Fordonsmontör/montör – Ledigt jobb i Södertälje

Ledig tjänst på Auxante AB

Sök ledigt jobb som Fordonsmontör i Södertälje. Nu finns det en ledig tjänst på Auxante AB i Stockholms län att söka. Lönen är Fast månads- vecko- eller timlön och . Anställningen är en Vanlig anställning och anställnings längd är 6 månader eller längre. Sök jobbet senast 2020-12-31.

Hitta till arbetsplatsen på Auxante AB

Arbetsplatsen hos Auxante AB ligger i Södertälje i Stockholms län.

Arbetsort Stockholms län – Södertälje
Arbetsplats Auxante AB
Organisationsnummer 5592440506 (Auxante AB)
Anställningsvillkor
Anställningstyp Vanlig anställning
Lön Fast månads- vecko- eller timlön
Lönenivå
Anställningens längd 6 månader eller längre
Arbetstid Heltid
Sista ansökningsdag 2020-12-31

Auxante AB

#jobbjustnu

OM FÖRETAGET:

Auxante AB är ett nystartat svenskt bemanningsbolag från Stockholm som bedriver och erbjuder bemanning och rekrytering inom verkstadsbranschen i Stockholm med omnejd.

Auxante är idag en mindre organisation med ambitionen att växa som bemanningsföretag inom både verkstadssektorn men även i andra verksamhetsområden. Auxante strävar efter och arbetar för att, med ett hållbart perspektiv, vara en hjälpande hand mellan arbetsgivare och arbetstagare.


KVALIFIKATIONER:

Arbetslivserfarenhet

Maskinvana

Behärska svenska språket


KRAV:

B-körkort (Meriterande)


INFO OM JOBBET

ARBETSBEKSRIVNING:

Vi söker fordonsmontörer med god arbetsvilja. Du kommer i huvudsak att arbeta med påbyggnationer och

inredning av fordon i en god arbetsmiljö tillsammans med dina kollegor. Vid en eventuell intervju kommer vidare

information om tjänsten och företaget att presenteras.

Uppdraget som fordonsmontör ingår i vår uthyrningsverksamhet och du kommer vara anställd hos Auxante AB men arbetet sker hos vår kund i Södertälje där god uppföljning sker mellan anställd och arbetsgivare.


ARBETSROLL:

För den här tjänsten söker vi en person som är händig och har god maskin- och verktygsvana. Du ska vara social och kunna arbeta i grupp samt behärska det svenska språket i tal och skrift. Vi söker en person som strävar efter ett kvalitativt arbete och som hanterar stress väl. Du ska vara driftig, kreativ och målinriktad med en lösningsorienterad personlighet och dina tekniska färdigheter kommer att prioriteras.


ANSÖKAN:

Urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt.


Varmt välkommen med er ansökan till:

info@auxante.se


Är du intresserad av tjänsten på Auxante AB? Klicka på knappen för att komma till ansökningsformuläret. Länken leder dig bort från Svenskajobb.se. Tänk på att sista ansökningsdag för tjänsten som Fordonsmontör är 2020-12-31.
Ansök nu

Om Svenskajobb.se

Svenskajobb.se är en tjänst för att söka lediga tjänster i Sverige men även vissa utlandsjobb. Här hittar du tusentals jobb inom alla kategorier och alla regioner. Du kan snabbt söka fram ditt drömjobb med vår sökfunktion. Sök på till exempel yrke, ort eller andra kriterier du har. Sajten uppdateras i realtid med Arbetsförmedlingens alla jobb.

Sök lediga jobb

Sök och hitta lediga tjänster. Skriv in yrke, ort, arbetsplats eller annat du vill söka på. Du kan ange ett eller flera sökord.

Lediga jobb i Stockholms län

Här hittar du alla tjänster inom Industriell tillverkning i Stockholms län som finns att söka nu.