Flertal uppdrag inom Städ, Chufför och mycket annat

Ledig tjänst på Veterankraft AB

Sök ledigt jobb som Städare/Lokalvårdare i Olofström. Nu finns det en ledig tjänst på Veterankraft AB i Blekinge län att söka. Lönen är Fast månads- vecko- eller timlön och Fast lön. Arbetet är Deltid - Enligt överenskommelse Tillsvidare. Anställningen är en Vanlig anställning och anställnings längd är Tills vidare. Sök jobbet senast 2024-01-20.

Hitta till arbetsplatsen på Veterankraft AB

Arbetsplatsen hos Veterankraft AB ligger i Olofström i Blekinge län.

Yrke Städare/Lokalvårdare
Arbetsort Blekinge län – Olofström
Arbetsplats Veterankraft AB
Organisationsnummer 5567677694 (Veterankraft AB)
Anställningsvillkor Deltid - Enligt överenskommelse Tillsvidare
Anställningstyp Vanlig anställning
Lön Fast månads- vecko- eller timlön
Lönenivå Fast lön
Anställningens längd Tills vidare
Arbetstid Deltid
Sista ansökningsdag 2024-01-20

Veterankraft AB Om företaget
Veterankraft är en jobbplattform för ålders- eller avtalspensionärer som vill fortsätta att arbeta efter pensionen. Våra veteraner är vår styrka och vi hyr ut veteraner till privatpersoner, företag, föreningar och offentlig sektor. Med vår stora bank av veteraner med livserfarenhet och olika kompetenser täcker vi i stort sett allt inom tjänstesektorn, oavsett omfattning och innehåll.

Om oss
En Veteran inom Veterankraft AB har en viktig uppgift och egenskap: att vara centrum för positiv energi. Den positiva energin återspeglas i ett stort engagemang och ett professionellt uppträdande med en underliggande glädje och kamratskap. Det skall vara roligt att jobba för oss och det skall vara roligt att vara kund hos oss.

Om tjänsten
Diverse uppdrag till såväl företag som privatpersoner. Vi växer så det knakar och välkomnar nya medarbetare.

Dina arbetsuppgifter
Olika typer av enkla uppdrag men det kan även bli aktuellt med service uppdrag av olika slag.

Vem är du?
Du tar även enkla uppdrag på allvar och vill utföra jobbet på ett bra sätt.

Ansökan
Välkommen in med din ansökan!
Är du intresserad av tjänsten på Veterankraft AB? Ansök här Länken leder dig bort från Svenskajobb.se. Tänk på att sista ansökningsdag för tjänsten som Städare/Lokalvårdare är 2024-01-20.

Om Svenskajobb.se

Svenskajobb.se är en tjänst för att söka lediga tjänster i Sverige men även vissa utlandsjobb. Här hittar du tusentals jobb inom alla kategorier och alla regioner. Du kan snabbt söka fram ditt drömjobb med vår sökfunktion. Sök på till exempel yrke, ort eller andra kriterier du har. Sajten uppdateras i realtid med Arbetsförmedlingens alla jobb.

Sök lediga jobb

Sök och hitta lediga tjänster. Skriv in yrke, ort, arbetsplats eller annat du vill söka på. Du kan ange ett eller flera sökord.

Liknande jobb