Servicevärd inom logistik till Coor på Karolinska

Ledig tjänst på Coor Service Management

Sök ledigt jobb som Lagerarbetare i Solna. Nu finns det en ledig tjänst på Coor Service Management i Stockholms län att söka. Lönen är Fast månads- vecko- eller timlön och Lön enligt gällande kollektivavtal. Arbetet är Heltid/ Ej specificerat. Anställningen är en Vanlig anställning och anställnings längd är Tills vidare. Sök jobbet senast 2024-05-02.

Hitta till arbetsplatsen på Coor Service Management

Arbetsplatsen hos Coor Service Management ligger i Solna i Stockholms län.

Yrke Lagerarbetare
Arbetsort Stockholms län – Solna
Arbetsplats Coor Service Management
Organisationsnummer 5560846783 (Coor Service Management AB)
Anställningsvillkor Heltid/ Ej specificerat
Anställningstyp Vanlig anställning
Lön Fast månads- vecko- eller timlön
Lönenivå Lön enligt gällande kollektivavtal
Anställningens längd Tills vidare
Arbetstid Heltid
Sista ansökningsdag 2024-05-02

Coor Service Management Vi söker nu fler stjärnor till vår logistikleverans på Karolinska Universitetssjukhuset i Solna!

Först och främst hjälper du dem som jobbar inom vården att göra det som de gör allra bäst - rädda liv. En typisk medarbetare hos oss är stolt över detta och känner att det bidrar till ett bättre samhälle och en bra känsla inför och efter en arbetsdag.

Om rollen
De nya byggnaderna på Karolinska Universitetssjukhuset i Solna är ett av världens mest moderna och tekniskt avancerade sjukhus. För servicelogistik innebär det bland annat att arbetssättet utgår från samma försörjningsprinciper som vårdverksamheten arbetar efter - Just-in-time-leveranser, minimal lagerhållning och korta ledtider. Rätt sak ska finnas på rätt plats, i rätt tid och i rätt mängd.

Teamet inom servicelogistik består totalt av ett 30-tal medarbetare. Du kommer att arbeta i en engagerad, trevlig och tätt sammansvetsad grupp där du tillsammans med dina kollegor arbetar med att leverera service i stjärnklass till ett sjukhus i världsklass.

Arbetsuppgifternas karaktär gör att man rör sig mycket under en arbetsdag, ofta uppemot 25 000-27 000 steg/dag, så för att du ska trivas i den här rollen är det viktigt att du har mycket god kondition.

Exempel på arbetsuppgifter:


• Delta i avstämningsmöten 
• Hantera beställningar
• Ta emot och leverera varor och gods
• Fylla på Just-In-Time förråd
• Hantera textilflödet och farligt avfall
• Utföra akuta leveranser
• Arbeta aktivt och proaktivt med förbättringsarbete
• Identifiera och säkerställa samverkan mellan olika uppdrag och tjänster

Vi erbjuder dig en tillsvidareanställning på heltid med en provanställning på 6 månader med placering i Solna. Logistikteamet arbetar dygnet runt med olika sorters scheman. För den tjänsten som vi önskar tillsätta är arbetstiden primärt förlagd mellan kl. 06.00-18.00. Helgarbete i olika omfattning förekommer i samtliga scheman.  

Vem vi söker
Detta är en spännande roll för dig som har avslutad gymnasieutbildning eller motsvarande, samt tidigare arbetslivserfarenhet av ett serviceyrke, t ex inom restaurang, butik eller som väktare. Du har god datorvana och känner dig bekväm med office-paketet. Din svenska och engelska är god i tal och skrift.

Vi lägger stor vikt på din förmåga att visa följsamhet och förståelse för att det är vården vi hjälper. Du har även förmågan och viljan till att enkelt kunna växla mellan olika arbetsuppgifter och tycker om att arbeta i en föränderlig miljö med högt tempo. Du är trygg i dig själv, trivs i samarbete med andra och har en naturlig känsla för god och professionell service. Vi ser även att du är en person som planerar och organiserar ditt arbete noggrant, arbetar metodiskt samt att du har en god prioriteringsförmåga.

Vad vi erbjuder
Coor erbjuder en trygg, säker och trivsam arbetsplats med en lön enligt kollektivavtal, pension, försäkringar samt andra förmåner som utbildningar friskvårdsbidrag och föräldralön. Kulturen på Coor kännetecknas av en öppen, prestigelös och välkomnande atmosfär och vi arbetar aktivt med att säkerställa en god arbetsmiljö. För dig som är nyanställd har vi ett introduktionsprogram för att du ska få en så bra start som möjligt på din nya arbetsplats. Vi arbetar aktivt med kompetens- och karriärsutveckling för att du ska få möjlighet att utvecklas både inom denna arbetsgrupp såväl som inom andra delar av verksamheten. 

