IVA sjuksköteska sökes till Piteå sjukhus.

Ledig tjänst på Dedicare Nurse SE

Sök ledigt jobb som Intensivvårdssjuksköterska i Piteå. Nu finns det en ledig tjänst på Dedicare Nurse SE i Norrbottens län att söka. Lönen är Fast månads- vecko- eller timlön och . Anställningen är en Vanlig anställning och anställnings längd är Tills vidare. Sök jobbet senast 2021-10-27.

Hitta till arbetsplatsen på Dedicare Nurse SE

Arbetsplatsen hos Dedicare Nurse SE ligger i Piteå i Norrbottens län.

Yrke Intensivvårdssjuksköterska
Arbetsort Norrbottens län – Piteå
Arbetsplats Dedicare Nurse SE
Organisationsnummer 5565161501 (Dedicare AB (publ))
Anställningsvillkor
Anställningstyp Vanlig anställning
Lön Fast månads- vecko- eller timlön
Lönenivå
Anställningens längd Tills vidare
Arbetstid Heltid
Sista ansökningsdag 2021-10-27

Dedicare Nurse SE Om uppdraget: 
IVA sjuksköterska sökes till Piteå sjukhus. Sedvanliga arbetsuppgifter som IVA Sjuksköterska, gärna med kunskap i dialys, Arbete i larmteam/akutomhändertagande, postoperativ vård samt Covidvård. 

Period: Påbörjas enligt överenskommelse och sträcker sig fram till 220131 

Ordinarie arbetstid: Tre skiftschema, dag, kväll, natt alternativ enbart natt

Arbetsplatsens datorprogram: VAS

Förmåner 
Dedicare erbjuder hög ersättning, rekryteringsbonus, reseersättning, kollektivavtal, friskvårdsbidrag och tjänstepension enligt ITP-planen. Du kommer att ha nära kontakt med din Konsultchef som erbjuder dig ett tryggt och nära samarbete före, under och efter uppdraget. Du kan själv välja om du vill vara anställd eller arbeta som underkonsult. 

Kvalifikationer
  • Specialistsjuksköterska 
  • Tidigare arbetserfarenheter på minst 2 år. 
  • Mycket goda kunskaper i svenska, både i tal och skrift. 

Ansökan
Du är varmt välkommen att skicka in din ansökan till oss. Ansök genom att klicka på knappen ”Ansök här”. Om du som sökande har frågor om den utannonserade tjänsten var vänlig och kontakta kontaktpersonen för denna annons. På vår hemsida presenterar vi alla våra lediga uppdrag. Urval och intervjuer sker löpande, vi tar tacksamt emot din ansökan snarast.
Är du intresserad av tjänsten på Dedicare Nurse SE? Klicka på knappen för att komma till ansökningsformuläret. Länken leder dig bort från Svenskajobb.se. Tänk på att sista ansökningsdag för tjänsten som Intensivvårdssjuksköterska är 2021-10-27.
Ansök nu

Om Svenskajobb.se

Svenskajobb.se är en tjänst för att söka lediga tjänster i Sverige men även vissa utlandsjobb. Här hittar du tusentals jobb inom alla kategorier och alla regioner. Du kan snabbt söka fram ditt drömjobb med vår sökfunktion. Sök på till exempel yrke, ort eller andra kriterier du har. Sajten uppdateras i realtid med Arbetsförmedlingens alla jobb.

Sök lediga jobb

Sök och hitta lediga tjänster. Skriv in yrke, ort, arbetsplats eller annat du vill söka på. Du kan ange ett eller flera sökord.