Teknisk dokumentatör till Artvise!

Ledig tjänst på Academic Work

Sök ledigt jobb som Teknikinformatör i Skellefteå. Nu finns det en ledig tjänst på Academic Work i Västerbottens län att söka. Lönen är Fast månads- vecko- eller timlön och Enligt avtal. Arbetet är Heltid 08-17. Anställningen är en Vanlig anställning och anställnings längd är 6 månader eller längre. Sök jobbet senast 2021-09-30.

Hitta till arbetsplatsen på Academic Work

Arbetsplatsen hos Academic Work ligger i Skellefteå i Västerbottens län.

Yrke Teknikinformatör
Arbetsort Västerbottens län – Skellefteå
Arbetsplats Academic Work
Organisationsnummer 5565595450 (Academic Work Sweden AB)
Anställningsvillkor Heltid 08-17
Anställningstyp Vanlig anställning
Lön Fast månads- vecko- eller timlön
Lönenivå Enligt avtal
Anställningens längd 6 månader eller längre
Arbetstid Heltid
Sista ansökningsdag 2021-09-30

Academic Work Artvise organisation är en kombination av extremt affärsfokuserade personer och personer med ett brinnande intresse för modern mjukvaruutveckling och ny teknik. De behöver nu en person som har ett genuint intresse för IT och samtidigt en höjdare på att formulera sig i skrift. Vi söker en teknisk dokumentatör till deras utvecklingsteam i Skellefteå. Är du den vi söker? Gå in och läs mer om tjänsten.

OM TJÄNSTEN
Som teknisk dokumentatör hos Artvise kommer du fungera som länken mellan utvecklarna och kommunikationen utåt. Din främsta uppgift är att omvandla tekniska termer och nya funktioner från utvecklarna till lättläst text. Du ska förstå det tekniska arbetet och kunna omvandla det till bland annat manualer, instruktioner, lathundar och ibland till och med utbildningsmaterial.

Artvise består av ett härligt gäng om cirka 30 medarbetare, de har erfarna medarbetare och unga talanger som jobbar tillsammans och sporrar varandra till stordåd.

Du erbjuds


* En möjlighet att utvecklas tekniskt och som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.


VI SÖKER DIG SOM
Har ett genuint intresse för IT och digitala lösningar. För denna roll är det viktigt att du kan kommunicera obehindrat skriftligt i svenska och engelska då din främsta uppgift kommer vara skriftlig kommunikation.

Vi ser det som mycket meriterande om du har en färdig utbildning inom systemvetenskap eller annan IT-utbildning.

Som person är du:


* Noggrann
* Initiativtagande
* Kommunikativ


Övrig information


* Om du går vidare i processen kommer du få genomföra ett skriftligt arbetsprov
* Start: November/december eller enligt överenskommelse
* Omfattning: Heltid
* Placering: Skellefteå
* Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Artvise önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.


Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

INFORMATION OM FÖRETAGET
Artvise AB är ett företag som levererar lösningar, produkter och kvalificerade tjänster inom området ECM. Hos Artvise finner du några av branschens bästa systemutvecklare, lösningsarkitekter, systemintegratörer, och verksamhetsutvecklare likväl som experter på test och kvalitet, alla med en gedigen erfarenhet av att leverera och införa lösningar för hantering av strukturerad och ostrukturerad information genom hela dess livscykel.
Är du intresserad av tjänsten på Academic Work? Klicka på knappen för att komma till ansökningsformuläret. Länken leder dig bort från Svenskajobb.se. Tänk på att sista ansökningsdag för tjänsten som Teknikinformatör är 2021-09-30.
Ansök nu

Om Svenskajobb.se

Svenskajobb.se är en tjänst för att söka lediga tjänster i Sverige men även vissa utlandsjobb. Här hittar du tusentals jobb inom alla kategorier och alla regioner. Du kan snabbt söka fram ditt drömjobb med vår sökfunktion. Sök på till exempel yrke, ort eller andra kriterier du har. Sajten uppdateras i realtid med Arbetsförmedlingens alla jobb.

Sök lediga jobb

Sök och hitta lediga tjänster. Skriv in yrke, ort, arbetsplats eller annat du vill söka på. Du kan ange ett eller flera sökord.