Mekaniker Bilrekondare Biltvätt

Ledig tjänst på Märsta Bilhus AB

Sök ledigt jobb som Fordonstekniker/Bilmekaniker/Personbilsmekaniker i Sigtuna. Nu finns det en ledig tjänst på Märsta Bilhus AB i Stockholms län att söka. Lönen är Fast månads- vecko- eller timlön och . Anställningen är en Vanlig anställning och anställnings längd är Tills vidare. Sök jobbet senast 2024-08-31.

Hitta till arbetsplatsen på Märsta Bilhus AB

Arbetsplatsen hos Märsta Bilhus AB ligger i Sigtuna i Stockholms län.

Yrke Fordonstekniker/Bilmekaniker/Personbilsmekaniker
Arbetsort Stockholms län – Sigtuna
Arbetsplats Märsta Bilhus AB
Organisationsnummer 5566317201 (Märsta Bilhus AB)
Anställningsvillkor
Anställningstyp Vanlig anställning
Lön Fast månads- vecko- eller timlön
Lönenivå
Anställningens längd Tills vidare
Arbetstid Heltid
Sista ansökningsdag 2024-08-31

Märsta Bilhus AB

Märsta Bilhus söker Bilrekonditionerare Biltvättare Bilpolerare Bilmekaniker

För oss på Märsta Bilhus är det viktigt att rätt person är på rätt plats. Din personlighet och attityd är därför avgörande för tjänsten. Som person är du positiv, målmedveten och ser möjligheter. Du bemöter alltid dina kunder och arbetskamrater på ett mycket professionellt sätt och tar ansvar för att bygga långsiktiga relationer. Märsta Bilhus sätter kunden i högsta fokus, därför sätter vi stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Tjänsten kräver stor servicekänsla då du har kontakt både internt med personal och externt mot kunder. Du tycker om att jobba med varierande arbetsuppgifter och är inte rädd för att ta egna initiativ. Det som du ständigt jobbar efter är service och möjligheten att kunna sälja in ett positivt intryck av verksamheten. Du ska vara självgående och ta egna beslut utifrån företags bästa. Vi ser gärna att du har erfarenhet av liknande arbete och tidigare jobbat med kundfokus. Som person är du även flexibel och ordningsam, har förmåga att bygga relationer och skapa förtroende. Vidare har du en hög ansvarskänsla och kan kavla upp ärmarna vid behov.

Vi söker dig som är serviceinriktad, kvalitetsmedveten, noggrann och kunnig.

Följande punkter är en förutsättning för denna tjänst:

- Tvätt av bilar, Polering rekonda bilar Bilmekaniker

- Du har B-körkort

- Du är serviceinriktad

- Svenska eller engelska.

Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov.


Är du intresserad av tjänsten på Märsta Bilhus AB? Ansök här Länken leder dig bort från Svenskajobb.se. Tänk på att sista ansökningsdag för tjänsten som Fordonstekniker/Bilmekaniker/Personbilsmekaniker är 2024-08-31.

Om Svenskajobb.se

Svenskajobb.se är en tjänst för att söka lediga tjänster i Sverige men även vissa utlandsjobb. Här hittar du tusentals jobb inom alla kategorier och alla regioner. Du kan snabbt söka fram ditt drömjobb med vår sökfunktion. Sök på till exempel yrke, ort eller andra kriterier du har. Sajten uppdateras i realtid med Arbetsförmedlingens alla jobb.

Sök lediga jobb

Sök och hitta lediga tjänster. Skriv in yrke, ort, arbetsplats eller annat du vill söka på. Du kan ange ett eller flera sökord.

Liknande jobb