Barnskötare till Björkebackens förskola, vikariat, 100%

Ledig tjänst på Skövde kommun, Avdelning förskola

Sök ledigt jobb som Barnskötare i Skövde. Nu finns det en ledig tjänst på Skövde kommun, Avdelning förskola i Västra Götalands län att söka. Lönen är Fast månads- vecko- eller timlön och Enligt avtal.. Arbetet är Heltid. Tidsbegränsad anställning, tillträde: Tillträde enligt överenskommelse. Intervjuer och rekrytering sker löpande under ansökningstiden, upphör: 2023-12-23 .. Anställningen är en Vanlig anställning och anställnings längd är 3 månader – upp till 6 månader. Sök jobbet senast 2023-10-06.

Hitta till arbetsplatsen på Skövde kommun, Avdelning förskola

Arbetsplatsen hos Skövde kommun, Avdelning förskola ligger i Skövde i Västra Götalands län.

Yrke Barnskötare
Arbetsort Västra Götalands län – Skövde
Arbetsplats Skövde kommun, Avdelning förskola
Organisationsnummer 2120001710 (Skövde kommun)
Anställningsvillkor Heltid. Tidsbegränsad anställning, tillträde: Tillträde enligt överenskommelse. Intervjuer och rekrytering sker löpande under ansökningstiden, upphör: 2023-12-23 .
Anställningstyp Vanlig anställning
Lön Fast månads- vecko- eller timlön
Lönenivå Enligt avtal.
Anställningens längd 3 månader – upp till 6 månader
Arbetstid Heltid
Sista ansökningsdag 2023-10-06

Skövde kommun, Avdelning förskola I rollen blir du en del av Sektor barn och utbildning. Hos oss står barnens och ungdomarnas utveckling i fokus. Vi arbetar med utbildning från förskola till gymnasieskola och vi strävar efter en pedagogisk helhetssyn från 1 till 20 år. Du ser digitala verktyg som en naturlig del i av din arbetsvardag. Vi är säkra på att du nyttjar digitaliseringen för att tillgängliggöra undervisningen och att du är nyfiken på hur detta kan gagna barns och elevers lärande. Du har tillgång till digitala verktyg i undervisningen och har ett nära samarbete i ett kollegialt lärande.

Som medarbetare i Skövde kommun är du en viktig spelare i ett lag som varje dag, året om levererar tjänster och service till våra kunder. Det är i mötet med våra kunder som värdet av vårt arbete uppstår. Vi tror på innovation, delaktighet och ett engagerat ledarskap. Vi tror också på att varje medarbetare har drivkraften och förmågan att förbättra verksamheten och en vilja att utvecklas i sitt yrke. Vi satsar på dig som medarbetare och erbjuder därför förmånliga pensionsvillkor, friskvårdsbidrag samt flera friskvårdsaktiviteter och erbjudanden. Och det bästa av allt. Vi har plats för fler.

Skövde kommuns organisation är stor och innehåller allt från omsorg, stöd och utbildning för våra medborgare till infrastruktur, underhåll, kulturliv och tillväxt. Arbetet kan se lite olika ut beroende på vilken verksamhet vi arbetar i men alla representerar samma arbetsgivare, Skövde kommun.

Vi är öppna och lyhörda Vi tar ansvar för helheten Vi gör varandra bättre Vi vågar

Välkommen - tillsammans förverkligar vi drömmar och får Skövde att växa!

ARBETSUPPGIFTER
Vill du vara med och skapa en meningsfylld verksamhet för våra barn och arbeta tillsammans med oss på Björkebackens förskola i en välkomnande personalgrupp?
Då är du varmt välkommen med din ansökan!

Tillsammans med övriga kollegor skapar du förutsättningar för barnens lärande och utveckling genom att stötta det enskilda barnet. Ditt arbete skapar en trygg, rolig och lärorik miljö för våra barn och du är en viktig del av barnens vardag och utveckling. Du har också en bidragande roll för verksamhetens utveckling.

Björkebackens förskola ligger strax utanför Skövde tätort i det lilla samhället Stöpen, där naturen finns utanför dörren, med skogen och dess möjligheter till lek och utforskning. Vi hämtar vår inspiration från Reggio Emilias pedagogiska filosofi. Våra pedagogiska tankar bygger på ett förhållningssätt där barnets tankar och intressen tas tillvara och utmanas, ett rikt och kommunicerande barn som i samspel och utforskande vill växa och skapa sig kunskap.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig med starkt engagemang för barn och som gillar att arbeta med deras lärande och utveckling. Du är utbildad barnskötare och gärna med erfarenhet från liknande arbete.

