Förskollärare till Harnäs förskola

Ledig tjänst på Smedjebackens kommun

Sök ledigt jobb som Förskollärare i Smedjebacken. Nu finns det en ledig tjänst på Smedjebackens kommun i Dalarnas län att söka. Lönen är Fast månads- vecko- eller timlön och . Fast lön. Arbetet är Heltid. Tillsvidare.. Anställningen är en Vanlig anställning och anställnings längd är Tills vidare. Sök jobbet senast 2024-07-25.

Hitta till arbetsplatsen på Smedjebackens kommun

Arbetsplatsen hos Smedjebackens kommun ligger i Smedjebacken i Dalarnas län.

Yrke Förskollärare
Arbetsort Dalarnas län – Smedjebacken
Arbetsplats Smedjebackens kommun
Organisationsnummer 2120002205 (Smedjebackens kommun)
Anställningsvillkor Heltid. Tillsvidare.
Anställningstyp Vanlig anställning
Lön Fast månads- vecko- eller timlön
Lönenivå . Fast lön
Anställningens längd Tills vidare
Arbetstid Heltid
Sista ansökningsdag 2024-07-25

Smedjebacken är en trevlig kommun i södra Dalarna, med bra kombination av trivsamt småstadsliv, storslagen natur, aktivt föreningsliv, ett rikt kulturliv och starten för Strömsholms kanal. En tillväxtkommun med små och stora företag med goda förutsättningar då vi ligger i ett strategiskt bra läge mellan Västerås och Falun/Borlänge.  Sedan länge arbetar vi med en ekologisk inriktning. Smedjebacken är närhet, vatten och utveckling, en kommun för alla. Välkommen till Smedjebackens kommun!
Vi är en kommun som med god och stabil ekonomi som grund och med invånarna i fokus arbetar aktivt med utveckling där målet är bästa möjliga verksamhet. Som arbetsgivare är vår styrka prestigelöshet, dialog och korta beslutsvägar. Vi är övertygade om att vi tillsammans kan leva upp till vår värdegrund där välkomnande, engagemang, trygghet och framtidstro är våra ledord.

Harnäs förskola
Harnäs förskola ligger i Harnäs by , på gränsen till Ludvika. Harnäs förskola har 2,5 förskoleavdelningar, avd Blåsippan med barn i åldern 1-3 år och avd Vitsippan och Gulsippan med barn i åldern 3-5. 
Förskolan har ett eget kök där all mat tillagas från grunden med flertalet ekologiska produkter.

Arbetsuppgifter
.Du kommer att arbeta i team med förskollärare och barnskötare och vid behov specialpedagog.
.Du ska tillsammans i arbetslaget arbeta för att varje barn ska utvecklas så långt som möjligt i förhållande till målen i läroplanen, Lpfö18.
.Arbetslagen har gemensam planeringstid varje vecka.
.Förskollärare och barnskötare har även egen planeringstid varje vecka.
.På Harnäs förskola vill vi att utforskande och lärande ska gå hand i hand.
.Vistelsen på förskolan ska vara trygg, lärorik och rolig och ska lägga grunden till ett livslångt lärande.
.Vi erbjuder en förskola där allas lika värde står i fokus och har ett särskilt intresse av genusfrågor.
.Vi skapar en trygg miljö som är föränderlig och utgår från varje barns behov och utveckling. Barnen ska ges möjlighet att utvecklas utifrån sin egen förmåga och vara delaktiga och ha inflytande över sin vardag på förskolan.
.Vi delar in barnen efter ålder i olika aktiviteter och anpassar efter barnens kunskaper och behov.
.Även andra arbetsuppgifter kan förekomma och arbetets innehåll och förutsättningar kan komma och att förändras över tiden.

Låter det här som en tjänst för dig, är du varmt välkommen med din ansökan! 

Kvalifikationer
Du är legitimerad förskollärare eller är i slutet av din utbildning till förskollärare.

