Erfaren mätartekniker med inriktning mot fjärrvärme Södertälje

Ledig tjänst på OneCo Networks AB

Sök ledigt jobb som Drifttekniker, värmeverk i Södertälje. Nu finns det en ledig tjänst på OneCo Networks AB i Stockholms län att söka. Lönen är Fast månads- vecko- eller timlön och . Arbetet är Heltid. Anställningen är en Vanlig anställning och anställnings längd är Tills vidare. Sök jobbet senast 2022-06-13.

Hitta till arbetsplatsen på OneCo Networks AB

Arbetsplatsen hos OneCo Networks AB ligger i Södertälje i Stockholms län.

Yrke Drifttekniker, värmeverk
Arbetsort Stockholms län – Södertälje
Arbetsplats OneCo Networks AB
Organisationsnummer 5566702147 (OneCo Networks AB)
Anställningsvillkor Heltid
Anställningstyp Vanlig anställning
Lön Fast månads- vecko- eller timlön
Lönenivå
Anställningens längd Tills vidare
Arbetstid Heltid
Sista ansökningsdag 2022-06-13

Vi söker nu dig som vill bli en viktig del i vår tillväxt och börja resan hos oss som mätartekniker med inriktning mot fjärrvärme. Som mätartekniker kommer du ingå i ett mindre team. Arbetet innebär att byta fjärrvärmemätare och terminaler, vid behov byta dykrör samt koppla in elanslutningen till mätarna. Inför starten kommer du få en introduktion, men det krävs att du har minst 2 år arbetslivserfarenhet inom området och självständigt utföra dina arbetsuppgifter. Du får möjlighet att tillsammans med kompetenta kollegor arbeta i en självständig och fri roll.
Du kommer att bli tilldelad ett arbetsfordon som du får nyttja i tjänsten. Du kommer att bli tilldelad ett arbetsfordon (bil) som du får nyttja i tjänsten. Du är hemgaragerad, vilket bland annat innebär att du får använda bilen till och från uppdragen. Din arbetsdag börjar när du är på plats på första uppdraget.
Bakgrund/Kompetens 
Du som söker tjänsten är en certifierad mätartekniker och har dokumenterad erfarenhet av arbete på olika typ av fjärrvärmecentraler. Vi söker personer med rätt inställning och som trivs med praktiska arbetsuppgifter och är självgående. Det är meriterande om du har erfarenhet av att jobba med att bygga och/eller underhålla fjärrvärmecentraler. Du ska behärska svenska språket och meriterande om du även kan arabiska.
Personliga egenskaper 
Som person ser vi att du har ett starkt driv och engagemang i ditt arbete. Du är bra på att samarbeta med andra samtidigt som du har en förmåga att kunna arbeta självständigt. Som mätartekniker med inriktning mot fjärrvärme behöver du vara strukturerad, service- och målinriktad och ha ett stort fokus på säkerhet. En annan viktig egenskap är att finna lösningar på problem som kan uppstå.
Vad kan vi erbjuda dig?
Det lilla i det stora
Även om vi är ett stort företag som siktar högt, slutar vi aldrig att bete oss som ett litet. Hos oss hittar du en platt och tillgänglig organisation, där vi tillsammans sätter upp mål och påverkar hur arbetsdagen ska se ut för att möta utmaningarna på bästa sätt.
Vill du växa tillsammans med oss är du varmt välkommen med din ansökan! Intervjuer genomförs löpande så skicka in din ansökan så snart som möjligt.
OBS! Rekryteringsbolag undanbedes!
Har du några frågor är du välkommen att maila områdeschef elvedin.cavcic@oneco.se

Anställningsform: Tillsvidare med 4 månaders provanställning.  
Arbetstid:Heltid dagtid mån-fre kl. 07-16
Tillträde: Snarast eller enligt överenskommelse
Lön: Månadslön, övriga ersättningar enligt kollektivavtal. Förmåner. 
Körkort:B Körkort
Är du intresserad av tjänsten på OneCo Networks AB? Klicka på knappen för att komma till ansökningsformuläret. Länken leder dig bort från Svenskajobb.se. Tänk på att sista ansökningsdag för tjänsten som Drifttekniker, värmeverk är 2022-06-13.
Ansök nu

Om Svenskajobb.se

Svenskajobb.se är en tjänst för att söka lediga tjänster i Sverige men även vissa utlandsjobb. Här hittar du tusentals jobb inom alla kategorier och alla regioner. Du kan snabbt söka fram ditt drömjobb med vår sökfunktion. Sök på till exempel yrke, ort eller andra kriterier du har. Sajten uppdateras i realtid med Arbetsförmedlingens alla jobb.

Sök lediga jobb

Sök och hitta lediga tjänster. Skriv in yrke, ort, arbetsplats eller annat du vill söka på. Du kan ange ett eller flera sökord.