Norex Service Sweden AB söker Maskinförare till Oxelösund

Ledig tjänst på Norex Service Sweden

Sök ledigt jobb som Processoperatör, metallindustri i Oxelösund. Nu finns det en ledig tjänst på Norex Service Sweden i Södermanlands län att söka. Lönen är Fast månads- vecko- eller timlön och Månadslön. Arbetet är 100%. Tillträde: Efter överenskommelse Provanställning t.o.m. . Anställningen är en Vanlig anställning och anställnings längd är 6 månader eller längre. Sök jobbet senast 2024-08-04.

Hitta till arbetsplatsen på Norex Service Sweden

Arbetsplatsen hos Norex Service Sweden ligger i Oxelösund i Södermanlands län.

Yrke Processoperatör, metallindustri
Arbetsort Södermanlands län – Oxelösund
Arbetsplats Norex Service Sweden
Organisationsnummer 5568106529 (Protalent AB)
Anställningsvillkor 100%. Tillträde: Efter överenskommelse Provanställning t.o.m.
Anställningstyp Vanlig anställning
Lön Fast månads- vecko- eller timlön
Lönenivå Månadslön
Anställningens längd 6 månader eller längre
Arbetstid Heltid
Sista ansökningsdag 2024-08-04

Norex Service Sweden Norex Service Sweden AB är i en expansiv och framgångsrik fas, vi utför tjänster åt stålverk och är verksamma på fem orter i Sverige.

I Oxelösund arbetar Norex bland annat med restmaterialhantering från de olika delprocesserna i ståltillverkningen.Norex Service Sweden AB söker positiva och drivna Maskinförare till Oxelösund
Vi söker dig som är en ansvarsfull och initiativtagande lagspelare som kan arbeta självständigt, som är lösningsorienterad och trivs i en varierande roll.

Vi värdesätter öppenhet, ärlighet och gott samarbete. Vi lyckas bara tillsammans!

 

Arbetsuppgifter
Som Maskinförare är jobbet varierande med körning av olika maskiner. Framför allt vill vi att du kan hantera tipptruck, hjullastare och materialhanterare.

Du arbetar med med att bryta, bearbeta, lasta, lossa och transportera material till och från vår kunds olika processer. Vi söker dig som kan tänka dig att jobba tvåskift och bli en del av ett fantastiskt gäng!


Kvalifikationer
Vi söker dig som har:

- Gymnasial utbildning
- Minst tre års arbetslivserfarenhet av att arbeta som förare till lastmaskin, materialhanterare eller liknande maskiner
- Hjullastarutbildning
- Körkort B (C när det gäller tipptruck)

Det är meriterande om du har erfarenhet av grävmaskinsarbete samt utbildning för terminalldragare.

För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

 
Digitalt ansökningsförfarande

Norex-koncernen samarbetar med rekryteringsföretaget ProTalent AB. När du söker tjänsten som Maskinförare använder du ett digitalt ansökningsformulär. För att komma direkt till ansökningsformuläret klicka på Sök jobbet. Har du frågor angående ansökningsförfarandet, kontakta Carina Gunnarsson, ProTalent: 0760-400210. Vill du veta mer om tjänsten, kontakta Platschef Krister Wennström, 0738–213152 eller HR-chef Tiina Moilanen 0730-966415.

Välkommen med din ansökan!
Vi tillämpar löpande urval.
Är du intresserad av tjänsten på Norex Service Sweden? Ansök här Länken leder dig bort från Svenskajobb.se. Tänk på att sista ansökningsdag för tjänsten som Processoperatör, metallindustri är 2024-08-04.

Om Svenskajobb.se

Svenskajobb.se är en tjänst för att söka lediga tjänster i Sverige men även vissa utlandsjobb. Här hittar du tusentals jobb inom alla kategorier och alla regioner. Du kan snabbt söka fram ditt drömjobb med vår sökfunktion. Sök på till exempel yrke, ort eller andra kriterier du har. Sajten uppdateras i realtid med Arbetsförmedlingens alla jobb.

Sök lediga jobb

Sök och hitta lediga tjänster. Skriv in yrke, ort, arbetsplats eller annat du vill söka på. Du kan ange ett eller flera sökord.

Liknande jobb