Truckförare sökes i Kungsängen!

Ledig tjänst på Aura Personal AB

Sök ledigt jobb som Lagerarbetare i Sollentuna. Nu finns det en ledig tjänst på Aura Personal AB i Stockholms län att söka. Lönen är Fast månads- vecko- eller timlön och Fast lön. Arbetet är Heltid Heltid. Anställningen är en Vanlig anställning och anställnings längd är 3 månader – upp till 6 månader. Sök jobbet senast 2024-03-12.

Hitta till arbetsplatsen på Aura Personal AB

Arbetsplatsen hos Aura Personal AB ligger i Sollentuna i Stockholms län.

Yrke Lagerarbetare
Arbetsort Stockholms län – Sollentuna
Arbetsplats Aura Personal AB
Organisationsnummer 5593283020 (Aura Personal AB)
Anställningsvillkor Heltid Heltid
Anställningstyp Vanlig anställning
Lön Fast månads- vecko- eller timlön
Lönenivå Fast lön
Anställningens längd 3 månader – upp till 6 månader
Arbetstid Heltid
Sista ansökningsdag 2024-03-12

Aura Personal AB Vi har ett spännande jobberbjudande för dig som är intresserad av lagerarbete och vill vara en del av däcksäsongen!

Som lagermedarbetare hos vår kund får du möjlighet att hantera och transportera däck i lagret, främst med hjälp av truck. Utöver detta kommer du även att ansvara för andra arbetsuppgifter såsom att tvätta däck med hjälp av specialutrustning. Din roll blir central när det gäller att organisera lagret och se till att skiftbytare får rätt däck vid behov. Däcksäsongen är intensiv, men du kommer att trivas om du trivs med ett högt tempo och har ett öga för detaljer. För att du ska känna dig trygg i ditt arbete erbjuder vi en kostnadsfri utbildning.

Vi söker efter dig som:

- Har truckkort.
- Har god fysisk styrka och uthållighet.
- Behärskar svenska både i tal och skrift.

Meriterande kvalifikationer:

- Körkort.
- Truck vana.
- Tidigare erfarenhet av arbete i däcklager.

Om du uppfyller dessa kriterier och vill vara en del av vårt team under däcksäsongen ser vi fram emot att höra från dig! Ta chansen att arbeta i en stimulerande miljö där du bidrar till smidiga däckbyten och säkerställer kundens tillfredsställelse. Skicka in din ansökan idag och bli en del av vårt dedikerade lagerpersonal.
Är du intresserad av tjänsten på Aura Personal AB? Ansök här Länken leder dig bort från Svenskajobb.se. Tänk på att sista ansökningsdag för tjänsten som Lagerarbetare är 2024-03-12.

Sök andra jobb som lagerarbetare

Här ser du liknande jobb inom samma yrkesgrupp eller ort.


Om Svenskajobb.se

Svenskajobb.se är en tjänst för att söka lediga tjänster i Sverige men även vissa utlandsjobb. Här hittar du tusentals jobb inom alla kategorier och alla regioner. Du kan snabbt söka fram ditt drömjobb med vår sökfunktion. Sök på till exempel yrke, ort eller andra kriterier du har. Sajten uppdateras i realtid med Arbetsförmedlingens alla jobb.

Sök lediga jobb

Sök och hitta lediga tjänster. Skriv in yrke, ort, arbetsplats eller annat du vill söka på. Du kan ange ett eller flera sökord.

Liknande jobb