Engagerad assistent till kvinna i Nyköping

Ledig tjänst på Humana Assistans AB

Sök ledigt jobb som Personlig assistent i Nyköping. Nu finns det en ledig tjänst på Humana Assistans AB i Södermanlands län att söka. Lönen är Fast månads- vecko- eller timlön och Månatlig löneutbetalning. Arbetet är Deltid 50-55% Timvikarie, Minst 6 månader. Anställningen är en Vanlig anställning och anställnings längd är 6 månader eller längre. Sök jobbet senast 2023-12-19.

Hitta till arbetsplatsen på Humana Assistans AB

Arbetsplatsen hos Humana Assistans AB ligger i Nyköping i Södermanlands län.

Yrke Personlig assistent
Arbetsort Södermanlands län – Nyköping
Arbetsplats Humana Assistans AB
Organisationsnummer 5567608475 (Humana AB)
Anställningsvillkor Deltid 50-55% Timvikarie, Minst 6 månader
Anställningstyp Vanlig anställning
Lön Fast månads- vecko- eller timlön
Lönenivå Månatlig löneutbetalning
Anställningens längd 6 månader eller längre
Arbetstid Deltid
Sista ansökningsdag 2023-12-19

Humana Assistans AB Humana är ett ledande nordiskt omsorgsföretag som erbjuder tjänster inom personlig assistans, individ- och familjeomsorg, äldreomsorg och bostäder med särskild service enligt LSS, Lagen om stöd och service för vissa funktionshindrade. Humana har 16 000 engagerade medarbetare i Sverige, Norge, Danmark och Finland som utför omsorgstjänster till över 9 000 människor.

Vem är jag?
Jag är en kvinna med MS i 60-års åldern som bor i en villa strax utanför centrala Nyköping.
I min vardagar behöver jag hjälp med bland annat förflyttningar, hygien och aktiviteter.
Nu letar jag efter en assistent som är flexibel och ansvarsfull.

Vem är du?
Du som söker är inlyssnande, självgående och med glimten i ögat. Du har ett öppet och genuint sätt för att lära dig och är lyhörd för hur jag vill ha min assistans. Du får gärna ha erfarenhet av MS sedan tidigare.

Visstidsanställning med en fast rad på ca 50%. Arbetstiderna är förlagda till dagtid, vardagar och helger, mellan 08.30-16.00. Tillträde snarast möjligt, introduktion kommer att hållas innan påbörjad anställning.

Vill du göra skillnad på riktigt och samtidigt ha ett roligt och givande arbete? Sök redan idag då urval och intervjuer kommer ske löpande under ansökningstiden.

Välkommen att skicka in ditt CV och personliga brev!
Är du intresserad av tjänsten på Humana Assistans AB? Ansök här Länken leder dig bort från Svenskajobb.se. Tänk på att sista ansökningsdag för tjänsten som Personlig assistent är 2023-12-19.

Sök andra jobb som personlig assistent

Här ser du liknande jobb inom samma yrkesgrupp eller ort.


Om Svenskajobb.se

Svenskajobb.se är en tjänst för att söka lediga tjänster i Sverige men även vissa utlandsjobb. Här hittar du tusentals jobb inom alla kategorier och alla regioner. Du kan snabbt söka fram ditt drömjobb med vår sökfunktion. Sök på till exempel yrke, ort eller andra kriterier du har. Sajten uppdateras i realtid med Arbetsförmedlingens alla jobb.

Sök lediga jobb

Sök och hitta lediga tjänster. Skriv in yrke, ort, arbetsplats eller annat du vill söka på. Du kan ange ett eller flera sökord.

Liknande jobb