Personliga egenskaper
Det är viktigt att du är:

.En trygg person med ett förhållningssätt som stämmer överens med förskolans värdegrund.
.Du ska ha en positiv livssyn men framför allt ska du var en person som känner glädje, lust och nyfikenhet inför detta uppdrag och de utmaningar som detta yrke innebär.
.I ditt arbetssätt har du en tydlig struktur och du är flexibel och ser möjligheter.
.Du har lätt för att samarbeta med kollegor, vårdnadshavare och andra aktörer.
.Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.
Intervjuer sker löpande

Vi erbjuder
Vi vill erbjuda dig en trevlig arbetsplats med fokus på arbetsmiljön för dig och dina medarbetare, vilket även innebär rökfri arbetstid. Eftersom vi tror på dialog i vår kommun erbjuder vi dessutom en dialogutbildning till alla nya tillsvidareanställda. Vi vill ha frisk och aktiv personal och vi hoppas att vårt friskvårdsbidrag bidrar till detta samt vår personalförening, Smeden. Att åka kollektivt är bra för miljön och därför kan du som medarbetare få köpa busskort till rabatterat pris, tillsammans kan vi göra skillnad. Att förvalta det vi värnar om ser vi som självklart och vi är stolta över vårt finska förvaltningsområde där du som finsktalande mer än gärna få stärka upp med din kunskap. Vi erbjuder dig en arbetsgivare som tror på sina medarbetare.

Vi vill erbjuda dig en trevlig arbetsplats med fokus på arbetsmiljön, vilket även innebär rökfri arbetstid. Eftersom vi tror på dialog i vår kommun erbjuder vi dessutom dig en dialogutbildning när du blir tillsvidareanställd. Vi vill ha frisk och aktiv personal och vi hoppas att vårt friskvårdsbidrag bidrar till detta samt vår aktiva personalförening, Smeden. Att åka kollektivt är bra för miljön och därför kan du som medarbetare få köpa busskort till rabatterat pris, tillsammans kan vi göra skillnad. Att förvalta det vi värnar om ser vi som självklart och vi är stolta över vårt finska förvaltningsområde där du som finsktalande mer än gärna få stärka upp med din kunskap. Vi erbjuder dig en arbetsgivare som tror på sina medarbetare. Vi vill inspirera dig med engagemang, välkomnande, trygghet och att framtidstro. 

Vi undanber oss vänligt men bestämt all kontakt med annonsörer och bemanningsföretag i rekryteringsprocessen då urval av rekryteringskanaler redan bestämts för denna rekrytering.
Läs mer om oss på smedjebacken.se och hur vi hantera dina personuppgifter enligt GDPR.
Smedjebackens kommun arbetar utifrån kompetensbaserad rekrytering som syftar till att se till varje persons kompetens och därmed motverka diskriminering.
All rekrytering sker digitalt och via vår externa länk till rekryteringssystemet Webcruiter.
Vid problem av registrering av CV var god kontakta Webcruiter support.

Har du skyddade personuppgifter kontaktar du HR-specialist Patricia Andersson (patricia.andersson@smedjebacken.se) så får du hjälp med din ansökan.

Kontaktinformation
Hanna Lindgren, Rektor, 0240660087, hanna.lindgren@smedjebacken.se

Virpi Niskanen, Sveriges lärare, 0240668837, virpi.niskanen@edu.smedjebacken.se

Arbetsplats
Fabergsvägen 1

771 55 Ludvika
Är du intresserad av tjänsten på Smedjebackens kommun? Ansök här Länken leder dig bort från Svenskajobb.se. Tänk på att sista ansökningsdag för tjänsten som Förskollärare är 2024-07-25.

Om Svenskajobb.se

Svenskajobb.se är en tjänst för att söka lediga tjänster i Sverige men även vissa utlandsjobb. Här hittar du tusentals jobb inom alla kategorier och alla regioner. Du kan snabbt söka fram ditt drömjobb med vår sökfunktion. Sök på till exempel yrke, ort eller andra kriterier du har. Sajten uppdateras i realtid med Arbetsförmedlingens alla jobb.

Sök lediga jobb

Sök och hitta lediga tjänster. Skriv in yrke, ort, arbetsplats eller annat du vill söka på. Du kan ange ett eller flera sökord.

Liknande jobb