Återvinningsansvarig

Ledig tjänst på Säters kommun

Sök ledigt jobb som Miljöingenjör i Säter. Nu finns det en ledig tjänst på Säters kommun i Dalarnas län att söka. Lönen är Fast månads- vecko- eller timlön och . Fast lön. Arbetet är Heltid. Tillsvidare.. Anställningen är en Vanlig anställning och anställnings längd är Tills vidare. Sök jobbet senast 2022-06-12.

Hitta till arbetsplatsen på Säters kommun

Arbetsplatsen hos Säters kommun ligger i Säter i Dalarnas län.

Yrke Miljöingenjör
Arbetsort Dalarnas län – Säter
Arbetsplats Säters kommun
Organisationsnummer 2120002247 (Säters kommun)
Anställningsvillkor Heltid. Tillsvidare.
Anställningstyp Vanlig anställning
Lön Fast månads- vecko- eller timlön
Lönenivå . Fast lön
Anställningens längd Tills vidare
Arbetstid Heltid
Sista ansökningsdag 2022-06-12

Säters kommun Säter präglas av både småstad och landsbygd. Staden ligger i hjärtat av Dalarna med närhet till bra kommunikationer - Falun-Borlängeregionen ligger inom 20 minuters bilresa, flygplats finns runt hörnet och till Stockholm tar det ca två timmar med tåg. Att bo i Säter är att bo vackert och lugnt, men ändå ha aktiviteter, storstadsliv, utbildning, arbete och kommunikationer inom räckhåll. I Säter hittar du lugnet i tillvaron, samtidigt som du har nära till allt du önskar för dig och din familj. Nära till jobbet. Nära till skolan. En rikare fritid. En tryggare uppväxt för din familj.Säter, en av Dalarnas vackraste och mest nära städer präglas av både småstad och landsbygd. Staden ligger i hjärtat av Dalarna med närhet till bra kommunikationer - Falun-Borlängeregionen ligger inom 20 minuters bilresa, flygplats finns runt hörnet och till Stockholm tar det ca två timmar med tåg. Att bo i Säter är att bo vackert och lugnt, men ändå ha aktiviteter, storstadsliv, utbildning, arbete och kommunikationer inom räckhåll. I Säter hittar du lugnet i tillvaron, samtidigt som du har nära till allt du önskar för dig och din familj. Nära till jobbet. Nära till skolan. En rikare fritid. En tryggare uppväxt för din familj.

Samhällsbyggnadssektorn tillhandahåller infrastrukturtjänster, utvecklar och bygger det hållbara Säters. Sektorn har ett brett ansvarsområde som fastighet, gata och park, vatten, avlopp och återvinning, miljö- och bygglov, kost och lokalvård. Samhällsbyggnadssektorn har successivt expanderat och fyllt på med kompetenser för att skapa ett team som tar oss till nästa nivå. Den närmaste framtiden kommer sektorn ha en avgörande roll i att utveckla för att skapa ett hållbart samhälle.

Inom återvinning finns ett nära samarbete med Borlänge Energi. Såväl planering, insamling och hantering sker i samverkan. Vi är i en spännande utvecklingsfas och söker dig med kompetens och nyfikenhet att möta framtiden tillsammans med oss.

Har du ett engagemang i klimatfrågor?
Är du kommunikativ?
Då kanske du är den vi söker!

Arbetsuppgifter
Klimatfrågan står ständigt i fokus och vi arbetar varje dag för att minska avtrycken på klimatet. Stort fokus de kommande åren är arbetet med att minska avfallsmängderna samt öka återvinningen. Vi står inför förändringar i arbetssätt och digitalisering och vi ser att vi kan behöva både förändra och leverera nya tjänster till våra kunder. Som återvinningsansvarig är du drivande i arbetet och du har stora möjlighet att påverka, förändra och förbättra.

Återvinningsarbetet bedrivs i nära samverkan med Borlänge Energi. Arbetsuppgifter och kollegor kommer att finnas i båda organisationerna. Arbetsuppgifterna spänner över hela avfallskedjan – förebyggande av avfall, återvinning, drift, källsortering, insamling och behandling av avfall, information, utredningar, hållbarhetsfrågor med mera.

Du medverkar och bidrar också i arbetet med avfallsplan, avfallstaxa och lokala avfallsföreskrifter samt affärsområdets omvärldsbevakning. Arbetsuppgifterna utförs för, med och i samverkan med kommunala förvaltningar, kommunala bolag, branschorganisationer med flera. 

Personliga egenskaper
Vi söker dig som har relevant högskoleutbildning, gärna en ingenjörsutbildning, och/eller arbetslivserfarenhet som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Du uttrycker dig väl, både muntligt och skriftligt, på svenska. Vi ser gärna att du har tidigare arbetslivserfarenhet från miljö eller avfallsområdet och projektledning. Har du erfarenhet från politiskt styrd verksamhet är det positivt.

För att trivas i rollen är det viktigt att du är kommunikativ, trivs med utveckling och förändring och samarbetar bra med andra människor. Du är en person som tar initiativ, sätter igång aktiviteter och uppnår resultat. Du är samverkansorienterad och har god förmåga att självständigt planera och prioritera ditt dagliga arbete. Vi fäster stor vikt vid personlig lämplighet. 

Vi erbjuder
En positiv arbetsplats där man får stort inflytande, kan växa och lära sig. En liten kommun innebär en bredd på arbetsuppgifter, en delaktighet och en stor variation av frågor och kontakter. Allt med fokus på att människor och miljön ska må bra.    

Kontaktinformation
Liv Almstedt, VA-/Renhållningschef, 0225-551 43

Arbetsplats
Rådhuset

783 35 Säter
Är du intresserad av tjänsten på Säters kommun? Klicka på knappen för att komma till ansökningsformuläret. Länken leder dig bort från Svenskajobb.se. Tänk på att sista ansökningsdag för tjänsten som Miljöingenjör är 2022-06-12.
Ansök nu

Om Svenskajobb.se

Svenskajobb.se är en tjänst för att söka lediga tjänster i Sverige men även vissa utlandsjobb. Här hittar du tusentals jobb inom alla kategorier och alla regioner. Du kan snabbt söka fram ditt drömjobb med vår sökfunktion. Sök på till exempel yrke, ort eller andra kriterier du har. Sajten uppdateras i realtid med Arbetsförmedlingens alla jobb.

Sök lediga jobb

Sök och hitta lediga tjänster. Skriv in yrke, ort, arbetsplats eller annat du vill söka på. Du kan ange ett eller flera sökord.

  Liknande jobb

  Här ser du liknande jobb inom samma yrkesgrupp eller ort.

 • Avesta
  Återvinningschef till Avesta Vatten och Avfall AB

  Ledigt jobb som miljöingenjör på Avesta Vatten och Avfall AB i Avesta

  Sök jobbet som miljöingenjör
 • Falun
  Verksamhetskonsult inom energi till Momentum

  Ledigt jobb som miljöingenjör på Academic Work Sweden AB i Falun

  Arbetsplats-logga

  Sök jobbet som miljöingenjör
 • Leksand
  Handläggare Avfall

  Ledigt jobb som miljöhandläggare på Dala Vatten och Avfall AB i Leksand

  Arbetsplats-logga

  Sök jobbet som miljöhandläggare