Processingenjör till Tekniska kontorets VA-avdelning

Ledig tjänst på Oskarshamns kommun, Tekniska kontoret

Sök ledigt jobb som Processtekniker, vattenrening i Oskarshamn. Nu finns det en ledig tjänst på Oskarshamns kommun, Tekniska kontoret i Kalmar län att söka. Lönen är Fast månads- vecko- eller timlön och Enligt avtal.. Arbetet är Heltid. Tillsvidareanställning, tillträde: Tillträde sker enligt överenskommelse. .. Anställningen är en Vanlig anställning och anställnings längd är Tills vidare. Sök jobbet senast 2022-05-29.

Hitta till arbetsplatsen på Oskarshamns kommun, Tekniska kontoret

Arbetsplatsen hos Oskarshamns kommun, Tekniska kontoret ligger i Oskarshamn i Kalmar län.

Yrke Processtekniker, vattenrening
Arbetsort Kalmar län – Oskarshamn
Arbetsplats Oskarshamns kommun, Tekniska kontoret
Organisationsnummer 2120000761 (Oskarshamns kommun)
Anställningsvillkor Heltid. Tillsvidareanställning, tillträde: Tillträde sker enligt överenskommelse. .
Anställningstyp Vanlig anställning
Lön Fast månads- vecko- eller timlön
Lönenivå Enligt avtal.
Anställningens längd Tills vidare
Arbetstid Heltid
Sista ansökningsdag 2022-05-29

Oskarshamns kommun, Tekniska kontoret Välkommen till en av landets absolut vackraste kuststräckor. Vår skärgård, med sina 5 429 öar, gör
Oskarshamn till Sveriges fjärde örikaste kommun. Med havet som fond och skogen runt hörnet är det lätt att förälska sig och slå sig till ro.

Närheten mellan landsbygd, stad, hav och skog ger dig alla förutsättningar att leva tryggt och bekvämt, med tid över att följa passioner och drömmar. Närhet, trygghet och passion kort sagt alla byggstenar för en långvarig kärlekshistoria.

Med såväl stora arbetsgivare inom industri och teknik som drivna entreprenörer och småföretagare, erbjuder Oskarshamn ett välmående näringsliv och spännande utbildningsmöjligheter. Välkommen att
stanna i Oskarshamns kommun!

VA-avdelningen är en av fyra avdelningar inom Tekniska kontoret. Vi ansvarar för drift och underhåll av samt investeringar i kommunens vatten- och avloppsanläggningar. Avdelningen har 18 medarbetare. Då vår processingenjör valt att gå i pension söker vi nu en ny nyckelperson för att fortsätta utveckla vår verksamhet och erbjuda bra service till våra kunder. Vi arbetar efter en beslutad VA-plan som sträcker sig fram till 2030 och innefattar stora investeringar i ny- och ombyggnad av VA-anläggningarna.

ARBETSUPPGIFTER
Vi söker dig som är intresserad av att tillsammans med oss säkerställa dricksvattenproduktion och avloppsvattenrening. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att vara processoptimering och processutveckling av vatten- och reningsverk. Du kommer att vara processtöd till driftorganisationen tillsammans med vårt laboratorium.
Utredningar, utvecklings- och investeringsprojekt med processinriktning är andra arbetsuppgifter som ingår i uppdraget.

Vi erbjuder ett självständigt och varierande arbete där du kommer ha stora möjligheter att växa i din roll. Beredskapstjänstgöring kan komma att ingå i tjänsten.


KVALIFIKATIONER
Du som söker har en högskoleutbildning inom kemiteknik, bioteknik, ekosystemteknik, väg- och vattenbyggnad eller motsvarande. Kännedom om livsmedels- och miljölagstiftning är ett plus i kanten. Meriterande är kunskap om och erfarenhet av VA-teknik, projektledning och styr- o reglerteknik. Önskvärt är arbetslivserfarenhet inom VA eller annan likvärdig verksamhet.

Som person är du självgående och med en god förmåga att ta initiativ och vara drivande i olika sammanhang. Du trivs som bäst när du får hitta lösningar på problem och utvecklas. Du har god analytisk förmåga och du har lätt att förstå och se helheter. Du gillar att samarbeta med dina kollegor och du trivs med att vara på plats ute i verksamheten. Du är duktig på att dokumentera och kommunicera.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Körkort B är ett krav.


ÖVRIGT
För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig ansöka via söklänken och inte via e-post eller pappersformat.
Vi har rökfri arbetstid.
Vi erbjuder ett flexibelt friskvårdsavtal.
Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänst.
Läs gärna mer på flyttahit.nu och www.oskarshamn.com
Är du intresserad av tjänsten på Oskarshamns kommun, Tekniska kontoret? Klicka på knappen för att komma till ansökningsformuläret. Länken leder dig bort från Svenskajobb.se. Tänk på att sista ansökningsdag för tjänsten som Processtekniker, vattenrening är 2022-05-29.
Ansök nu

Om Svenskajobb.se

Svenskajobb.se är en tjänst för att söka lediga tjänster i Sverige men även vissa utlandsjobb. Här hittar du tusentals jobb inom alla kategorier och alla regioner. Du kan snabbt söka fram ditt drömjobb med vår sökfunktion. Sök på till exempel yrke, ort eller andra kriterier du har. Sajten uppdateras i realtid med Arbetsförmedlingens alla jobb.

Sök lediga jobb

Sök och hitta lediga tjänster. Skriv in yrke, ort, arbetsplats eller annat du vill söka på. Du kan ange ett eller flera sökord.

  Liknande jobb

  Här ser du liknande jobb inom samma yrkesgrupp eller ort.

 • Oskarshamn
  Drifttekniker till Tekniska kontorets VA-avdelning

  Ledigt jobb som driftmaskinist, reningsverk på Oskarshamns kommun i Oskarshamn

  Arbetsplats-logga

  Sök jobbet som driftmaskinist, reningsverk
 • Oskarshamn
  Processingenjör till Tekniska kontorets VA-avdelning

  Ledigt jobb som processtekniker, vattenrening på Oskarshamns kommun i Oskarshamn

  Arbetsplats-logga

  Sök jobbet som processtekniker, vattenrening