Servicetekniker/Lastbilsmekaniker Scania Hovsjö/Södertälje

Ledig tjänst på Scania Sverige AB

Sök ledigt jobb som Lastbilsmekaniker i Södertälje. Nu finns det en ledig tjänst på Scania Sverige AB i Stockholms län att söka. Lönen är Fast månads- vecko- eller timlön och . Anställningen är en Vanlig anställning och anställnings längd är 6 månader eller längre. Sök jobbet senast 2024-04-28.

Hitta till arbetsplatsen på Scania Sverige AB

Arbetsplatsen hos Scania Sverige AB ligger i Södertälje i Stockholms län.

Yrke Lastbilsmekaniker
Arbetsort Stockholms län – Södertälje
Arbetsplats Scania Sverige AB
Organisationsnummer 5560840976 (Scania CV AB)
Anställningsvillkor
Anställningstyp Vanlig anställning
Lön Fast månads- vecko- eller timlön
Lönenivå
Anställningens längd 6 månader eller längre
Arbetstid Heltid
Sista ansökningsdag 2024-04-28

Scania Sverige AB

Gillar du att lösa problem och ta egna initiativ? Vill du arbeta med den senaste tekniken och världsledande fordon? Då är vi rätt arbetsgivare för dig och nu söker vi en ny kollega till vårt team i Hovsjö!

Vi behöver dig som är fingerfärdig och som uppskattar att arbeta praktiskt med både hjärna och händer. Du drivs av att hjälpa våra kunder och se till att kundens verksamhet kan fortsätta vara lönsam. Vi kan erbjuda dig en trivsam arbetsmiljö med duktiga kollegor inom reservdelar, verkstad och försäljning. Du får ett team av trevliga, kompetenta kollegor som kan hjälpa dig att växa med uppgifterna och du har goda möjligheter till vidareutbildning samt utveckling inom Scaniaorganisationen.

Arbetsuppgifter

Som servicetekniker arbetar du med att utföra service och reparationer på lastbilar, bussar, släp samt påbyggnationer.

Med hjälp av våra reparationsmetoder och program gör du felsökning och reparation av elsystem.

Du är en viktig resurs då våra kunder kräver professionell service och noggrannhet.

Vem är du

De bästa lastbilarna behöver också de bästa serviceteknikerna. Vi söker nu dig som har fordonsteknisk utbildning inom tunga fordon eller motsvarande arbetslivserfarenhet.

Vi ser gärna att du har goda el kunskaper och ett genuint intresse inom området då fordonens system idag är komplexa.

Dokumenterad erfarenhet inom hydraulik, el samt påbyggnationer är mycket meriterande.

Som person är du serviceinriktad, ordningsam, självgående och utför reparationer med hög kvalitet. Du trivs i ett högt tempo och värdesätter samarbete med dina arbetskamrater. Du är en van dataanvändare då arbetet i många moment kräver systemförståelse där du kopplar upp dator mot fordonet.

Körkortsbehörighet B är ett krav, har du även C- CE och D-behörighet är det meriterande. För att klara av uppdraget måste du ha mycket goda kunskaper i svenska både gällande tal och skrift.


Ytterligare information

Arbetstiden sker schemalagt då våra öppettider är måndag-torsdag kl. 07:00-22:30, fredag-lördag kl 07:00- 16:00.

Ansökan

Din ansökan ska innehålla personligt brev, CV och betygskopior. Urval och ev kallelse till intervju kommer att ske löpande under ansökningstiden.

Välkommen med din ansökan


Är du intresserad av tjänsten på Scania Sverige AB? Ansök här Länken leder dig bort från Svenskajobb.se. Tänk på att sista ansökningsdag för tjänsten som Lastbilsmekaniker är 2024-04-28.

Om Svenskajobb.se

Svenskajobb.se är en tjänst för att söka lediga tjänster i Sverige men även vissa utlandsjobb. Här hittar du tusentals jobb inom alla kategorier och alla regioner. Du kan snabbt söka fram ditt drömjobb med vår sökfunktion. Sök på till exempel yrke, ort eller andra kriterier du har. Sajten uppdateras i realtid med Arbetsförmedlingens alla jobb.

Sök lediga jobb

Sök och hitta lediga tjänster. Skriv in yrke, ort, arbetsplats eller annat du vill söka på. Du kan ange ett eller flera sökord.

Liknande jobb