Barnskötare med resursuppdrag

Ledig tjänst på Verksamhetsområde Lärande, Brantuddens förskola

Sök ledigt jobb som Barnskötare i Orsa. Nu finns det en ledig tjänst på Verksamhetsområde Lärande, Brantuddens förskola i Dalarnas län att söka. Lönen är Fast månads- vecko- eller timlön och Månadlön. Arbetet är 100 %. Tillträde: 2 SEPTEMBER 2024, eller enligt överenskommelse med arbetsgivaren. Visstidsanställning till . Anställningen är en Vanlig anställning och anställnings längd är 6 månader eller längre. Sök jobbet senast 2024-08-10.

Hitta till arbetsplatsen på Verksamhetsområde Lärande, Brantuddens förskola

Arbetsplatsen hos Verksamhetsområde Lärande, Brantuddens förskola ligger i Orsa i Dalarnas län.

Yrke Barnskötare
Arbetsort Dalarnas län – Orsa
Arbetsplats Verksamhetsområde Lärande, Brantuddens förskola
Organisationsnummer 2120002189 (Orsa kommun)
Anställningsvillkor 100 %. Tillträde: 2 SEPTEMBER 2024, eller enligt överenskommelse med arbetsgivaren. Visstidsanställning till
Anställningstyp Vanlig anställning
Lön Fast månads- vecko- eller timlön
Lönenivå Månadlön
Anställningens längd 6 månader eller längre
Arbetstid Heltid
Sista ansökningsdag 2024-08-10

Verksamhetsområde Lärande, Brantuddens förskola Välkommen till Orsa kommun, en liten pärla i Siljansbygdens norra del. Här finns vildmark runt knuten och kulturen i centrum. I Orsa gör vi saker tillsammans på ett enkelt sätt med nära samverkan och korta beslutsvägar. I Orsa skapar vi med människor, inte för, här finns livskvalitet och vi gör saker möjliga. I Orsa finns gemenskap, mod och skaparkraft.


 


Verksamhetsområdet Lärande har uppdrag att vara service-, samordnings- och ledningsstöd inom förskola, fritidshem, grundskola, integrerad särskola, elevvårdsteam och musikskola.

Vi är stolta över våra förskolor som ligger vackert belägna nära naturen. I en naturnära miljö sker arbetet medvetet mot hållbar utveckling.Är du den vi söker?
Vi söker en barnskötare till Brantuddens förskola för arbete som resurs i gruppen till ett barn med särskilda behov under läsåret 2024/2025.

Brantuddens förskola ligger i Orsa med skogen inpå knutarna. Här jobbar erfarna pedagoger med barn i åldern 1-5 år på förskolans fyra avdelningar.

Gården är stor och består av både natur och planerade ytor och utemiljön bidrar till ett naturligt utforskande tillsammans med barnen. Du som söker brinner för förskolans uppdrag och är en driven person som har lätt att samspela med alla människor. 

Arbetsuppgifter
Resurs till ett barn, där du ingår i ett arbetslag. Tillsammans med arbetslaget planerar, genomför och dokumenterar du det pedagogiska arbetet på förskoleavdelningen. Du bidrar till att anpassa undervisningen till barnen.

Kvalifikationer
Utbildad barnskötare eller annan utbildning som arbetsgivaren finner likvärdig. Meriterande är om du tidigare har jobbat inom förskolan och har kunskaper i tecken- och bildstöd.

Goda kunskaper i svenska som tal och skrift är ett krav.  Du ska ha ett positivt förhållningsätt och lätt för att samarbeta med andra. Vara flexibel och ansvarstagande. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Intervjuerna sker löpande och vikariatet kan komma att förlängas. 

 

 

Välkommen med din ansökan!


 


Vi undanber oss vänligt men bestämt alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.
Är du intresserad av tjänsten på Verksamhetsområde Lärande, Brantuddens förskola? Ansök här Länken leder dig bort från Svenskajobb.se. Tänk på att sista ansökningsdag för tjänsten som Barnskötare är 2024-08-10.

Sök andra jobb som barnskötare

Här ser du liknande jobb inom samma yrkesgrupp eller ort.


Om Svenskajobb.se

Svenskajobb.se är en tjänst för att söka lediga tjänster i Sverige men även vissa utlandsjobb. Här hittar du tusentals jobb inom alla kategorier och alla regioner. Du kan snabbt söka fram ditt drömjobb med vår sökfunktion. Sök på till exempel yrke, ort eller andra kriterier du har. Sajten uppdateras i realtid med Arbetsförmedlingens alla jobb.

Sök lediga jobb

Sök och hitta lediga tjänster. Skriv in yrke, ort, arbetsplats eller annat du vill söka på. Du kan ange ett eller flera sökord.

Liknande jobb

  Här ser du liknande jobb inom samma yrkesgrupp eller ort.

 • Borlänge
  Barnskötare till Torsångs förskola

  Ledigt jobb som barnskötare på Borlänge kommun i Borlänge

  Sök jobbet som barnskötare
 • Orsa
  Barnskötare med resursuppdrag

  Ledigt jobb som barnskötare på Orsa kommun i Orsa

  Arbetsplats-logga

  Sök jobbet som barnskötare
 • Avesta
  Pooltjänst på visstid till förskolorna i Karlbo

  Ledigt jobb som barnskötare på Avesta kommun i Avesta

  Arbetsplats-logga

  Sök jobbet som barnskötare
 • Avesta
  Vik. barnskötare till förskolan Äventyret

  Ledigt jobb som barnskötare på Avesta kommun i Avesta

  Arbetsplats-logga

  Sök jobbet som barnskötare
 • Mora
  Vikarierande barnskötare till förskolan Filiorum på Sollerön

  Ledigt jobb som barnskötare på Föräldrakooperativet Filiorum Ek. För. i Mora

  Arbetsplats-logga

  Sök jobbet som barnskötare