Lokalvårdare 50%

Ledig tjänst på Sigtuna Folkhögskola, Fören

Sök ledigt jobb som Städare/Lokalvårdare i Sigtuna. Nu finns det en ledig tjänst på Sigtuna Folkhögskola, Fören i Stockholms län att söka. Lönen är Fast månads- vecko- eller timlön och . Anställningen är en Vanlig anställning och anställnings längd är Tills vidare. Sök jobbet senast 2023-10-18.

Hitta till arbetsplatsen på Sigtuna Folkhögskola, Fören

Arbetsplatsen hos Sigtuna Folkhögskola, Fören ligger i Sigtuna i Stockholms län.

Yrke Städare/Lokalvårdare
Arbetsort Stockholms län – Sigtuna
Arbetsplats Sigtuna Folkhögskola, Fören
Organisationsnummer 8024193131 (Fören Sigtuna Folkhögskola)
Anställningsvillkor
Anställningstyp Vanlig anställning
Lön Fast månads- vecko- eller timlön
Lönenivå
Anställningens längd Tills vidare
Arbetstid Heltid
Sista ansökningsdag 2023-10-18

Sigtuna Folkhögskola, Fören

Sigtuna folkhögskola söker lokalvårdare!

Sigtuna folkhögskola är en plats för lärande tillsammans med andra. Vi vill bidra till goda möten där nyfikenhet och ömsesidigt delande av kunskap och erfarenheter står i fokus. Utöver våra utbildningar inom konst, ledarskap och behörighetsgivande ämnesstudier arrangerar vi kortare kurser tillsammans med våra huvudmän och andra organisationer. Vi driver också vandrarhem i samarbete med Svenska Turistföreningen. Skolan har ca 220 studerande och ca 30 anställda. Verksamheten bedrivs i flera fastigheter om totalt ca 6000 kvm. Huvudmän är Sensus studieförbund, Sigtunastiftelsen och Svenska Kyrkans Unga. Sigtuna folkhögskola är partipolitiskt och religiöst obunden.

Vi söker lokalvårdare

Vi söker dig som har dokumenterad erfarenhet från lokalvård, gärna en lokalsvårdsutbildning, är utåtriktad då du blir skolans ansikte utåt mot våra studerande, gäster och besökare.

Du ska vara flexibel och snabbt kunna stå till tjänst och planera om dina sysslor vid behov.

Arbetsuppgifter

Som lokalvårdare kommer du att arbeta med att hålla rent i skolans lokaler. Du kommer även att ha uppgifter som viss service i relation till vårt vandrarhem och våra konferenser.

Personliga egenskaper

Som person ser vi i första hand att du är noggrann, tar egna initiativ och är servicemedveten.

Ansökan

Tjänsten är en fast anställning på 50% Vi tillämpar sex månaders provanställning.

Arbetstid

Vardagar, viss helgtjänstgöring kan förekomma.


Sista ansökningsdag löpande.

Sänd ansökan med ett CV och ett personligt brev samt referenser till

jobbansokan@sigtunafolkhogskola.se

Märk ansökan med ”Lokalvårdare”.

Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov.


Är du intresserad av tjänsten på Sigtuna Folkhögskola, Fören? Ansök här Länken leder dig bort från Svenskajobb.se. Tänk på att sista ansökningsdag för tjänsten som Städare/Lokalvårdare är 2023-10-18.

Sök andra jobb som städare/lokalvårdare

Här ser du liknande jobb inom samma yrkesgrupp eller ort.


Om Svenskajobb.se

Svenskajobb.se är en tjänst för att söka lediga tjänster i Sverige men även vissa utlandsjobb. Här hittar du tusentals jobb inom alla kategorier och alla regioner. Du kan snabbt söka fram ditt drömjobb med vår sökfunktion. Sök på till exempel yrke, ort eller andra kriterier du har. Sajten uppdateras i realtid med Arbetsförmedlingens alla jobb.

Sök lediga jobb

Sök och hitta lediga tjänster. Skriv in yrke, ort, arbetsplats eller annat du vill söka på. Du kan ange ett eller flera sökord.

Liknande jobb