Kontakt och övrig information
Som en del av rekryteringsprocessen så kommer en bakgrundskontroll genomföras på slutkandidat, vill du veta mer? Läs gärna här: https://www.coor.se/karriar/rekryteringsprocessen/  

Önskar du mer information är du välkommen att kontakta rekryterande chef Pia Segerros via, Pia.Segerros@coor.com. Vi hanterar löpande de ansökningar som kommer in och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag så vänta inte med din ansökan. Vi tar endast emot ansökningar via ansökningsknappen i annonsen med hänsyn till GDPR.

Vi ser fram emot att höra från dig!

Om Coor

Coor är Nordens ledande facility management-leverantör och är med och skapar Nordens bästa arbetsmiljöer – smarta, hållbara och fulla av glädje. Vi erbjuder alla de tjänster som krävs för att ett företag eller offentlig verksamhet ska fungera bra och effektivt. Vi strävar ständigt efter att bygga team och servicelösningar som gör det möjligt för våra kunder att fokusera på vad de gör bäst. Coor är verksamt främst i Norden, men har även viss närvaro i Belgien och Estland. Hos oss arbetar fler än 12 000 personer med olika bakgrunder och erfarenheter. Under 2023 blev Coor tilldelad en andra plats till att vara det mest jämställda företaget i Sverige enligt SHE Index powered by EY och vi är ett karriärföretag 2024 enligt Karriärföretagen.
Är du intresserad av tjänsten på Coor Service Management? Ansök här Länken leder dig bort från Svenskajobb.se. Tänk på att sista ansökningsdag för tjänsten som Lagerarbetare är 2024-05-02.

Sök andra jobb som lagerarbetare

Här ser du liknande jobb inom samma yrkesgrupp eller ort.


Om Svenskajobb.se

Svenskajobb.se är en tjänst för att söka lediga tjänster i Sverige men även vissa utlandsjobb. Här hittar du tusentals jobb inom alla kategorier och alla regioner. Du kan snabbt söka fram ditt drömjobb med vår sökfunktion. Sök på till exempel yrke, ort eller andra kriterier du har. Sajten uppdateras i realtid med Arbetsförmedlingens alla jobb.

Sök lediga jobb

Sök och hitta lediga tjänster. Skriv in yrke, ort, arbetsplats eller annat du vill söka på. Du kan ange ett eller flera sökord.

Liknande jobb

  Här ser du liknande jobb inom samma yrkesgrupp eller ort.

 • Upplands-Bro
  Söker du extrajobb i Bålsta dagtid?

  Ledigt jobb som lagerarbetare på Pokayoke AB i Upplands-Bro

  Arbetsplats-logga

  Sök jobbet som lagerarbetare
 • Södertälje
  Produktionsjobb med bra lön! (ingen erfarenhet krävs)

  Ledigt jobb som lagerarbetare på Prodea Personal AB i Södertälje

  Sök jobbet som lagerarbetare
 • Haninge
  Sommarjobb - Lagermedarbetare - Jordbro

  Ledigt jobb som lagerarbetare på Simplex Bemanning AB i Haninge

  Arbetsplats-logga

  Sök jobbet som lagerarbetare
 • Södertälje
  Lagerpersonal

  Ledigt jobb som lagerarbetare på 2Complete AB i Södertälje

  Arbetsplats-logga

  Sök jobbet som lagerarbetare
 • Södertälje
  Terminalarbetare sökes till Instabee Södertälje

  Ledigt jobb som terminalarbetare på Flexio Work AB i Södertälje

  Arbetsplats-logga

  Sök jobbet som terminalarbetare
 • Stockholm
  Lagermedarbetare sommarjobb - Västberga

  Ledigt jobb som lagerarbetare på Simplex Bemanning AB i Stockholm

  Arbetsplats-logga

  Sök jobbet som lagerarbetare
 • Haninge
  Lagermedarbetare - Jordbro - Heltid

  Ledigt jobb som lagerarbetare på Simplex Bemanning AB i Haninge

  Arbetsplats-logga

  Sök jobbet som lagerarbetare
 • Stockholm
  Extrajobb för studenter, nattarbetare sökes till Postnords terminal i Ve...

  Ledigt jobb som terminalarbetare på Jobandtalent Sweden AB i Stockholm

  Arbetsplats-logga

  Sök jobbet som terminalarbetare
 • Upplands Väsby
  Extra arbete på terminallager i Kungsängen

  Ledigt jobb som terminalarbetare på Boxflow Staffing Syd AB i Upplands Väsby

  Arbetsplats-logga

  Sök jobbet som terminalarbetare
 • Stockholm
  Extra arbete på terminallager i Kungsängen

  Ledigt jobb som terminalarbetare på Boxflow Staffing Syd AB i Stockholm

  Arbetsplats-logga

  Sök jobbet som terminalarbetare