Sommarjobb sjuksköterska

Ledig tjänst på Oskarshamns sjukhus

Sök ledigt jobb som Sjuksköterska, grundutbildad i Oskarshamn. Nu finns det en ledig tjänst på Oskarshamns sjukhus i Kalmar län att söka. Lönen är Fast månads- vecko- eller timlön och Vi tillämpar individuell lönesättning. Arbetet är 100% - 8 veckor. Tillträde: Efter överenskommelse Sommarjobb. Anställningen är en Sommarjobb / feriejobb och anställnings längd är 11 dagar - upp till 3 månader. Sök jobbet senast 2024-04-30.

Hitta till arbetsplatsen på Oskarshamns sjukhus

Arbetsplatsen hos Oskarshamns sjukhus ligger i Oskarshamn i Kalmar län.

Yrke Sjuksköterska, grundutbildad
Arbetsort Kalmar län – Oskarshamn
Arbetsplats Oskarshamns sjukhus
Organisationsnummer 2321000073 (REGION KALMAR LÄN)
Anställningsvillkor 100% - 8 veckor. Tillträde: Efter överenskommelse Sommarjobb
Anställningstyp Sommarjobb / feriejobb
Lön Fast månads- vecko- eller timlön
Lönenivå Vi tillämpar individuell lönesättning
Anställningens längd 11 dagar - upp till 3 månader
Arbetstid Heltid
Sista ansökningsdag 2024-04-30

Oskarshamns sjukhus Vi erbjuder

Hos oss på Oskarshamns sjukhus blir du varmt välkomnad och väl omhändertagen.

Du erbjuds en anpassad introduktion i verksamheten beroende på tidigare erfarenheter.  

Vi arbetar utifrån ett öppet, engagerat och kunnigt medarbetarskap för att kunna erbjuda den bästa vården med patienten i fokus. Hos oss ges du möjligheten att utvecklas i din profession och aktivt bidra till att utveckla verksamheten. Du får arbeta tillsammans med kompetenta och engagerade medarbetare som är stolta över sin arbetsplats. Tillsammans tar vi ansvar för att nå goda resultat, arbetar med moderna metoder och du deltar aktivt i vårt förbättringsarbete - Varje dag lite bättre.

Vi söker

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska. Vi vill att du, liksom vi, har ett positivt förhållningssätt och sätter patientens bästa i fokus. Viktiga personliga egenskaper som vi värdesätter är att kunna arbeta självständigt, vara flexibel och ha god samarbetsförmåga. Vi förväntar oss att du aktivt deltar i avdelningens verksamhetsutveckling, tar ett eget ansvar och tillsammans med oss arbetar mot våra uppsatta mål. Du är ansvarstagande och lyhörd för vårdtagarnas behov, har ett gott bemötande och känner en självklar respekt för andra människor. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Erfarenhet av arbete på vårdavdelning är meriterande men inget krav.

Urval sker löpande så se till att skicka in din ansökan redan idag.
Vänligen bifoga din legitimation när du ansöker.

Vår arbetsplats
Vi är en del av Oskarshamns sjukhus, som är ett litet sjukhus med snabba beslutsvägar och nära kontakter mellan enheterna. Våra medarbetares ständiga utvecklingsarbete gör att vi når goda resultat i flera olika nationella mätningar, bland annat har vi utsetts till Sveriges bästa mindre sjukhus flera gånger de senaste åren. Sjukhuset ligger nära Oskarshamns centrum och skärgård.

Sjukhuset är en del av Region Kalmar län. Tillsammans jobbar vi och våra 7 000 kollegor för ett friskare, tryggare och rikare liv för länets invånare. Vi ansvarar för hälso- och sjukvård, tandvård, folkhögskolor, kultur, kollektivtrafik och regional utveckling. Vi möter människor i livets alla skeden och har ett meningsfullt och utvecklande arbete - varje dag.

Region Kalmar län erbjuder alla medarbetare en anställning på 100%. Om du arbetar deltid men önskar arbeta heltid kan utökning av tjänst erbjudas vid annan arbetsplats.


Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.


För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Region Kalmar län vill vi att du söker tjänsten i vårt rekryteringssystem och inte via e-post eller i pappersformat.


Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet men tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.
Är du intresserad av tjänsten på Oskarshamns sjukhus? Ansök här Länken leder dig bort från Svenskajobb.se. Tänk på att sista ansökningsdag för tjänsten som Sjuksköterska, grundutbildad är 2024-04-30.

Sök andra jobb som sjuksköterska, grundutbildad

Här ser du liknande jobb inom samma yrkesgrupp eller ort.


Om Svenskajobb.se

Svenskajobb.se är en tjänst för att söka lediga tjänster i Sverige men även vissa utlandsjobb. Här hittar du tusentals jobb inom alla kategorier och alla regioner. Du kan snabbt söka fram ditt drömjobb med vår sökfunktion. Sök på till exempel yrke, ort eller andra kriterier du har. Sajten uppdateras i realtid med Arbetsförmedlingens alla jobb.

Sök lediga jobb

Sök och hitta lediga tjänster. Skriv in yrke, ort, arbetsplats eller annat du vill söka på. Du kan ange ett eller flera sökord.

Liknande jobb