Trevliga assistenter till kund på Kungsholmen sökes

Ledig tjänst på Alter Assistans AB

Sök ledigt jobb som Personlig assistent i Piteå. Nu finns det en ledig tjänst på Alter Assistans AB i Norrbottens län att söka. Lönen är Fast månads- vecko- eller timlön och . Anställningen är en Behovsanställning och anställnings längd är . Sök jobbet senast 2023-10-19.

Hitta till arbetsplatsen på Alter Assistans AB

Arbetsplatsen hos Alter Assistans AB ligger i Piteå i Norrbottens län.

Yrke Personlig assistent
Arbetsort Norrbottens län – Piteå
Arbetsplats Alter Assistans AB
Organisationsnummer 5592073000 (Alter Assistans AB)
Anställningsvillkor
Anställningstyp Behovsanställning
Lön Fast månads- vecko- eller timlön
Lönenivå
Anställningens längd
Arbetstid
Sista ansökningsdag 2023-10-19

Alter Assistans AB

Tjänst: Timmar och vid behov som kan leda till en tjänst

Vår vision är att vara nära.

Vår organisation bygger på närhet till våra kunder och medarbetare.

Tillsammans planerar, utvärderar, genomför samt förbättrar vi kundens situation. I detta är närheten en stor fördel och korta beslutsvägar är en förutsättning för omedelbara insatser och korrekta beslut. Desto närmare man är kunden ju större insikt har man i de behov som finns som finns och vardagens beslut blir lätta att fatta för såväl assistenter som våra gruppledare.

Tillgängligheten är stor och man har som medarbetare en stor kunskapsbank att ta del av. Det är en trygghet i vardagen att finnas nära den kompetensen.


Välkommen till vårt härliga gäng!

Om tjänsten:

Jag är en 43 årig kvinna med svår epilepsi som är bosatt på Kungsholmen. Jag söker nu dig som är redo att hjälpa mig att pussla ihop min vardag. Jag behöver bland annat hjälp med förflyttningar, hygien och är i behov av både kognitivt och fysiskt stöd. Några saker som jag tycker om att göra är bland annat läsa, måla, spela och titta på film

Om du är en person som är bra på att arbeta i team, har hög arbetsmoral, finner ett intresse i att hjälpa människor, flexibel, initiativ tagande samt ej rädd/allergisk mot hundar

Då är du rätt person för mig.

Ett krav är att du som min assistent är fullvaccinerad mot COVID-19

Meriterande om du har tidigare erfarenheter inom arbete i vård/ LSS. Samt tidigare erfarenheter av Epilepsi

Arbetstiderna varierar mellan dagtid, kvällstid och vaken natt. Man arbetar alltid två personer förutom under natten då är man själv med kunden.

Rekrytering sker löpande, så tveka inte på att skicka in din ansökan redan idag!


Är du intresserad av tjänsten på Alter Assistans AB? Ansök här Länken leder dig bort från Svenskajobb.se. Tänk på att sista ansökningsdag för tjänsten som Personlig assistent är 2023-10-19.

Sök andra jobb som personlig assistent

Här ser du liknande jobb inom samma yrkesgrupp eller ort.


Om Svenskajobb.se

Svenskajobb.se är en tjänst för att söka lediga tjänster i Sverige men även vissa utlandsjobb. Här hittar du tusentals jobb inom alla kategorier och alla regioner. Du kan snabbt söka fram ditt drömjobb med vår sökfunktion. Sök på till exempel yrke, ort eller andra kriterier du har. Sajten uppdateras i realtid med Arbetsförmedlingens alla jobb.

Sök lediga jobb

Sök och hitta lediga tjänster. Skriv in yrke, ort, arbetsplats eller annat du vill söka på. Du kan ange ett eller flera sökord.

Liknande jobb