Semestervikarier Villa Mjällby

Ledig tjänst på Cura Individutveckling

Sök ledigt jobb som Behandlingsassistent/Socialpedagog i Sölvesborg. Nu finns det en ledig tjänst på Cura Individutveckling i Blekinge län att söka. Lönen är Fast månads- vecko- eller timlön och Månadslön alt. timlön. Arbetet är Heltid / deltid. Schema. Dag, kväll, helg och jour, även natt. Sommarjobb / Säsongsanställning, upphör: Semesterperioden är v.25-32. Vi tillämpar löpande rekrytering och kan erbjuda anställning innan ansökningstiden gått ut.. Anställningen är en Sommarjobb / feriejobb och anställnings längd är 11 dagar - upp till 3 månader. Sök jobbet senast 2022-06-06.

Hitta till arbetsplatsen på Cura Individutveckling

Arbetsplatsen hos Cura Individutveckling ligger i Sölvesborg i Blekinge län.

Yrke Behandlingsassistent/Socialpedagog
Arbetsort Blekinge län – Sölvesborg
Arbetsplats Cura Individutveckling
Organisationsnummer 2220000711 (Kommunsamverkan Cura Individutveckling)
Anställningsvillkor Heltid / deltid. Schema. Dag, kväll, helg och jour, även natt. Sommarjobb / Säsongsanställning, upphör: Semesterperioden är v.25-32. Vi tillämpar löpande rekrytering och kan erbjuda anställning innan ansökningstiden gått ut.
Anställningstyp Sommarjobb / feriejobb
Lön Fast månads- vecko- eller timlön
Lönenivå Månadslön alt. timlön
Anställningens längd 11 dagar - upp till 3 månader
Arbetstid Deltid
Sista ansökningsdag 2022-06-06

Cura Individutveckling Cura Individutveckling är ett kommunalförbund med Blekinges kommuner som medlemmar. Vårt uppdrag är att bedriva verksamheter, i första hand inom det psykosociala och neuropsykiatriska området, där kommunerna ser fördelar med samordnade insatser. Vi erbjuder bland annat vård-, omsorgs- och behandlingsinsatser för barn, ungdomar och familjer. Inom området autism och Aspergers syndrom erbjuder vi gymnasieutbildning med internat liksom gruppboende och daglig verksamhet.

Vår värdegrund baseras på värdeorden bemötande, engagemang, trygghet, utveckling och professionalitet.

Villa Mjällby Ungdomsenhet är ett hem för vård och boende (HVB) för placering av ungdomar med psykosocial problematik i åldern 13 till 20 år. Vi har plats till sex flickor och pojkar och tar emot placeringar både utifrån SoL och LVU. Villa Mjällby vilar på en miljöterapeutisk och systemteoretisk grund. Vi använder oss av ett lågaffektivt bemötande och samtlig personal är utbildad i Motiverande samtal (MI).

Vi söker nu vikarier för sommarens semesterperiod v. 25-32. Ange i ansökan hur du önskar jobba i sommar!

ARBETSUPPGIFTER
Som behandlare medverkar du i att ge ungdomarna omvårdnad och behandling. Du kommer att arbeta med praktiskt klientarbete, du har samtal och gör aktiviteter tillsammans med ungdomarna. I arbetet ingår dokumentation som genomförandeplaner, journaler och månadsrapporter. Du kommer också att ha kontakt med andra aktörer som till exempel socialtjänst och familjemedlemmar.

KVALIFIKATIONER
Ditt bemötande präglas av trygghet, respekt och värme och du vill vara med och utveckla våra verksamheter utifrån värdegrunden att hjälpa människor att växa.

Vi vill att du har eller håller på med någon form av relevant eftergymnasial utbildning. Du behöver ha erfarenhet från arbete inom liknande verksamhet. Arbetsuppgifterna ställer stora krav på förmåga till kontakt- och relationsskapande och samarbetsförmåga. Utifrån ungdomarnas behov kommer vi att lägga stor vikt vid personlig lämplighet som empatisk förmåga, personlig mognad och god självkännedom.

Du måste ha B körkort (manuell växling) och godkänt utdrag från polisens misstanke- och belastningsregister.

ÖVRIGT
Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare. För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig ansöka online och inte via e-post eller i pappersformat.
Är du intresserad av tjänsten på Cura Individutveckling? Klicka på knappen för att komma till ansökningsformuläret. Länken leder dig bort från Svenskajobb.se. Tänk på att sista ansökningsdag för tjänsten som Behandlingsassistent/Socialpedagog är 2022-06-06.
Ansök nu

Om Svenskajobb.se

Svenskajobb.se är en tjänst för att söka lediga tjänster i Sverige men även vissa utlandsjobb. Här hittar du tusentals jobb inom alla kategorier och alla regioner. Du kan snabbt söka fram ditt drömjobb med vår sökfunktion. Sök på till exempel yrke, ort eller andra kriterier du har. Sajten uppdateras i realtid med Arbetsförmedlingens alla jobb.

Sök lediga jobb

Sök och hitta lediga tjänster. Skriv in yrke, ort, arbetsplats eller annat du vill söka på. Du kan ange ett eller flera sökord.