Säljare Lokalvård

Ledig tjänst på Chris Facility AB

Sök ledigt jobb som Fältsäljare/Utesäljare i Solna. Nu finns det en ledig tjänst på Chris Facility AB i Stockholms län att söka. Lönen är Rörlig ackords- eller provisionslön och . Anställningen är en Behovsanställning och anställnings längd är . Sök jobbet senast 2023-12-15.

Hitta till arbetsplatsen på Chris Facility AB

Arbetsplatsen hos Chris Facility AB ligger i Solna i Stockholms län.

Yrke Fältsäljare/Utesäljare
Arbetsort Stockholms län – Solna
Arbetsplats Chris Facility AB
Organisationsnummer 5568508096 (Chris Facility AB)
Anställningsvillkor
Anställningstyp Behovsanställning
Lön Rörlig ackords- eller provisionslön
Lönenivå
Anställningens längd
Arbetstid
Sista ansökningsdag 2023-12-15

Vi på Chris Facility AB är i en intressant utvecklingsfas och söker nu efter en driven, kunnig och professionell säljare. Vi är en liten städfirma som växer för varje år och som led i vår expansion och utveckling så söker vi nu dig med tidigare erfarenheter inom försäljning.

Vi ser att du skall vara en erfaren säljare, med erfarenheter försäljning, t.ex. telefonförsäljning och mötesbokning. Som person ska du vara positiv, driven, professionell, flytande kunna uttrycka dig i tal och skrift i Svenska och engelska samt kunna påvisa tidigare referenser på arbeten och uppdrag inom sälj.

Vi ser helst att du är självständig och kan arbeta långsiktigt med att bearbeta kunder. Gymnasieutbildning är ett måste samt din förmåga att vara fokuserad, driven och fyndig. Du ska dessutom ha en god social kompetens och kunna sätta dig in i kundens behov för att kunna erbjuda en passande lösning. Stort plus om du har tidigare erfarenheter inom städbranschen.

Dessutom ska du gentemot nuvarande och potentiella kunder erbjuda ett professionellt bemötande.

Vi på Chris Facility AB erbjuder dig en varierande arbetsmiljö i trevliga lokaler i Skarpnäck. Lönen är helt provisionsbaserad och är direkt beroende på storleken och antalet nya kunder och uppdrag som du lyckas skapa åt oss på Chris Facility.


Tillsvidare

Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov.


Är du intresserad av tjänsten på Chris Facility AB? Ansök här Länken leder dig bort från Svenskajobb.se. Tänk på att sista ansökningsdag för tjänsten som Fältsäljare/Utesäljare är 2023-12-15.

Sök andra jobb som fältsäljare/utesäljare

Här ser du liknande jobb inom samma yrkesgrupp eller ort.


Om Svenskajobb.se

Svenskajobb.se är en tjänst för att söka lediga tjänster i Sverige men även vissa utlandsjobb. Här hittar du tusentals jobb inom alla kategorier och alla regioner. Du kan snabbt söka fram ditt drömjobb med vår sökfunktion. Sök på till exempel yrke, ort eller andra kriterier du har. Sajten uppdateras i realtid med Arbetsförmedlingens alla jobb.

Sök lediga jobb

Sök och hitta lediga tjänster. Skriv in yrke, ort, arbetsplats eller annat du vill söka på. Du kan ange ett eller flera sökord.

Liknande jobb