Lärare i förskoleklass till Vallhallaskolan

Ledig tjänst på Oskarshamns kommun, Bildningsförvaltningen

Sök ledigt jobb som Lärare i förskoleklass i Oskarshamn. Nu finns det en ledig tjänst på Oskarshamns kommun, Bildningsförvaltningen i Kalmar län att söka. Lönen är Fast månads- vecko- eller timlön och Enligt avtal.. Arbetet är Heltid. Tillsvidareanställning, tillträde: 2024-08-12 .. Anställningen är en Vanlig anställning och anställnings längd är Tills vidare. Sök jobbet senast 2024-08-02.

Hitta till arbetsplatsen på Oskarshamns kommun, Bildningsförvaltningen

Arbetsplatsen hos Oskarshamns kommun, Bildningsförvaltningen ligger i Oskarshamn i Kalmar län.

Yrke Lärare i förskoleklass
Arbetsort Kalmar län – Oskarshamn
Arbetsplats Oskarshamns kommun, Bildningsförvaltningen
Organisationsnummer 2120000761 (Oskarshamns kommun)
Anställningsvillkor Heltid. Tillsvidareanställning, tillträde: 2024-08-12 .
Anställningstyp Vanlig anställning
Lön Fast månads- vecko- eller timlön
Lönenivå Enligt avtal.
Anställningens längd Tills vidare
Arbetstid Heltid
Sista ansökningsdag 2024-08-02

Oskarshamns kommun, Bildningsförvaltningen Välkommen till öarnas och sjöarnas plats!

Här i Oskarshamn kan du uppleva lugnet i värmen och tryggheten och finna din energi i närheten och gemenskapen. Vi är stolta över att vara landets fjärde örikaste kommun, med över 6 000 öar i vår skärgård och i våra 500 sjöar. Oavsett om du söker avkoppling eller äventyr, så har Oskarshamn något att erbjuda. Med havet som fond och barrdoft runt hörnet är det lätt att förälska sig och slå sig till ro.

I Oskarshamn kan du växa och utvecklas. Med stora arbetsgivare inom industri och teknik, drivna entreprenörer och småföretagare, erbjuder Oskarshamn ett välmående näringsliv och spännande möjligheter. Närheten mellan landsbygd, stad, hav och skog ger alla förutsättningar att leva tryggt och bekvämt, med tid över att följa passioner och drömmar. Välkommen att kasta ankar i Oskarshamns kommun.

Vallhallaskolan ligger naturskönt mitt i Oskarshamns stadspark. Varje dag undervisas 670 elever i åk F-9 av cirka 85 pedagoger. Skolan innefattar även två fritidshem och en fritidsgård med kvällsöppet för våra ungdomar. Pedagogerna är indelade i 6 arbetslag med tillhörande arbetslagsledare. I skolans ledningsgrupp ingår rektor, tre biträdande rektorer samt arbetslagsledarna.

På Vallhallaskolan finns engagerad personal med ett positivt och inkluderande förhållningssätt som vill ge eleverna en bra skola. Pedagogernas erfarenhet och kompetens tas tillvara för att nå en helhetssyn och hög kvalité. Vi når bra resultat och söker medarbetare som kan bidra till detta. Vi lägger stor vikt vid att läraren bygger fungerande relationer och att eleverna har kunskap om vilka förmågor som bedöms i varje ämne.

Söker du en spännande arbetsplats där det finns utrymme att utvecklas och vara med och påverka? Vill du arbeta inom skolans värld där vi utmanar varandra och känner arbetsglädje? Vill du arbeta på en arbetsplats där vi kan, vill och vågar? Varmt välkommen att söka tjänst på Vallhallaskolan!

ARBETSUPPGIFTER
Vi söker en kollega till vår förskoleklass.

I ditt uppdrag förbereder, planerar, bedriver och utvecklar du undervisningen på ett professionellt sätt. Du utgår utifrån styrdokumenten, evidensbaserad kunskap och aktuell forskning. I förskoleklass har vi ett tvålärarsystem där du tillsammans med en kollega ansvarar för undervisningen i en klass. Tjänsten innefattar även arbete på ett av våra fritidshem som finns i samma lokaler. Tillsammans med ditt arbetslag arbetar ni för att främja elevernas utveckling mot målen. Vi erbjuder dig ett gott samarbete tillsammans med behöriga kollegor.

