Lärare F-3 Rosenborgsenheten

Ledig tjänst på Södertälje kommun

Sök ledigt jobb som Grundlärare, förskoleklass och 1-3 i Södertälje. Nu finns det en ledig tjänst på Södertälje kommun i Stockholms län att söka. Lönen är Fast månads- vecko- eller timlön och Enligt överenskommelse. Arbetet är Heltid/ 100%. Anställningen är en Vanlig anställning och anställnings längd är Tills vidare. Sök jobbet senast 2023-12-05.

Hitta till arbetsplatsen på Södertälje kommun

Arbetsplatsen hos Södertälje kommun ligger i Södertälje i Stockholms län.

Yrke Grundlärare, förskoleklass och 1-3
Arbetsort Stockholms län – Södertälje
Arbetsplats Södertälje kommun
Organisationsnummer 2120000159 (Södertälje kommun)
Anställningsvillkor Heltid/ 100%
Anställningstyp Vanlig anställning
Lön Fast månads- vecko- eller timlön
Lönenivå Enligt överenskommelse
Anställningens längd Tills vidare
Arbetstid Heltid
Sista ansökningsdag 2023-12-05

Södertälje kommun Rosenborgsenheten är en F–9-skola. Vi består av åk F–3 och fritidshemmet på Majtopskolan och åk 4–9, kommunövergripande särskild undervisningsgrupp och grundsärskola på Rosenborgskolan. Totalt har Rosensborgsenheten ca.880 elever. Det finns en musik- och idrottsprofil på högstadiet dit elever från hela kommunen söker. Du kommer arbeta på Majtorpskolan och vara mentor i en klass. Tillsammans med kollegor gör ni elevernas hela skoldag både trygg och full av kunskap! Studiero är viktigt för oss därför har vi gemensamma lektionsstukturer i vårt dagliga arbete med eleverna. Under kommande läsår fortsätter ett arbete med att stärka upp vårt elevhälsoteam på skolan.
Dina arbetsuppgifterDu kommer att ingå i ett trevligt arbetslag där yrkesskickliga och professionella lärare samarbetar kring våra elever i F-3. Vi vill att våra elever ska vara delaktiga och trygga i en lustfylld lärmiljö och erbjuder eleverna en varierad undervisning och verksamhet. I arbetslaget arbetar vi tillsammans för att utveckla vår undervisning och vi lägger stor vikt på planering, genomförande och uppföljning av undervisning och inte minst relationsbyggande.

Vi söker dig som är legitimerad lärare i F-3, gärna med behörighet i fler ämnen. Tillsammans med kollegor kommer du få arbeta aktivt för att utveckla undervisningen. Det är av yttersta vikt att du har ett positivt förhållningssätt till våra elever och har stor förmåga att se våra elevers möjligheter. Som person behöver du vara lösningsfokuserad och utvecklingsinriktad och ha en god kommunikativ förmåga. Du trivs att arbeta i en miljö som ställer höga krav på flexibilitet, handlingskraft och social kompetens. Vi är öppna för nya idéer, har mod att prova, utvecklas och lära.Vem är du?


Vi söker dig som är en behörig, skicklig och drivande pedagog. Du har ett gott ledarskap i klassrummet som förmedlar en tydlig struktur, trygghet, tydliga förväntningar och relationsskapande. Din grundsyn präglas av att du ser möjligheter och har ett positivt och inkluderande förhållningssätt. Du är självständig och trygg i din kompetens och tar ansvar och ser samarbete som en viktig del för att lyckas med uppdraget.  Du ska vara förtrogen med styrdokumenten och hur de och det systematiska kvalitetsarbetet stödjer och utvecklar undervisningen och resultaten. 


Krav: 

- Examen med lärarlegitimation från lärarhögskolan.

- Du är väl förtrogen med LGR 22 och är insatt i de reviderade kursplanerna.

- Du ser fördelarna av tätt samarbete och förstår vikten av att skapa goda relationer.

- Du använder digitala verktyg när det stärker lärandet.

- Du har god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift på svenska.


Meriterande:

- Gärna erfarenhet av att arbeta ämnesövergripande.Personliga egenskaper:

- Du är professionell i din yrkesroll, tar ansvar, är engagerad, motiverad, modig och driven och bidrar i arbetet med ständiga förbättringar.

- Du har god samarbetsförmåga, har lätt för att skapa goda relationer och samverka med elever, vårdnadshavare, arbetslaget, skolans elevhälsoteam samt skolledning.

- I ditt pedagogiska ledarskap är du en tydlig ledare och i klassrummet har du förmågan att skapa en tillgänglig lärmiljö som präglas av trygghet, studiero, förtroende och respekt.

- Det är bra om du har erfarenhet av elever i behov av extra anpassningar och även med NPF-variation. 

- Viljan och drivet att utveckla undervisningen på vår skola.Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.Vi erbjuder digVarje dag går ca 6 000 personer till sitt jobb i Södertälje kommun. Vi har många olika roller hos oss och vill erbjuda dig ett meningsfullt jobb där du får möjlighet att bidra till samhället och samtidigt känna glädje. Som medarbetare hos oss får du möjlighet att utvecklas och sätta avtryck på riktigt.Som anställd i Södertälje kommun erbjuds du bl.a. trygga anställningsvillkor, ett generöst friskvårdsbidrag samt möjlighet att byta semesterdagstillägget mot extra lediga dagar. Inom vissa verksamheter finns även möjlighet till viss flexibilitet avseende arbetstid och arbetsformer. Vi har ett stort utbud av utbildningar och kompetenshöjande insatser för dig som medarbetare. För mer detaljerad information kring våra förmåner läs gärna mer på vår externa hemsida:

https://www.sodertalje.se/formanerVi erbjuder också:

- En trevlig arbetsmiljö.

- Möjlighet att vara med och utveckla nya arbetsmetoder.

- Engagerade medarbetare och härliga elever.

- Pedagogisk lunch.

- Friskvårdspeng, upp till 3000 kr per år att använda till motions- och friskvårdsaktiviteter.

- En förmånsportal där en uppsjö av erbjudanden finns att utnyttja.
Välkommen till oss!Urval och intervjuer kan komma att ske löpande under ansökningstiden.

En anställning hos oss kan innebära placering i säkerhetsklass. En säkerhetsprövning med registerkontroll enligt Säkerhetsskyddslagen (2018:585) kan därför komma att genomföras före beslut om anställning. För en del av våra arbetsuppgifter i säkerhetsklass krävs svenskt medborgarskap.Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet men vi tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.
Är du intresserad av tjänsten på Södertälje kommun? Ansök här Länken leder dig bort från Svenskajobb.se. Tänk på att sista ansökningsdag för tjänsten som Grundlärare, förskoleklass och 1-3 är 2023-12-05.

Sök andra jobb som grundlärare, förskoleklass och 1-3

Här ser du liknande jobb inom samma yrkesgrupp eller ort.


Om Svenskajobb.se

Svenskajobb.se är en tjänst för att söka lediga tjänster i Sverige men även vissa utlandsjobb. Här hittar du tusentals jobb inom alla kategorier och alla regioner. Du kan snabbt söka fram ditt drömjobb med vår sökfunktion. Sök på till exempel yrke, ort eller andra kriterier du har. Sajten uppdateras i realtid med Arbetsförmedlingens alla jobb.

Sök lediga jobb

Sök och hitta lediga tjänster. Skriv in yrke, ort, arbetsplats eller annat du vill söka på. Du kan ange ett eller flera sökord.

Liknande jobb