Europeiska Motor söker bilsäljare till Arlandastad

Ledig tjänst på Starfinder

Sök ledigt jobb som Innesäljare i Sigtuna. Nu finns det en ledig tjänst på Starfinder i Stockholms län att söka. Lönen är Fast månads- vecko- eller timlön och Lön enligt överenskommelse. Arbetet är Heltid Anställningstid enligt överenskommelse. Anställningen är en Vanlig anställning och anställnings längd är Tills vidare. Sök jobbet senast 2024-03-07.

Hitta till arbetsplatsen på Starfinder

Arbetsplatsen hos Starfinder ligger i Sigtuna i Stockholms län.

Yrke Innesäljare
Arbetsort Stockholms län – Sigtuna
Arbetsplats Starfinder
Organisationsnummer 5591937205 (Starfinder AB)
Anställningsvillkor Heltid Anställningstid enligt överenskommelse
Anställningstyp Vanlig anställning
Lön Fast månads- vecko- eller timlön
Lönenivå Lön enligt överenskommelse
Anställningens längd Tills vidare
Arbetstid Heltid
Sista ansökningsdag 2024-03-07

Starfinder Europeiska Motor grundades 1960 och är en av Sveriges största enskilda auktoriserade återförsäljare av Toyotabilar. Företaget omsätter 1,4 miljarder kronor och har ca 150 medarbetare. Europeiska Motor är belägna i norra Stockholm där de har fullserviceanläggningar i Rissne, Vällingby, Täby, Arlandastad, Östermalm och i Gävle.

Europeiska Motor expanderar och söker nu fler Customer Managers/Bilsäljare till deras anläggning i Arlandastad.

Dina arbetsuppgifter
Som Bilsäljare/Customer Manager hos oss kommer du att få lära dig bilaffären från grunden och få möjlighet att bli en riktigt framgångsrik bilsäljare. Du kommer att äga hela säljprocessen, där du på ett proaktivt och nytänkande sätt bearbetar nya kunder och tar hand om allt från första kundkontakten till det personliga mötet i bilhallen, provkörning, hela vägen till att bilen är levererad. Du kommer att bygga din egna kundstock och jobbar för en nära, stark och långvarig kundrelation. Du kommer att jobba med ett brett sortiment av både nya och begagnade bilar och du säljer även attraktiva tilläggstjänster- och produkter som t.ex. tillbehör, serviceavtal och finansieringslösningar, vilket garanterar dina kunder ett enkelt och smidigt bil- ägande.

Genom uppföljning och återkommande kontakt säkerställer du också en lojal kundgrupp och återkommande försäljning. Du kommer att jobba på Europeiska Motors anläggning i Arlandastad.

Din profil
För att lyckas i rollen ser vi att du har åtminstone två års erfarenhet av försäljning och/eller kundservicearbete. Du bör vara redo att ta nästa steg i karriären och se långsiktigt på jobbet som Customer Manager. Viktigast för att bli en framgångsrik säljare hos Europeiska Motor är din personlighet. Din förmåga att skapa relationer, din ihärdighet och ditt driv kommer vara avgörande i den här rollen. Du talar och skriver obehindrat på svenska. Körkort är ett krav. Här erbjuds du ett kvalificerat arbete på ett modernt och kundfokuserat företag med över 50 år i branschen.

Du får en tydlig utvecklingsplan för dina karriärsmöjligheter, med relevanta utbildningar inom produkt och kringtjänster. Detta är en trygg och stabil arbetsplats med högt i tak, kompetenta och lyhörda ledare samt trevliga och stöttande kollegor. Du får inte minst jobba med ett av världens högst värderade varumärken

Detta är en tjänst på heltid, arbetstiderna är förlagda 9-18, helger kommer också förekomma i tjänsten. Frågor om tjänsten och processen besvaras av Amanda Svenberg 076 009 77 46. Intervjuer sker löpande så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt.

Välkommen med din ansökan!
Är du intresserad av tjänsten på Starfinder ? Ansök här Länken leder dig bort från Svenskajobb.se. Tänk på att sista ansökningsdag för tjänsten som Innesäljare är 2024-03-07.

Om Svenskajobb.se

Svenskajobb.se är en tjänst för att söka lediga tjänster i Sverige men även vissa utlandsjobb. Här hittar du tusentals jobb inom alla kategorier och alla regioner. Du kan snabbt söka fram ditt drömjobb med vår sökfunktion. Sök på till exempel yrke, ort eller andra kriterier du har. Sajten uppdateras i realtid med Arbetsförmedlingens alla jobb.

Sök lediga jobb

Sök och hitta lediga tjänster. Skriv in yrke, ort, arbetsplats eller annat du vill söka på. Du kan ange ett eller flera sökord.

Liknande jobb