Du har ett positivt förhållningssätt, där barnet alltid står i fokus och bemöter alla med omtanke, vänlighet och respekt. Vår verksamhet bygger på kontinuerlig samverkan och utveckling, vilket innebär att det är viktigt att du även har en god samarbetsförmåga i förhållande till kollegor, barn, föräldrar och andra samarbetspartners både inom och utom den egna organisationen.

Barnen står i centrum och det är viktigt att du som person passar in i verksamheten, vilket gör att vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Utbildning/erfarenhet av Reggio Emilias förhållningssätt är en merit.


ÖVRIGT
Skövde Kommun arbetar aktivt för att utveckla jämställda och jämlika verksamheter riktade till kvinnor och män, pojkar och flickor oavsett bakgrund och tillhörighet samt arbetsplatser fria från diskriminerande strukturer.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.
Är du intresserad av tjänsten på Skövde kommun, Avdelning förskola? Ansök här Länken leder dig bort från Svenskajobb.se. Tänk på att sista ansökningsdag för tjänsten som Barnskötare är 2023-10-06.

Sök andra jobb som barnskötare

Här ser du liknande jobb inom samma yrkesgrupp eller ort.


Om Svenskajobb.se

Svenskajobb.se är en tjänst för att söka lediga tjänster i Sverige men även vissa utlandsjobb. Här hittar du tusentals jobb inom alla kategorier och alla regioner. Du kan snabbt söka fram ditt drömjobb med vår sökfunktion. Sök på till exempel yrke, ort eller andra kriterier du har. Sajten uppdateras i realtid med Arbetsförmedlingens alla jobb.

Sök lediga jobb

Sök och hitta lediga tjänster. Skriv in yrke, ort, arbetsplats eller annat du vill söka på. Du kan ange ett eller flera sökord.

Liknande jobb

  Här ser du liknande jobb inom samma yrkesgrupp eller ort.

 • Göteborg
  Vi är söker en omtänksam barnskötare till centralt föräldrakooperativ!

  Ledigt jobb som barnskötare på Föräldrakooperativet Lyran i Göteborg

  Sök jobbet som barnskötare
 • Svenljunga
  Barnskötare till Hillareds förskola

  Ledigt jobb som barnskötare på Svenljunga kommun i Svenljunga

  Arbetsplats-logga

  Sök jobbet som barnskötare
 • Göteborg
  Barnskötare sökes till förskola i Askim

  Ledigt jobb som barnskötare på Föräldrakooperativet Skeppsskorporna Ek. För. i Göteborg

  Arbetsplats-logga

  Sök jobbet som barnskötare
 • Göteborg
  Timvikarier sökes till förskola, grundskola och anpassad grundskola

  Ledigt jobb som barnskötare på GÖTEBORGS KOMMUN i Göteborg

  Arbetsplats-logga

  Sök jobbet som barnskötare
 • Göteborg
  Barnskötare till Prästkragen Montessoriförskola

  Ledigt jobb som barnskötare på Prästkragen Ek.För. i Göteborg

  Arbetsplats-logga

  Sök jobbet som barnskötare
 • Göteborg
  BARNSKÖTARE / STÖDPEDAGOG TILL ASKIMS MONTESSORIFÖRSKOLA

  Ledigt jobb som barnskötare på Montessoriföreningen i Askim i Göteborg

  Arbetsplats-logga

  Sök jobbet som barnskötare
 • Göteborg
  Montessoripedagog till Montessoriförskolan Blåsippan!

  Ledigt jobb som barnskötare på Montessoriförskolan Blåsippan Ekonomisk Fören i Göteborg

  Arbetsplats-logga

  Sök jobbet som barnskötare
 • Göteborg
  BARNSKÖTARE/ PRESCHOOL TEACHER ASSISTANT

  Ledigt jobb som barnskötare på Creative Kids Förskola/Preschool AB i Göteborg

  Arbetsplats-logga

  Sök jobbet som barnskötare
 • Skövde
  Barnskötare timvikarie/ 80%

  Ledigt jobb som barnskötare på Trollberget Ekonomisk Fören i Skövde

  Arbetsplats-logga

  Sök jobbet som barnskötare
 • Partille
  Enskild förskola i Öjersjö söker timvikarier

  Ledigt jobb som barnskötare på Föräldrakooperativet Mammut Montessoriförskola, i Partille

  Arbetsplats-logga

  Sök jobbet som barnskötare