Förskollärare till Öppen förskola

Ledig tjänst på Ronneby kommun, Utbildningsförvaltningen

Sök ledigt jobb som Förskollärare i Ronneby. Nu finns det en ledig tjänst på Ronneby kommun, Utbildningsförvaltningen i Blekinge län att söka. Lönen är Fast månads- vecko- eller timlön och Enligt avtal.. Arbetet är Deltid. 30% med möjlighet att kombinera med andra uppdrag Tillsvidareanställning, tillträde: 2024-09-02 eller enligt överenskommelse med arbetsgivare. .. Anställningen är en Vanlig anställning och anställnings längd är Tills vidare. Sök jobbet senast 2024-08-18.

Hitta till arbetsplatsen på Ronneby kommun, Utbildningsförvaltningen

Arbetsplatsen hos Ronneby kommun, Utbildningsförvaltningen ligger i Ronneby i Blekinge län.

Yrke Förskollärare
Arbetsort Blekinge län – Ronneby
Arbetsplats Ronneby kommun, Utbildningsförvaltningen
Organisationsnummer 2120000837 (Ronneby kommun)
Anställningsvillkor Deltid. 30% med möjlighet att kombinera med andra uppdrag Tillsvidareanställning, tillträde: 2024-09-02 eller enligt överenskommelse med arbetsgivare. .
Anställningstyp Vanlig anställning
Lön Fast månads- vecko- eller timlön
Lönenivå Enligt avtal.
Anställningens längd Tills vidare
Arbetstid Deltid
Sista ansökningsdag 2024-08-18

Ronneby kommun, Utbildningsförvaltningen Nu har du chansen att bli en av oss!

Vi arbetar tillsammans med hjärta och kvalitet för att kunna ge bästa möjliga service till Ronneby kommuns invånare. Ronneby ligger vackert mellan hav och skog i mitten av Blekinge. Dessutom har vi bra kommunikationer med bil, tåg och flyg.
Dina 2500 blivande kollegor är duktiga på att möta framtidens utmaningar och våra invånares ökade förväntningar genom digitalisering, samarbete och ett engagerat ledarskap.

Tillsammans med dig gör vi Ronneby ännu bättre!

Läs om Ronneby kommun via https://bit.ly/ArbetapåRonnebykommun

Utbildningsförvaltningen i Ronneby har satt fokus på det kollegiala lärandet! Verksamheten ska genomsyras av kollegialt lärande och de metoder som bygger på vetenskaplig grund och beprövad erfarenhet. Då når vi framgång! Hos oss ska samtliga medarbetare vara väl medvetna om våra styrkor och värna om dessa, samtidigt som vi hela tiden utvecklas. Det gör vi tillsammans!

I utbildningsförvaltningen arbetar vi efter den ”röda tråden”, en gemensam syn på utveckling och lärande med demokratisk värdegrund från förskola, grundskola, anpassad skola till gymnasie- och vuxenutbildning.

Ta chansen att jobba i en kommun som fokuserar på kärnan i utbildningen!

Öppen förskola ligger i centrala Kallinge och har besökare från flera delar av kommunen. Det är en plats för sociala, pedagogiska och kulturella möten. Det finns tillgång till lek- och lärmiljöer både utomhus och inomhus och materialet har ett tydligt pedagogiskt syfte.

ARBETSUPPGIFTER
Den öppna förskolans syfte är att i nära samarbete med de vuxna besökarna erbjuda barn en god pedagogisk gruppverksamhet samtidigt som de vuxna besökarna ges möjlighet till kontakt och gemenskap. Verksamheten riktar sig i första hand till barnen men hänsyn tas av hela familjernas behov och intresse.

Samarbete genom tidiga samordnade insatser (TSI) sker kontinuerligt med råd och stöd familj (Arbete och välfärdsförvaltningen) och barnhälsovården (BHV Region Blekinge). Utvecklingen av ökat samarbete med andra verksamheter sker kontinuerligt och i arbetsuppgifterna krävs det att du både utvecklar nya och bibehåller tidigare samarbetspartners.

KVALIFIKATIONER
Du har en legitimation som förskollärare, teoretisk och praktisk kompetens och erfarenhet när det gäller arbete med barn såväl som vuxna.
Verksamheten är föränderlig och du måste, ibland med kort varsel, kunna möta behoven hos nya besöksgrupper.
Du bidrar och leder till att skapa en välkomnade, professionell och engagerad plats för möten mellan människor i olika åldrar.
Du är genuint omtänksam, inbjudande, intresserad, hjälpsam och stöttande.
Du har lätt för samtal med andra, att lyssna och vara en god förebild till hela familjen.
Du är en del av introduktionen till förskolan för de barn och föräldrar som inte tidigare har erfarenhet av denna verksamhet.

Det är mediterat om du har extra intresse och kunskap i de estetiska uttrycksformerna, rörelse och hållbar utveckling.

Innan tillsättning sker krävs enligt lag uppvisande av ett giltigt utdrag ur polisens belastningsregister. https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/skola-eller-forskola/

ÖVRIGT
Tillsättning sker om erforderliga beslut fattas.

Ronneby kommun krigsplacerar all tillsvidareanställd personal.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med dig som sökande ber vi dig ansöka via ansökningslänken i annonsen. Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du till Visma Recruit 0771-10 10 29.

En ansökan till Ronneby kommun är en allmän handling och dina personuppgifter hanteras enligt GDPR.
Är du intresserad av tjänsten på Ronneby kommun, Utbildningsförvaltningen? Ansök här Länken leder dig bort från Svenskajobb.se. Tänk på att sista ansökningsdag för tjänsten som Förskollärare är 2024-08-18.

Om Svenskajobb.se

Svenskajobb.se är en tjänst för att söka lediga tjänster i Sverige men även vissa utlandsjobb. Här hittar du tusentals jobb inom alla kategorier och alla regioner. Du kan snabbt söka fram ditt drömjobb med vår sökfunktion. Sök på till exempel yrke, ort eller andra kriterier du har. Sajten uppdateras i realtid med Arbetsförmedlingens alla jobb.

Sök lediga jobb

Sök och hitta lediga tjänster. Skriv in yrke, ort, arbetsplats eller annat du vill söka på. Du kan ange ett eller flera sökord.

Liknande jobb

  Här ser du liknande jobb inom samma yrkesgrupp eller ort.

 • Ronneby
  Förskollärare till Öppen förskola

  Ledigt jobb som förskollärare på Ronneby kommun i Ronneby

  Arbetsplats-logga

  Sök jobbet som förskollärare
 • Sölvesborg
  Förskollärare/ Barnskötare

  Ledigt jobb som förskollärare på Sölvesborgs Montessoriförskola - Ekonomisk Fören i Sölvesborg

  Sök jobbet som förskollärare
 • Karlskrona
  Förskollärare till Ryttarlidens förskola

  Ledigt jobb som förskollärare på Karlskrona kommun i Karlskrona

  Arbetsplats-logga

  Sök jobbet som förskollärare