Instruktör/Djurskötare till skoljordbrukets smådjursavdelning

Ledig tjänst på Skurups kommun, Nils Holgerssongymnasiet

Sök ledigt jobb som Djurskötare, djuruppfödning i Skurup. Nu finns det en ledig tjänst på Skurups kommun, Nils Holgerssongymnasiet i Skåne län att söka. Lönen är Fast månads- vecko- eller timlön och Månadslön. Arbetet är Heltid eller enligt överenskommelse. Tidsbegränsad anställning, tillträde: Tillträde enligt överenskommelse., upphör: 2025-12-31 Tidsbegränsat med möjlighet till förlängning.. Anställningen är en Vanlig anställning och anställnings längd är 6 månader eller längre. Sök jobbet senast 2024-08-01.

Hitta till arbetsplatsen på Skurups kommun, Nils Holgerssongymnasiet

Arbetsplatsen hos Skurups kommun, Nils Holgerssongymnasiet ligger i Skurup i Skåne län.

Yrke Djurskötare, djuruppfödning
Arbetsort Skåne län – Skurup
Arbetsplats Skurups kommun, Nils Holgerssongymnasiet
Organisationsnummer 2120001082 (Skurups kommun)
Anställningsvillkor Heltid eller enligt överenskommelse. Tidsbegränsad anställning, tillträde: Tillträde enligt överenskommelse., upphör: 2025-12-31 Tidsbegränsat med möjlighet till förlängning.
Anställningstyp Vanlig anställning
Lön Fast månads- vecko- eller timlön
Lönenivå Månadslön
Anställningens längd 6 månader eller längre
Arbetstid Heltid
Sista ansökningsdag 2024-08-01

Skurups kommun, Nils Holgerssongymnasiet Skurups kommun har runt 16 700 invånare och ligger naturskönt på den skånska sydkusten, med utmärkta kommunikationer till Malmö, Ystad, Lund och Köpenhamn. I vår kommun bor invånarna i lugnet, med staden runt knuten. Det lokala näringslivet blomstrar och inflyttningen till kommunen ökar.

1 200 medarbetare håller dagligen hjulen snurrande, med fullt engagemang för medborgarnas bästa. Hos oss är du med och bygger en attraktiv kommun där dialog, öppenhet och gott bemötande genomsyrar organisationen. Vi är stolta över våra korta beslutsvägar. Tillsammans gör vi skillnad!

Skurups vision 2045: Med hjärta och engagemang för livskvalitet, trygghet och utveckling skapar vi platsen där vi lever, verkar och växer – tillsammans. Skurups kommun är platsen för det goda livet.

Skoljordbruket utgör basen för det praktiska lärandet för de elever på Nils Holgerssongymnasiet som läser naturbruksinriktningen. Skoljordbruket består av ca 320 ha åker med typisk skånsk växtodling, en mjölkkobesättning på ca 90 mjölkkor plus ungdjur samt en smådjursanläggning för utbildningen Djurvård.

ARBETSUPPGIFTER
Som anställd på vårt skoljordbruk fungerar du som djurskötare men också som instruktör för våra lantbrukselever under praktiska moment i undervisningen.

Huvuddelen av arbetet utgörs av att sköta vår smådjursavdelning med tillhörande arbetsuppgifter, såsom utfodring och daglig skötsel av fåglar, kaniner/gnagare, får och getter. Detta gör du oftast tillsammans med våra elever.

Du kommer även ingå i helgtjänstgöring i smådjursavdelning/mjölkproduktion

Du som vill jobba hos oss måste älska att arbeta med ungdomar, att engagera och entusiasmera samt att möta varje elevs behov och anpassa sig till deras kunskapsnivå. Vi ser att du är en positiv lagspelare som tillsammans med övrig personal arbetar mot gemensamma uppsatta mål med eleverna i fokus.

Du måste också kunna fatta egna beslut eftersom man ibland jobbar ensam eller tillsammans med elever.

KVALIFIKATIONER
Du har en gymnasial utbildning. Det är meriterande med erfarenhet från lantbruk/djurhållning, samt egen semin utbildning.

Som person är du ansvarsfull, självgående, flexibel och initiativtagande ett gott humör och humor. Du är tydlig i din kommunikation och har lätt för att samarbeta samt jobba i team.

En stor del av arbetet genomförs tillsammans med elever som en del av deras utbildning varför pedagogisk erfarenhet och/eller utbildning är meriterande. Vi ser att du är en positiv lagspelare som tillsammans med övrig personal arbetar mot gemensamma uppsatta mål med eleverna i fokus. En pedagogisk insikt kombinerat med intresse av att förmedla kunskap och jobba med ungdomar, tror vi är viktiga egenskaper. Vi ser gärna att du studerat på något Naturbruksgymnasium eller liknande utbildning samt har arbetslivserfarenhet från branschen. B-körkort är ett krav.

ÖVRIGT
För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Skurups kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Tjänsten tillsätts under förutsättning att erforderliga beslut fattas.

Varmt välkommen med din ansökan!

Inför rekryteringsarbetet har Skurups kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.
Är du intresserad av tjänsten på Skurups kommun, Nils Holgerssongymnasiet? Ansök här Länken leder dig bort från Svenskajobb.se. Tänk på att sista ansökningsdag för tjänsten som Djurskötare, djuruppfödning är 2024-08-01.

Om Svenskajobb.se

Svenskajobb.se är en tjänst för att söka lediga tjänster i Sverige men även vissa utlandsjobb. Här hittar du tusentals jobb inom alla kategorier och alla regioner. Du kan snabbt söka fram ditt drömjobb med vår sökfunktion. Sök på till exempel yrke, ort eller andra kriterier du har. Sajten uppdateras i realtid med Arbetsförmedlingens alla jobb.

Sök lediga jobb

Sök och hitta lediga tjänster. Skriv in yrke, ort, arbetsplats eller annat du vill söka på. Du kan ange ett eller flera sökord.

Liknande jobb