Stödpedagoger till Gruppbostad i Burträsk

Ledig tjänst på Skellefteå kommun

Sök ledigt jobb som Stödpedagog i Skellefteå. Nu finns det en ledig tjänst på Skellefteå kommun i Västerbottens län att söka. Lönen är Fast månads- vecko- eller timlön och Enligt avtal.. Arbetet är Heltid. Tillsvidareanställning, tillträde: Snarast efter överenskommelse.. Anställningen är en Vanlig anställning och anställnings längd är Tills vidare. Sök jobbet senast 2023-02-21.

Hitta till arbetsplatsen på Skellefteå kommun

Arbetsplatsen hos Skellefteå kommun ligger i Skellefteå i Västerbottens län.

Yrke Stödpedagog
Arbetsort Västerbottens län – Skellefteå
Arbetsplats Skellefteå kommun
Organisationsnummer 2120002643 (Skellefteå kommun)
Anställningsvillkor Heltid. Tillsvidareanställning, tillträde: Snarast efter överenskommelse.
Anställningstyp Vanlig anställning
Lön Fast månads- vecko- eller timlön
Lönenivå Enligt avtal.
Anställningens längd Tills vidare
Arbetstid Heltid
Sista ansökningsdag 2023-02-21

Skellefteå kommun Vi söker nu två engagerade Stödpedagoger som vill ingå i ett arbetslag där vi jobbar mest av allt för andra men även för varandra. Tillsammans arbetar vi för att andra ska få en vardag som funkar bättre. Varje dag för hela Skellefteå.

I Burträsk finns tre Gruppbostäder där du som Stödpedagog kommer att vara placerad i en av dem. Du kommer samtidigt att ha ett utökat ansvar i vissa arbetsuppgifter mot alla tre gruppbostäder. Målgruppen är varierad och består av brukare, med olika diagnoser och funktionsvariationer.

Välkommen med din ansökan!

ARBETSUPPGIFTER
Som Stödpedagog har du en specialiserad kompetens, ett utökat ansvar och fungerar som ett stöd för att uppnå helhetssyn, individfokus, utveckling och samordning. Utöver det ansvar och de arbetsuppgifter som alla i arbetsgruppen har, arbetar du som Stödpedagog systematiskt med att säkra kvalitén, att utveckla verksamheten ur ett individ- och grupperspektiv samt att skapa och utveckla ett lärande och engagerat arbetsklimat.

Du jobbar för att stödja, inspirera och coacha arbetsgrupper att tillämpa olika verktyg för att anpassa verksamheten utifrån brukarnas generella och individuella behov, och reflekterar kontinuerligt över eget och kollegors yrkesetiska förhållningssätt och metodik.

KVALIFIKATIONER
Som Stödpedagog ska du ha en eftergymnasial utbildning inom det aktuella området. Du ska ha kunskap och erfarenhet av arbete med personer med funktionsvariationer som är i behov av stöd. Du ska ha kunskap hur funktionsvariationer kan påverka människors levnadsvillkor och delaktighet i samhället.

Vi söker dig som kan omsätta teoretiska kunskaper och pedagogiska metoder i det vardagliga arbetet. Du ska även kunna kommunicera på svenska i både tal och skrift samt kunna samarbeta med andra människor. Du behöver även vara trygg med att planera och driva ditt arbete framåt.

ÖVRIGT
--
Är du intresserad av tjänsten på Skellefteå kommun? Ansök här Länken leder dig bort från Svenskajobb.se. Tänk på att sista ansökningsdag för tjänsten som Stödpedagog är 2023-02-21.

Om Svenskajobb.se

Svenskajobb.se är en tjänst för att söka lediga tjänster i Sverige men även vissa utlandsjobb. Här hittar du tusentals jobb inom alla kategorier och alla regioner. Du kan snabbt söka fram ditt drömjobb med vår sökfunktion. Sök på till exempel yrke, ort eller andra kriterier du har. Sajten uppdateras i realtid med Arbetsförmedlingens alla jobb.

Sök lediga jobb

Sök och hitta lediga tjänster. Skriv in yrke, ort, arbetsplats eller annat du vill söka på. Du kan ange ett eller flera sökord.

Liknande jobb