Lundenskolan söker 2 lärare F-6, 100%

Ledig tjänst på Skövde kommun, Avdelning grundskola

Sök ledigt jobb som Grundlärare, 4-6 i Skövde. Nu finns det en ledig tjänst på Skövde kommun, Avdelning grundskola i Västra Götalands län att söka. Lönen är Fast månads- vecko- eller timlön och Månadslön Individuell lönesättning. Arbetet är Heltid. 100% Tillsvidareanställning, tillträde: 2024-02-05 Tillträde omgående eller enligt överenskommelse.. Anställningen är en Vanlig anställning och anställnings längd är Tills vidare. Sök jobbet senast 2023-12-04.

Hitta till arbetsplatsen på Skövde kommun, Avdelning grundskola

Arbetsplatsen hos Skövde kommun, Avdelning grundskola ligger i Skövde i Västra Götalands län.

Yrke Grundlärare, 4-6
Arbetsort Västra Götalands län – Skövde
Arbetsplats Skövde kommun, Avdelning grundskola
Organisationsnummer 2120001710 (Skövde kommun)
Anställningsvillkor Heltid. 100% Tillsvidareanställning, tillträde: 2024-02-05 Tillträde omgående eller enligt överenskommelse.
Anställningstyp Vanlig anställning
Lön Fast månads- vecko- eller timlön
Lönenivå Månadslön Individuell lönesättning
Anställningens längd Tills vidare
Arbetstid Heltid
Sista ansökningsdag 2023-12-04

Skövde kommun, Avdelning grundskola I rollen blir du en del av Sektor barn och utbildning. Hos oss står barnens och ungdomarnas utveckling i fokus. Vi arbetar med utbildning från förskola till gymnasieskola och vi strävar efter en pedagogisk helhetssyn från 1 till 20 år. Du ser digitala verktyg som en naturlig del i av din arbetsvardag. Vi är säkra på att du nyttjar digitaliseringen för att tillgängliggöra undervisningen och att du är nyfiken på hur detta kan gagna barns och elevers lärande. Du har tillgång till digitala verktyg i undervisningen och har ett nära samarbete i ett kollegialt lärande.

Som medarbetare i Skövde kommun är du en viktig spelare i ett lag som varje dag, året om levererar tjänster och service till våra kunder. Det är i mötet med våra kunder som värdet av vårt arbete uppstår. Vi tror på innovation, delaktighet och ett engagerat ledarskap. Vi tror också på att varje medarbetare har drivkraften och förmågan att förbättra verksamheten och en vilja att utvecklas i sitt yrke. Vi satsar på dig som medarbetare och erbjuder därför förmånliga pensionsvillkor, friskvårdsbidrag samt flera friskvårdsaktiviteter och erbjudanden. Och det bästa av allt. Vi har plats för fler.

Skövde kommuns organisation är stor och innehåller allt från omsorg, stöd och utbildning för våra medborgare till infrastruktur, underhåll, kulturliv och tillväxt. Arbetet kan se lite olika ut beroende på vilken verksamhet vi arbetar i men alla representerar samma arbetsgivare, Skövde kommun.

Vi är öppna och lyhörda Vi tar ansvar för helheten Vi gör varandra bättre Vi vågar

Välkommen - tillsammans förverkligar vi drömmar och får Skövde att växa!

ARBETSUPPGIFTER
Lundenskolan söker två tjänster till F-6. En tjänst till F-3 och en till åk 4-6. Uppdraget innebär att planera, genomföra och utvärdera undervisningen, skriva omdömen samt dokumentera elevernas resultat. Du ser kontakten med vårdnadshavare som viktig och samarbetar väl med övrig personal på skolan. Du kommer att ingå i ett arbetslag och tillsammans främjar och förebygger ni elevernas möjlighet till trygghet och studiero.

KVALIFIKATIONER
Vi söker söker dig som har lärarlegitimation som grundskollärare F-3 eller F-6 och är förtrogen med skolans styrdokument.
Du har en god samarbetsförmåga och lägger stort fokus på relationer och värdegrundsarbete. Du arbetar aktivt med verksamhetens värdegrund för att främja allas lika värde. Som person är du flexibel och du har ett gott ledarskap i och utanför klassrummet. Du har en stark tro på varje elevs unika potential att lära och utvecklas.
Digitala verktyg ser du som en naturlig del i din undervisning.
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

ÖVRIGT
Skövde Kommun arbetar aktivt för jämställdhet och mångfald i arbetslivet och vill därmed tillvarata de kvaliteter som en jämn könsfördelning och etnisk och kulturell mångfald kan tillföra verksamheten.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Tjänsten kommer att tillsättas utifrån att erforderliga beslut fattas. Urval och intervjuer kommer att ske löpande under ansökningstiden.
Är du intresserad av tjänsten på Skövde kommun, Avdelning grundskola? Ansök här Länken leder dig bort från Svenskajobb.se. Tänk på att sista ansökningsdag för tjänsten som Grundlärare, 4-6 är 2023-12-04.

Sök andra jobb som grundlärare, 4-6

Här ser du liknande jobb inom samma yrkesgrupp eller ort.


Om Svenskajobb.se

Svenskajobb.se är en tjänst för att söka lediga tjänster i Sverige men även vissa utlandsjobb. Här hittar du tusentals jobb inom alla kategorier och alla regioner. Du kan snabbt söka fram ditt drömjobb med vår sökfunktion. Sök på till exempel yrke, ort eller andra kriterier du har. Sajten uppdateras i realtid med Arbetsförmedlingens alla jobb.

Sök lediga jobb

Sök och hitta lediga tjänster. Skriv in yrke, ort, arbetsplats eller annat du vill söka på. Du kan ange ett eller flera sökord.

Liknande jobb