Skövde slakteri söker medarbetare till konsumentpacketering.

Ledig tjänst på Skövde Slakteri AB

Sök ledigt jobb som Packare i Skövde. Nu finns det en ledig tjänst på Skövde Slakteri AB i Västra Götalands län att söka. Lönen är Fast månads- vecko- eller timlön och . Anställningen är en Vanlig anställning och anställnings längd är Tills vidare. Sök jobbet senast 2024-06-14.

Hitta till arbetsplatsen på Skövde Slakteri AB

Arbetsplatsen hos Skövde Slakteri AB ligger i Skövde i Västra Götalands län.

Yrke Packare
Arbetsort Västra Götalands län – Skövde
Arbetsplats Skövde Slakteri AB
Organisationsnummer 5563258952 (Skövde Slakteri AB)
Anställningsvillkor
Anställningstyp Vanlig anställning
Lön Fast månads- vecko- eller timlön
Lönenivå
Anställningens längd Tills vidare
Arbetstid Heltid
Sista ansökningsdag 2024-06-14

Skövde Slakteri AB

Skövde Slakteri är en del av familjeägda Ögrengruppen, med välkända varumärken som Gudruns och Mårtenssons. Vi är landets största privatägda slakteri, med en omsättning i miljardklassen. Men trots vår storlek och snabba tillväxt har vi lyckats bibehålla det personliga bemötandet och de snabba besluten, egenskaper som vi vet värderas högt bland såväl producenter som kunder.

Vi jobbar bara med svenskt kött – dessutom till större delen närproducerat – i vår toppmoderna anläggning i Skövde. Här har vi total kontroll över hela produktionskedjan från slakt till paketering – en förutsättning för den höga kvalitet som är vårt signum. Kvalitetskraven styr vårt agerande i allt från djurhållningsfrågor och transporter till hygien och uppföljande kontroller i produktionen.

Vi söker dig som har en positiv attityd och har förmågan att arbeta självständigt såväl som i grupp. Du är handlingskraftig, flexibel, noggrann och punktlig samt öppen för en arbetsmiljö med skiftande arbetsuppgifter, arbetstider samt tempo. Arbetet kräver en god fysik då det förekommer en tunga lyft


För att lyckas i denna rollen ska du vara noggrann, engagerad, serviceinriktad och gilla struktur. Som person är du prestigelös och trivs med att ha fullt upp att göra. Vi lägger stort focus på de personliga egenskaperna.

Tidigare kunskaper inom branschen krävs inte, därför är det oerhört viktigt att du är snabblärd och har en vilja till att lära dig nya saker. Du förväntas också hantera köttprodukter, därför är även en god personlig hygien mycket viktigt.


Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Vi tillämpar 6 månaders provanställning.


Är du intresserad av tjänsten på Skövde Slakteri AB? Ansök här Länken leder dig bort från Svenskajobb.se. Tänk på att sista ansökningsdag för tjänsten som Packare är 2024-06-14.

Om Svenskajobb.se

Svenskajobb.se är en tjänst för att söka lediga tjänster i Sverige men även vissa utlandsjobb. Här hittar du tusentals jobb inom alla kategorier och alla regioner. Du kan snabbt söka fram ditt drömjobb med vår sökfunktion. Sök på till exempel yrke, ort eller andra kriterier du har. Sajten uppdateras i realtid med Arbetsförmedlingens alla jobb.

Sök lediga jobb

Sök och hitta lediga tjänster. Skriv in yrke, ort, arbetsplats eller annat du vill söka på. Du kan ange ett eller flera sökord.

Liknande jobb

  Här ser du liknande jobb inom samma yrkesgrupp eller ort.

 • Orust
  Produktionsmedarbetare livsmedelsföretag

  Ledigt jobb som packare på Sweden Pelagic AB i Orust

  Arbetsplats-logga

  Sök jobbet som packare
 • Uddevalla
  Packning, plockning av e-handel samt truckkörning

  Ledigt jobb som packare på Gröna gårdar AB i Uddevalla

  Arbetsplats-logga

  Sök jobbet som packare
 • Lysekil
  Produktionsarbetare

  Ledigt jobb som packare på DOT Lysekil AB i Lysekil

  Sök jobbet som packare
 • Skövde
  Deltidspersonal sökes i Skaraborg

  Ledigt jobb som handpaketerare på Jovi Konsult AB i Skövde

  Arbetsplats-logga

  Sök jobbet som handpaketerare
 • Skövde
  Skövde slakteri söker medarbetare till konsumentpacketering.

  Ledigt jobb som packare på Skövde Slakteri AB i Skövde

  Arbetsplats-logga

  Sök jobbet som packare