Alla elever i åk 1-9 har en egen dator och vi använder Google Classroom i åk 4-9 i samtliga ämnen och Digiexam åk 6-9. Samtliga klassrum är utrustade med ljudanläggning och projektor och vi har god tillgång till läromedelsböcker.

Pedagogerna har en egen arbetsdator och arbetstelefon. Vi har stor pedagogisk frihet, där relationsbyggande, tydlighet, tillgänglig lärmiljö och studiero är i fokus.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig med lärarlegitimation för att undervisa i förskoleklass.

Vi ser gärna att du har erfarenhet av arbete inom skolans värld. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet så därför uppmanar vi även dig utan lärarbehörighet, men med erfarenhet och talang för att jobba med elever, att söka våra tjänster.

Det är viktigt för oss att du kan bygga goda relationer, är lyhörd, tydlig, kreativ och möter varje elev utifrån elevens förutsättningar. Du är en social lagspelare, trygg person och lösningsorienterad med ett positivt förhållningssätt. Vi vill att du är en van IT-användare och att du kan använda varierande digitala verktyg i undervisningen. Du är en god organisatör och leder arbetet mot verksamhetens mål. Du har mycket goda kunskaper i svenska, både i tal och i skrift.

Du som är nyexaminerad lärare erbjuds mentor.

ÖVRIGT
För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig ansöka via söklänken och inte via e-post eller pappersformat.

För att kunna bli aktuell för en anställning behöver du kunna visa upp följande utdrag ur belastningsregistret: För arbete inom skola eller förskola. Detta hittar du under https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/skola-eller-forskola/. Du som söker och är intresserad av tjänsten ansök redan nu om utdraget.

Löpande rekrytering kan komma att tillämpas, välkommen med din ansökan redan idag!

Vi har rökfri arbetstid.
Vi erbjuder ett flexibelt friskvårdsavtal.
Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänst.
Läs gärna mer på https://oskarshamn.com/flytta-till-oskarshamn/din-framtid-finns-i-oskarshamn/ https://flyttahit.nu/
och https://oskarshamn.com/
Kika gärna på vår fina film om vår stad: https://youtu.be/_T9Cy0C-H_o
Är du intresserad av tjänsten på Oskarshamns kommun, Bildningsförvaltningen? Ansök här Länken leder dig bort från Svenskajobb.se. Tänk på att sista ansökningsdag för tjänsten som Lärare i förskoleklass är 2024-08-02.

Om Svenskajobb.se

Svenskajobb.se är en tjänst för att söka lediga tjänster i Sverige men även vissa utlandsjobb. Här hittar du tusentals jobb inom alla kategorier och alla regioner. Du kan snabbt söka fram ditt drömjobb med vår sökfunktion. Sök på till exempel yrke, ort eller andra kriterier du har. Sajten uppdateras i realtid med Arbetsförmedlingens alla jobb.

Sök lediga jobb

Sök och hitta lediga tjänster. Skriv in yrke, ort, arbetsplats eller annat du vill söka på. Du kan ange ett eller flera sökord.

Liknande jobb

  Här ser du liknande jobb inom samma yrkesgrupp eller ort.

 • Oskarshamn
  Lärare i förskoleklass till Vallhallaskolan

  Ledigt jobb som lärare i förskoleklass på Oskarshamns kommun i Oskarshamn

  Arbetsplats-logga

  Sök jobbet som lärare i förskoleklass
 • Kalmar
  Förskollärare till förskolan Lindeberga Milstenen Sjöängen

  Ledigt jobb som förskollärare på Kalmar kommun i Kalmar

  Arbetsplats-logga

  Sök jobbet som förskollärare
 • Kalmar
  Förskollärare Förskolan Pulpeten Smedjan

  Ledigt jobb som förskollärare på Kalmar kommun i Kalmar

  Arbetsplats-logga

  Sök jobbet som förskollärare
 • Emmaboda
  Förskollärare/ barnskötare

  Ledigt jobb som förskollärare på Föräldrakooperativa Fören Bullerbyn i Emmaboda

  Sök jobbet som förskollärare
 • Hultsfred
  Engagerad förskollärare till förskolan Växthuset

  Ledigt jobb som förskollärare på Hultsfreds kommun i Hultsfred

  Arbetsplats-logga

  Sök jobbet som förskollärare
 • Kalmar
  Föräldrakooperativet Kotten söker legitimerad förskollärare

  Ledigt jobb som förskollärare på Föräldraföreningen Kotten i Kalmar i Kalmar

  Sök jobbet som förskollärare