Processoperatör till Reningsverket på Boliden Rönnskär

Ledig tjänst på Boliden Mineral AB, Rönnskär

Sök ledigt jobb som Processoperatör, smältverk i Skellefteå. Nu finns det en ledig tjänst på Boliden Mineral AB, Rönnskär i Västerbottens län att söka. Lönen är Fast månads- vecko- eller timlön och . Anställningen är en Vanlig anställning och anställnings längd är Tills vidare. Sök jobbet senast 2022-05-22.

Hitta till arbetsplatsen på Boliden Mineral AB, Rönnskär

Arbetsplatsen hos Boliden Mineral AB, Rönnskär ligger i Skellefteå i Västerbottens län.

Yrke Processoperatör, smältverk
Arbetsort Västerbottens län – Skellefteå
Arbetsplats Boliden Mineral AB, Rönnskär
Organisationsnummer 5562316850 (Boliden Mineral AB)
Anställningsvillkor
Anställningstyp Vanlig anställning
Lön Fast månads- vecko- eller timlön
Lönenivå
Anställningens längd Tills vidare
Arbetstid Heltid
Sista ansökningsdag 2022-05-22

Boliden Mineral AB, Rönnskär

Allmänt

Rönnskärsverken i Skelleftehamn är ett av världens effektivaste smältverk som utvinner metaller ur råvaror från gruvor och olika typer av återvinningsmaterial. Framförallt produceras koppar, guld, silver, bly och zinkklinker. Rönnskär har idag cirka 870 medarbetare.

Arbetsuppgifter

Vi kan erbjuda ett intressant och spännande jobb med utmaningar, givande sociala kontakter och en företagskultur baserad på goda värderingar!

Vi söker en processoperatör till Reningsverket/Syrautlastningen som kan planera, styra och övervaka processer och utrustning inom sitt arbetsområde så att bästa möjliga produktionsresultat uppnås med avseende på kvantitet, kvalitet och miljö.

Arbetet innebär bil och båtutlastning samt driftsarbete i reningsverket. Arbetet är ibland fysiskt krävande. Stor vikt läggs vid skydds- och säkerhetsarbete där städning för att hålla god ordning och reda är en del av det dagliga arbetet.

Arbete på obekväm arbetstid kan förekomma.

Du erbjuds omväxlande arbetsuppgifter i en annorlunda och spännande bransch. Vi arbetar med ständiga förbättringar, i förbättringsgrupper ges alla möjlighet att påverka arbetsförhållanden och utveckla arbetet. Vi förutsätter att du delar våra grundläggande värderingar entusiasm, ansvarstagande och engagemang. Vi eftersträvar mångfald bland våra medarbetare avseende kön, ålder, etnicitet mm.

Vi söker dig som är ansvarstagande, noggrann och självgående. Du ska ha god planeringsförmåga, känna ansvar för dina arbetsuppgifter, vara

kvalitetsmedveten och ha bra samarbetsförmåga. Förutom rätt teoretisk bakgrund krävs god fysik, ett praktiskt sinnelag samt förmåga att effektivt prioritera bland olika arbetsuppgifter.

För att vara aktuell för tjänsten behöver du:

  • Processoperatörsutbildning, drifttekniker/maskinistutbildning alternativt slutförd gymnasieutbildning.
  • Grundläggande IT kunskaper.
  • Grundläggande kunskaper i engelska.
  • Några års relevant arbetslivserfarenhet.
  • B-körkort.


Meriterande är om du har erfarenhet från arbete i processindustri, arbete med eller andra ABB-styrsystem, samt erfarenhet av truckkörning. Arbetet bedrivs i skiftlag och specifika arbetsuppgifter förekommer på de olika driftavdelningarna. Skiftgång samt dagtid förekommer.

Upplysningar

Enhetschef Mikael Möller 0910–77 30 93, e-post: Mikael.Möller@boliden.com

Facklig information

Facklig information lämnas av Johan Vidmark (IF Metall), tfn 0910-77 32 85. E-mail: johan.vidmark@boliden.com

Ansökan

Frågor angående din ansökan besvaras av Emil Lindholm tel. 0910-773177, e-post: Emil.Lindholm@boliden.com

Vi vill ha in din ansökande senast 22/5 - 2022

Urval och intervjuer sker löpande.


Är du intresserad av tjänsten på Boliden Mineral AB, Rönnskär? Klicka på knappen för att komma till ansökningsformuläret. Länken leder dig bort från Svenskajobb.se. Tänk på att sista ansökningsdag för tjänsten som Processoperatör, smältverk är 2022-05-22.
Ansök nu

Om Svenskajobb.se

Svenskajobb.se är en tjänst för att söka lediga tjänster i Sverige men även vissa utlandsjobb. Här hittar du tusentals jobb inom alla kategorier och alla regioner. Du kan snabbt söka fram ditt drömjobb med vår sökfunktion. Sök på till exempel yrke, ort eller andra kriterier du har. Sajten uppdateras i realtid med Arbetsförmedlingens alla jobb.

Sök lediga jobb

Sök och hitta lediga tjänster. Skriv in yrke, ort, arbetsplats eller annat du vill söka på. Du kan ange ett eller flera sökord.

    Liknande jobb

    Här ser du liknande jobb inom samma yrkesgrupp eller ort.