Gård i Nyköping söker snickare

Ledig tjänst på Christineholm Förvaltnings AB

Sök ledigt jobb som Reparationssnickare i Nyköping. Nu finns det en ledig tjänst på Christineholm Förvaltnings AB i Södermanlands län att söka. Lönen är Fast månads- vecko- eller timlön och . Anställningen är en Vanlig anställning och anställnings längd är Tills vidare. Sök jobbet senast 2023-10-07.

Hitta till arbetsplatsen på Christineholm Förvaltnings AB

Arbetsplatsen hos Christineholm Förvaltnings AB ligger i Nyköping i Södermanlands län.

Yrke Reparationssnickare
Arbetsort Södermanlands län – Nyköping
Arbetsplats Christineholm Förvaltnings AB
Organisationsnummer 5590741749 (Christineholm Förvaltnings AB)
Anställningsvillkor
Anställningstyp Vanlig anställning
Lön Fast månads- vecko- eller timlön
Lönenivå
Anställningens längd Tills vidare
Arbetstid Heltid
Sista ansökningsdag 2023-10-07

Christineholm Förvaltnings AB

Om Jobbet

Christineholm söker en snickare/hantverkare som skall utföra hantverksarbete med gårdens bostäder, lokaler och byggnader. Jobbet innebär en varierad arbetsdag. De flesta byggnader är kulturhistoriskt värdefulla, vilket innebär att du skall ha kunskaper och intresse för byggnadsvård.

Du kommer jobba med flera delar av Christineholms verksamheter med fokus på löpande underhållsarbete, förebyggande hantverksåtgärder och renoveringar. Exempel på arbetsuppgifter är allt från att byta hängrännor och isolera golv i torp till att totalrenovera bostadshus. Även andra hantverksarbeten såsom målning, murning kommer förekomma. Vid större arbeten, såsom totalrenoveringar kommer du att arbeta nära övrig personal på gården samt med extern specialistkompetens när så krävs.

Om så önskas, kan boende på Christineholm erbjudas vid eventuellt ledig bostad.

Din profil

Du har en relevant utbildning inom ex bygg, gårdsmästare, eller motsvarande arbetslivserfarenhet inom området. Krav är att du har mycket goda kunskaper och utbildning inom bygg/snickeri samt byggnadsvård. Det är en fördel om du har körkort.

Krav är att kunna kommunicera väl på svenska eller engelska.

Du har en positiv attityd och personlighet och har lätt att samarbeta med andra personer. Du har ett starkt driv att slutföra arbetsuppgifter och du har en god kommunikativ förmåga samt är en prestigelös person.

Du är en kreativ, lösningsorienterad och engagerad medarbetare. Du ser dig själv som allmänt händig och tekniskt intresserad och ser livet som ett livslångt lärande. Du kan med lätthet arbeta självständigt och har en hög arbetsmoral.

Önskvärt är att du bor i närområdet.

Ansökan

Rekrytering sker löpande och anställning erbjuds när vi hittar rätt person för tjänsten. Därmed behöver vi din ansökan snarast. Personer som erbjuder arbete mot faktura (F-skatt) undanbedes.

Skicka din ansökan CV och personligt brev till johan@christineholm.se. För frågor om företaget och rekrytering ring Johan Wachtmeister på 0735 35 36 76

För frågor om hur det är att vara anställd på Christineholm vänligen kontakta gårdens driftsledare Mattias Larsson, 070 864 37 99 eller mattias@christineholm.se

Varmt välkommen med din ansökan!


Är du intresserad av tjänsten på Christineholm Förvaltnings AB? Ansök här Länken leder dig bort från Svenskajobb.se. Tänk på att sista ansökningsdag för tjänsten som Reparationssnickare är 2023-10-07.

Om Svenskajobb.se

Svenskajobb.se är en tjänst för att söka lediga tjänster i Sverige men även vissa utlandsjobb. Här hittar du tusentals jobb inom alla kategorier och alla regioner. Du kan snabbt söka fram ditt drömjobb med vår sökfunktion. Sök på till exempel yrke, ort eller andra kriterier du har. Sajten uppdateras i realtid med Arbetsförmedlingens alla jobb.

Sök lediga jobb

Sök och hitta lediga tjänster. Skriv in yrke, ort, arbetsplats eller annat du vill söka på. Du kan ange ett eller flera sökord.

Liknande jobb

  Här ser du liknande jobb inom samma yrkesgrupp eller ort.

 • Nyköping
  Gård i Nyköping söker snickare

  Ledigt jobb som reparationssnickare på Christineholm Förvaltnings AB i Nyköping

  Arbetsplats-logga

  Sök jobbet som reparationssnickare