Distrikts-/Sjuksköterska till Hälsocentralen Sollefteå

Ledig tjänst på Region Västernorrland

Sök ledigt jobb som Sjuksköterska, grundutbildad i Sollefteå. Nu finns det en ledig tjänst på Region Västernorrland i Västernorrlands län att söka. Lönen är Fast månads- vecko- eller timlön och Månadslön.. Arbetet är 100% , Tillträde enligt överenskommelse.. Anställningen är en Vanlig anställning och anställnings längd är Tills vidare. Sök jobbet senast 2024-08-18.

Hitta till arbetsplatsen på Region Västernorrland

Arbetsplatsen hos Region Västernorrland ligger i Sollefteå i Västernorrlands län.

Yrke Sjuksköterska, grundutbildad
Arbetsort Västernorrlands län – Sollefteå
Arbetsplats Region Västernorrland
Organisationsnummer 2321000206 (REGION VÄSTERNORRLAND)
Anställningsvillkor 100% , Tillträde enligt överenskommelse.
Anställningstyp Vanlig anställning
Lön Fast månads- vecko- eller timlön
Lönenivå Månadslön.
Anställningens längd Tills vidare
Arbetstid Heltid
Sista ansökningsdag 2024-08-18

Region Västernorrland

Vi är en kraft som binder ihop, håller samman och utvecklar länet. Inom Region Västernorrland är vi alla en del av något större.Hälsocentralen i Sollefteå är en av de fem hälsocentralerna i Verksamhetsområdet Primärvård Sollefteå/Kramfors och är den näst största hälsocentralen inom Region Västernorrland. Vid Hälsocentralen Sollefteå är vi är ett team på cirka 30 medarbetare med många olika kompetenser inom hälso-och sjukvård. Vi arbetar dagligen för att hjälpa invånarna på orten och tillsammans strävar vi mot att uppnå vår vision om "liv, hälsa och hållbar utveckling i Västernorrland". Verksamheten arbetar just nu med projektet "God och nära Vård".

Vi söker just nu två distrikts-/sjuksköterskor för tillsvidareanställning med start enligt överenskommelse.

Vi erbjuder ett intressant arbete med bra arbetstider, enbart dagtid måndag-fredag.Distrikts-/Sjuksköterska till Hälsocentralen Sollefteå

Arbetsuppgifter


  • Mottagningsarbete
  • Telefonrådgivning
  • Implementering av ny digital teknik

Övrig information
Kvalifikationer


Vi söker dig som

  • Är legitimerad sjuksköterska
  • Har goda kunskaper i svenska i tal och skrift

Det är meriterande för tjänsten om du

  • Är utbildad distriktssköterska

För att lyckas i rollen tror vi att du har dessa personliga egenskaper

  • Flexibel
  • God samarbetsförmåga
  • Självgående

Region Västernorrland

Med cirka 7000 medarbetare och över 200 yrken ansvarar vi på Region Västernorrland för flera av de verksamheter som är allra viktigast för invånarnas möjlighet att delta i samhället. Här gör din kunskap och ditt engagemang skillnad inom allt från hälso- och sjukvård till kultur, miljö och hållbarhet. Bli en del av ett lag där alla behövs. Tillsammans för ett växande Västernorrland. 

Regionen arbetar sedan många år med att skapa förutsättningar för att bidra till friska och hälsosamma medarbetare. Att du mår bra och trivs är viktigt för oss. Läs mer om Region Västernorrland, våra förmåner och hur det är att jobba tillsammans med oss: Region Västernorrland - Att jobba i Region Västernorrland (rvn.se).

Inom Region Västernorrland är ett antal tjänster placerade i säkerhetsklass och säkerhetsprövning kan därför komma att ske. Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster.

Denna tjänst kräver att du har giltig legitimation för det aktuella yrket. Din yrkeslegitimation kommer att kontrolleras mot Socialstyrelsens register över legitimerad hälso- och sjukvårdspersonal (HOSP) innan eventuellt erbjudande om anställning. Läs mer här: Registret över legitimerad hälso- och sjukvårdspersonal (HOSP) - Socialstyrelsen.

Urval och intervjuer sker löpande. Varmt välkommen med din ansökan!


Är du intresserad av tjänsten på Region Västernorrland? Ansök här Länken leder dig bort från Svenskajobb.se. Tänk på att sista ansökningsdag för tjänsten som Sjuksköterska, grundutbildad är 2024-08-18.

Sök andra jobb som sjuksköterska, grundutbildad

Här ser du liknande jobb inom samma yrkesgrupp eller ort.


Om Svenskajobb.se

Svenskajobb.se är en tjänst för att söka lediga tjänster i Sverige men även vissa utlandsjobb. Här hittar du tusentals jobb inom alla kategorier och alla regioner. Du kan snabbt söka fram ditt drömjobb med vår sökfunktion. Sök på till exempel yrke, ort eller andra kriterier du har. Sajten uppdateras i realtid med Arbetsförmedlingens alla jobb.

Sök lediga jobb

Sök och hitta lediga tjänster. Skriv in yrke, ort, arbetsplats eller annat du vill söka på. Du kan ange ett eller flera sökord.

Liknande jobb