HR generalist till omsorgs- och förskolebolag

Ledig tjänst på Frösunda Omsorg

Sök ledigt jobb som HR-konsult/PA-konsult i Solna. Nu finns det en ledig tjänst på Frösunda Omsorg i Stockholms län att söka. Lönen är Fast månads- vecko- eller timlön och Lön enligt överenskommelse. Arbetet är Heltid Anställningstid enligt överenskommelse. Anställningen är en Vanlig anställning och anställnings längd är 6 månader eller längre. Sök jobbet senast 2022-04-13.

Hitta till arbetsplatsen på Frösunda Omsorg

Arbetsplatsen hos Frösunda Omsorg ligger i Solna i Stockholms län.

Yrke HR-konsult/PA-konsult
Arbetsort Stockholms län – Solna
Arbetsplats Frösunda Omsorg
Organisationsnummer 5565092482 (Frösunda Omsorg AB)
Anställningsvillkor Heltid Anställningstid enligt överenskommelse
Anställningstyp Vanlig anställning
Lön Fast månads- vecko- eller timlön
Lönenivå Lön enligt överenskommelse
Anställningens längd 6 månader eller längre
Arbetstid Heltid
Sista ansökningsdag 2022-04-13

Frösunda Omsorg Är du vår nya HR-generalist? Vi söker dig som har ett par års erfarenhet av brett HR-arbete och som vill vara med och bidra till några av samhällets viktigaste funktioner. Vi är nyfikna på din profil och ser fram emot din ansökan!Om tjänsten
Frösunda, Norlandia Care och Norlandia Förskolor erbjuder ett brett tjänsteutbud inom äldreomsorg, förskola, personlig assistans och funktionsvariation. Tillsammans är vi idag ett av Sveriges ledande omsorgsbolag med verksamheter över hela landet. Vi söker nu en HR-generalist att stärka upp vårt HR-team då en av våra kollegor går på föräldraledighet.

Som HR-generalist blir du en del av Frösunda och Norlandias gemensamma HR-avdelning som idag består av tio härliga kollegor med olika spetskompetenser och ansvarsområden inom arbetsrätt, arbetsmiljö och strategiskt HR. Tillsammans är vi ett operativt och strategiskt stöd mot organisationens chefer där vi både har en stödjande, ledande och kontrollerande funktion.

Tjänsten utgår från Frösunda och Norandias gemensamma huvudkontor i Solna med gångavstånd till bra kommunikationsmöjligheter, men också möjlighet att ibland arbeta hemifrån.

Rollen som HR-generalist
Som HR-generalist kommer du att arbeta med en bredd av olika arbetsuppgifter inom hela HR-spektrat där din roll och arbetsuppgifter även kan komma att utformas utifrån dina tidigare erfarenheter och spetskompetenser.

Förekommande arbetsuppgifter kommer till exempel innefatta stöd till chefer i till exempel arbetsrättsliga frågor, samverkan med fackliga parter, delta i kompetensutvecklingsprojekt, rekrytering, arbetsmiljöfrågor, lönerevision- och lönekartläggning, rehabärenden osv.

Du rapporterar till vår förhandlingschef, som är chef över det arbetsrättsliga teamet på HR-avdelningen men kommer även utföra arbetsuppgifter för vår HR-chef, som ansvarar över strategisk HR.

Vi erbjuder dig
Som HR generalist erbjuds du en spännande och mångfacetterad roll med möjlighet att självständigt driva ärenden och processer inom HR-områdets samtliga delar. Till ditt stöd har du flera kollegor med lång erfarenhet och specialistkompetenser inom olika områden vilket gör att du har goda chanser att utvecklas i din roll som HR-generalist.

På Norlandia och Frösunda jobbar människor med människor. Vi skapar livskvalitet för äldre, personer med olika typer av funktionsvariationer eller människor som möter andra utmaningar i sina liv. I våra förskolor ger vi barnen möjlighet att utvecklas varje dag. Jobbar man hos oss gör man alltså skillnad i en berikande miljö där alla är välkomna.Vem vi söker?
Vi söker dig som har ett par års tidigare erfarenhet från en bredare HR-roll där du kommit i kontakt med de flesta av i ovan nämna områden i rollbeskrivningen. Vi ser också att du har tidigare erfarenhet från fackliga förhandlingar och vana att hantera arbetsrättsliga ärenden. Du har en högskoleutbildning inom personalvetenskap eller motsvarande, god systemvana samt goda kunskaper i Officepaketet. Du hanterar svenska i tal och skrift obehindrat.

Som person tror vi att du är en förtroendeingivande och skicklig kommunikatör med förmågan att skapa goda samarbeten och relationer med olika samarbetspartners. Du är handlingskraftig och gillar att sätta dig in i och lösa problem som uppstår. Du har en god struktur i ditt arbete med en förmåga att kunna arbeta självständigt och driva ditt eget arbete framåt.

Övrig information
- Anställningsform: Tidsbegränsad anställning, föräldravikariat till och med 31 augusti med möjlighet till förlängning.
- Omfattning: Heltid
- Tillträde: Så snart som möjligt.
- Plats: Solna


Vi tillämpar individuell lönesättning och har kollektivavtal. Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Sista ansökningsdag 14 november

Vid frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen, är du varmt välkommen att kontakta: Vendela Zetterkvist, HR Generalist/Rekryteringsansvarig

vendela.zetterkvist@frosunda.se tel: 0101303907

Varmt välkommen med din ansökan!
Är du intresserad av tjänsten på Frösunda Omsorg? Klicka på knappen för att komma till ansökningsformuläret. Länken leder dig bort från Svenskajobb.se. Tänk på att sista ansökningsdag för tjänsten som HR-konsult/PA-konsult är 2022-04-13.
Ansök nu

Om Svenskajobb.se

Svenskajobb.se är en tjänst för att söka lediga tjänster i Sverige men även vissa utlandsjobb. Här hittar du tusentals jobb inom alla kategorier och alla regioner. Du kan snabbt söka fram ditt drömjobb med vår sökfunktion. Sök på till exempel yrke, ort eller andra kriterier du har. Sajten uppdateras i realtid med Arbetsförmedlingens alla jobb.

Sök lediga jobb

Sök och hitta lediga tjänster. Skriv in yrke, ort, arbetsplats eller annat du vill söka på. Du kan ange ett eller flera sökord.