Jurist till vård- och omsorgskontoret

Ledig tjänst på Sollentuna kommun

Sök ledigt jobb som Förvaltningsjurist i Sollentuna. Nu finns det en ledig tjänst på Sollentuna kommun i Stockholms län att söka. Lönen är Fast månads- vecko- eller timlön och Månadslön. Arbetet är 100%. Tillträde: Enligt överenskommelse Tillsvidareanställning. Anställningen är en Vanlig anställning och anställnings längd är Tills vidare. Sök jobbet senast 2022-05-20.

Hitta till arbetsplatsen på Sollentuna kommun

Arbetsplatsen hos Sollentuna kommun ligger i Sollentuna i Stockholms län.

Yrke Förvaltningsjurist
Arbetsort Stockholms län – Sollentuna
Arbetsplats Sollentuna kommun
Organisationsnummer 2120000134 (Sollentuna kommun)
Anställningsvillkor 100%. Tillträde: Enligt överenskommelse Tillsvidareanställning
Anställningstyp Vanlig anställning
Lön Fast månads- vecko- eller timlön
Lönenivå Månadslön
Anställningens längd Tills vidare
Arbetstid Heltid
Sista ansökningsdag 2022-05-20

Sollentuna kommun Sollentuna är en växande kommun med siktet inställt på att bli Sveriges mest attraktiva kommun.

I vårt arbete på vård- och omsorgskontoret utgår vi från senioren Leylas och tonåringen Elias behov, perspektiv och önskemål. 2019 blev kommunen utsedd till årets kvalitetskommun och nu arbetar vi för att Leyla, Elias och de andra omsorgstagarna i kommunen ska vara trygga och ge oss högsta betyg för det stöd och den service de får.

På vård- och omsorgskontoret jobbar cirka 70 medarbetare. Vårt uppdrag är att ansvara för äldreomsorgen och omsorgen om personer med funktionsnedsättning. Kontoret är en beställarorganisation och är uppdelat i fyra avdelningar.

Vi har ett mycket gott samarbete mellan politiker, tjänstepersoner och vård- och omsorgsföretag, en budget i balans och en genuin vilja till utveckling. Vi har också nyligen gjort en organisatorisk förändring för att skapa tydlighet i roller och ansvar och för att skapa ännu bättre förutsättningar för utvecklingsarbete.

Arbetsuppgifter
Vi söker en analytisk och strukturerad kvalitetsutvecklare med juridisk kompetens som vill vara en nyckelperson i vårt arbete med att skapa bästa möjliga omsorg för brukare och kunder i Sollentuna, motverka välfärdsbrott och säkerställa en myndighetsutövning med kvalitet. Tjänsten är placerad på avdelning stöd och utveckling. Avdelningen ansvarar för stöd till nämnd, myndighet och ledningsfunktion såsom exempelvis nämndprocess, registratur, MAS samt upphandling och uppföljning av verksamheter.

Som kvalitetsutvecklare på vårt beställarkontor ansvarar du för att säkerställa att kunder och brukare har tillgång till insatser med hög kvalitet. Du ansvarar för uppföljning av kontorets arbetsprocesser samt uppföljning av nämndens utförare och utvecklar metoder för individ- och verksamhetsuppföljning. Du genomför både proaktiva och reaktiva uppföljningar av företagen som utför vård och omsorg i Sollentuna tillsammans med kollegor.  

Förutom uppföljningsuppdraget av utförare ingår att kunna ge ett juridiskt stöd gällande biståndsbedömning, skriva tjänsteutlåtanden och vid behov vara kontorets representant i förvaltningsrätten.

Kvalifikationer
Vi söker dig som vill driva kvalitetsutveckling och som är genuint intresserad av vad kvalitet innebär för kunder och brukare inom omsorg.

Du har juristexamen och har tidigare arbetat inom vård- och omsorgsområdet och i en politiskt styrd organisation. Du har sakkunskap inom socialrätt (SoL och LSS) och förvaltningsrätt. Vi ser gärna att du har arbetat som kvalitetsutvecklare samt att du har utbildning gällande upphandling och avtalsrätt. Erfarenhet av kvalitets- och uppföljningsarbete, myndighetsutövning inom vård och omsorg samt erfarenhet av avtalsrättsligt arbete är också meriterande. Du har en god kommunikativ förmåga såväl muntligt som skriftligt och är van vid att skriva tjänsteskrivelser och rapporter. Att använda digitala verktyg är naturligt för dig.

Vi söker dig som har god samarbetsförmåga och är uthållig i arbetsuppgifter. Du har hög integritet och styrs av etik och värderingar i ditt arbete. Du kan göra korrekta avvägningar och prioriteringar i ditt arbete och är strukturerad.

