Lokalvårdare

Ledig tjänst på Miljöservice Norr AB

Sök ledigt jobb som Fastighetsstädare i Skellefteå. Nu finns det en ledig tjänst på Miljöservice Norr AB i Västerbottens län att söka. Lönen är Fast månads- vecko- eller timlön och . Anställningen är en Vanlig anställning och anställnings längd är 6 månader eller längre. Sök jobbet senast 2024-05-03.

Hitta till arbetsplatsen på Miljöservice Norr AB

Arbetsplatsen hos Miljöservice Norr AB ligger i Skellefteå i Västerbottens län.

Yrke Fastighetsstädare
Arbetsort Västerbottens län – Skellefteå
Arbetsplats Miljöservice Norr AB
Organisationsnummer 5591493969 (Miljöservice Norr AB)
Anställningsvillkor
Anställningstyp Vanlig anställning
Lön Fast månads- vecko- eller timlön
Lönenivå
Anställningens längd 6 månader eller längre
Arbetstid Heltid
Sista ansökningsdag 2024-05-03

Miljöservice Norr AB

Miljöservice Norr AB vill erbjuda dig som ny hos oss en trevlig, rolig och öppen arbetsplats. Vi har flera års erfarenhet i branschen med nya utmaningar varje dag där du utvecklas såväl yrkesmässigt som person. Vi är alltid tillgängliga och håller en professionell dialog med kunder och leverantörer. Vår vision är att hålla bäst service i branschen med fokus på säkerheten och arbetsmiljö!

Vi vill vara en del av den gröna omställningen som sker i Norrland och söker nu dig som är lösningsorienterad med ett stort engagemang till uppgiften. Som person är du flexibel, samarbetsvillig, ansvarsfull och positiv.

Dina främsta arbetsuppgifter består av, företagsstäd, flyttstäd, byggstäd men det kan också variera med andra typer av servicearbeten eftersom vi inte tackar nej till ett jobb.

Om detta känns intressant ska du söka dig till oss!

Krav

  • Svenska eller engelsktalande
  • B-Körkort

Meriterande

  • Tidigare erfarenhet inom lokalvård

Är du intresserad av tjänsten på Miljöservice Norr AB? Ansök här Länken leder dig bort från Svenskajobb.se. Tänk på att sista ansökningsdag för tjänsten som Fastighetsstädare är 2024-05-03.

Om Svenskajobb.se

Svenskajobb.se är en tjänst för att söka lediga tjänster i Sverige men även vissa utlandsjobb. Här hittar du tusentals jobb inom alla kategorier och alla regioner. Du kan snabbt söka fram ditt drömjobb med vår sökfunktion. Sök på till exempel yrke, ort eller andra kriterier du har. Sajten uppdateras i realtid med Arbetsförmedlingens alla jobb.

Sök lediga jobb

Sök och hitta lediga tjänster. Skriv in yrke, ort, arbetsplats eller annat du vill söka på. Du kan ange ett eller flera sökord.

Liknande jobb