2019.

För mer information besök EuroMaints hemsida www.euromaint.se

Kontakt

I denna rekrytering samarbetar EuroMaint med Jefferson Wells, en del av Manpower Group. För frågor kring rollen kontakta rekryteringskonsult Sara Bahlenberg på sara.bahlenberg@jeffersonwells.se. Ansökningarna hanteras löpande och tjänsten kan vara tillsatt före sista ansökningsdag.

Välkommen med din ansökan!
Är du intresserad av tjänsten på Euromaint Rail AB? Ansök här Länken leder dig bort från Svenskajobb.se. Tänk på att sista ansökningsdag för tjänsten som Maskinmekaniker/Skogsmaskinmekaniker är 2024-08-19.

Om Svenskajobb.se

Svenskajobb.se är en tjänst för att söka lediga tjänster i Sverige men även vissa utlandsjobb. Här hittar du tusentals jobb inom alla kategorier och alla regioner. Du kan snabbt söka fram ditt drömjobb med vår sökfunktion. Sök på till exempel yrke, ort eller andra kriterier du har. Sajten uppdateras i realtid med Arbetsförmedlingens alla jobb.

Sök lediga jobb

Sök och hitta lediga tjänster. Skriv in yrke, ort, arbetsplats eller annat du vill söka på. Du kan ange ett eller flera sökord.

Liknande jobb