Vi erbjuder
Som kvalitetsutvecklare har du en viktig roll i vårt arbete. Hos oss kommer du till en spännande och dynamisk arbetsplats där du är med och gör skillnad på riktigt.

För oss är det viktigt att våra medarbetare har ett hållbart arbetsliv och kan kombinera arbete med familj och fritid. Vi arbetar också för att alla medarbetare får utvecklas i sin roll och att kompetenser tas till vara. Vi tillämpar flextid, erbjuder kompetensutveckling, friskvårdsbidrag och semesterväxling.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid. Vi tillämpar individuell lönesättning.

Vi gör urval löpande. Välkommen med din ansökan!

Med engagemang växer vi tillsammans – vi skapar värde och gör Sollentuna lite bättre varje dag. Vi vill ge dig möjligheten att kunna påverka, utvecklas, växa i din yrkesroll och trivas med kollegor. Vi söker dig som är nytänkande, ansvarstagande och välkomnande. Jämlikhet och mångfald är viktigt för oss och vi behöver olika kompetenser i våra verksamheter. Välkommen till oss! 
Är du intresserad av tjänsten på Sollentuna kommun? Klicka på knappen för att komma till ansökningsformuläret. Länken leder dig bort från Svenskajobb.se. Tänk på att sista ansökningsdag för tjänsten som Förvaltningsjurist är 2022-05-20.
Ansök nu

Om Svenskajobb.se

Svenskajobb.se är en tjänst för att söka lediga tjänster i Sverige men även vissa utlandsjobb. Här hittar du tusentals jobb inom alla kategorier och alla regioner. Du kan snabbt söka fram ditt drömjobb med vår sökfunktion. Sök på till exempel yrke, ort eller andra kriterier du har. Sajten uppdateras i realtid med Arbetsförmedlingens alla jobb.

Sök lediga jobb

Sök och hitta lediga tjänster. Skriv in yrke, ort, arbetsplats eller annat du vill söka på. Du kan ange ett eller flera sökord.

  Liknande jobb

  Här ser du liknande jobb inom samma yrkesgrupp eller ort.

 • Stockholm
  Interim jurist till statlig myndighet i Stockholm

  Ledigt jobb som verksjurist på Novare Bemanning AB i Stockholm

  Sök jobbet som verksjurist
 • Stockholm
  Jurist till Länsstyrelsernas stöd för informationssäkerhet och dataskydd

  Ledigt jobb som förvaltningsjurist på Länsstyrelsen i Stockholms län i Stockholm

  Arbetsplats-logga

  Sök jobbet som förvaltningsjurist
 • Stockholm
  Jurist till Länsstyrelsernas stöd för informationssäkerhet och dataskydd

  Ledigt jobb som stadsjurist på Länsstyrelsen i Stockholms län i Stockholm

  Arbetsplats-logga

  Sök jobbet som stadsjurist
 • Stockholm
  Universitetsjurist (tidsbegränsad anställning)

  Ledigt jobb som verksjurist på Stockholms Universitet i Stockholm

  Arbetsplats-logga

  Sök jobbet som verksjurist
 • Stockholm
  Förbundsjurist

  Ledigt jobb som förbundsjurist på Svenska Byggnadsarbetarförbundet i Stockholm

  Sök jobbet som förbundsjurist
 • Stockholm
  Jurist inom mark- och miljörätt samt vattenkraftlagstiftning

  Ledigt jobb som organisationsjurist på Jurek Rekrytering & Bemanning AB i Stockholm

  Arbetsplats-logga

  Sök jobbet som organisationsjurist
 • Stockholm
  Jurist till avdelningen Kapitalmarknadsrätt

  Ledigt jobb som förvaltningsjurist på Finansinspektionen i Stockholm

  Arbetsplats-logga

  Sök jobbet som förvaltningsjurist
 • Stockholm
  SiS säkerhetsavdelning söker jurist för utredning om säkerhetsregister mm

  Ledigt jobb som verksjurist på Statens Institutionsstyrelse i Stockholm

  Arbetsplats-logga

  Sök jobbet som verksjurist
 • Stockholm
  Compliance Officer

  Ledigt jobb som verksjurist på Intergiro Intl AB (publ) i Stockholm

  Arbetsplats-logga

  Sök jobbet som verksjurist
 • Stockholm
  Tullverket söker verksjurist

  Ledigt jobb som verksjurist på TULLVERKET i Stockholm

  Arbetsplats-logga

  Sök jobbet som verksjurist