Samordnare för läkarbemanning

Ledig tjänst på Region Sörmland

Sök ledigt jobb som Läkarsekreterare/Vårdadmin/Medicinsk sekreterare i Nyköping. Nu finns det en ledig tjänst på Region Sörmland i Södermanlands län att söka. Lönen är Fast månads- vecko- eller timlön och -. Arbetet är Tillsvidare, 100%, Tillträde enligt överenskommelse -. Anställningen är en Vanlig anställning och anställnings längd är Tills vidare. Sök jobbet senast 2021-12-14.

Hitta till arbetsplatsen på Region Sörmland

Arbetsplatsen hos Region Sörmland ligger i Nyköping i Södermanlands län.

Yrke Läkarsekreterare/Vårdadmin/Medicinsk sekreterare
Arbetsort Södermanlands län – Nyköping
Arbetsplats Region Sörmland
Organisationsnummer 2321000032 (REGION SÖRMLAND)
Anställningsvillkor Tillsvidare, 100%, Tillträde enligt överenskommelse -
Anställningstyp Vanlig anställning
Lön Fast månads- vecko- eller timlön
Lönenivå -
Anställningens längd Tills vidare
Arbetstid Heltid
Sista ansökningsdag 2021-12-14

Region Sörmland Psykiatriska kliniken Nyköping/Katrineholm

Välkommen att skapa Sveriges friskaste län tillsammans med oss!

Nu söker vi dig som tillsammans med oss vill bidra till en patientsäker och effektiv specialistpsykiatri i södra och västra Sörmland!

Klinikens samordnare för läkarbemanning går i pension och vi söker en ersättare. Som vår nya kollega och samordnare för läkarbemanning får du en viktig roll i att säkerställa så att vår läkarbemanning alltid är så effektiv och god som möjligt. Vi är en klinik i framkant som välkomnar ditt sätt att organisera och strukturera så att vi alltid har en välplanerad läkarbemanning.

Om oss
Psykiatriska kliniken är en del av division psykiatri och funktionshinder. Verksamhetens uppdrag är att erbjuda specialiserad psykiatrisk vård till vuxna medborgare med svår psykiatrisk ohälsa i södra och västra Sörmland.

Den vuxenpsykiatriska kliniken i Nyköping/Katrineholm är organiserad på två orter, vi är cirka 270 medarbetare varav drygt 20 läkare. Utöver dessa läkare tjänstgör omkring 7 AT-läkare samt BT/ST-läkare i olika perioder på kliniken. I Katrineholm finns en öppenvårdsmottagning och i Nyköping finns såväl öppenvård som slutenvård. På båda orter finns omvårdnadsteam, beroendemottagning och jourverksamhet.

Dina arbetsuppgifter
Arbetet som samordnare för läkarbemanning innebär huvudsakligen schemaläggning av klinikens alla läkare i Katrineholm och i Nyköping, bemanning av jourverksamheten, avrop av läkare från bemanningsföretag samt att bistå läkarchef i rekrytering av läkare.

Du har många parallella uppgifter på gång samtidig:
- Bemanningsplanering, såväl daglig som långsiktig.
- Schemaläggning av bakjourer och primärjourer.
- Ombesörja ersättare vid sjukfrånvaro/ledigheter.
- Avropa och boka inhyrda läkare på enheterna.
- Schema för introduktion av nya AT/BT/ST - läkare.
- Kontroll av tidrapporter och fakturor för inhyrda läkare.
- Månadsvis prognos för klinikens inhyrda personal, både läkare och sjuksköterskor.
- I tjänsten ingår även andra administrativa uppdrag på klinikövergripande nivå.

Arbetet kräver att du är noggrann, har förmåga att prioritera och är strukturerad samtidigt som du har en god och hög servicenivå då rollen innebär såväl interna som externa kontakter. Du har ett nära samarbete med läkarchef, ST-studierektor, AT-studierektor och samarbetar också med klinikens alla läkare liksom med övriga stabsfunktioner.
Du ingår i klinikledningens stab med placering i Nyköping och verksamhetschefen är din chef.

Din kompetens
Du har god administrativ och kommunikativ kompetens samt högskoleutbildning som av arbetsgivaren bedöms relevant.
Du har erfarenhet av schemaläggning, bemanning och rekrytering.
Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper och söker dig som är noggrann, strukturerad och har god planeringsförmåga. Du är serviceinriktad, har god kommunikativ förmåga och samarbetsförmåga samtidigt som du kan arbete självständigt. Flexibilitet, hög ansvarskänsla, stresstålighet och förmåga att prioritera arbetsuppgifter utifrån det aktuella behovet är också kännetecknade personliga egenskaper hos dig.

Vi hoppas att vi beskrivit just dig som vår nästa kollega och ser fram emot din ansökan.

Anställningsform
Tillsvidareanställning med tillträde 2022-03-01 eller enligt överenskommelse.

Information om tjänsten lämnas av
Verksamhetschef Cecilia Casparsson Bengtsson, 0155-24 54 74.
Fackliga företrädare söks via kontaktcenter, 0155-24 50 00.

Kom och jobba hos oss på psykiatriska kliniken Nyköping/Katrineholm!


Välkommen med din ansökan, inklusive CV, senast 2021-12-14.
Intervjuer kan komma att ske löpande.

Se våra förmåner (http://regionsormland.se/jobb-och-utbildning/vara-formaner/)

Följ oss gärna på Facebook (http://facebook.com/regionsormlandJobbahososs/)


Vi har i vissa fall skyldighet att kontrollera om en person förekommer i misstanke- och eller belastningsregistret. Det kan ske på två sätt, endera begär regionen ut uppgiften själv eller också uppmanas du att begära ut utdrag för att kunna visa upp innan anställning. Vi begär i undantagsfall att du visar upp registerutdrag även vid tillsättning av andra tjänster än de som avses ovan. Blir du aktuell för anställning kommer du att informeras om vad som gäller för den tjänst du sökt.

Vi gör aktiva val vid exponering och rekryteringsstöd och undanber oss därför direktkontakt av bemannings- och rekryteringsföretag.
Är du intresserad av tjänsten på Region Sörmland? Klicka på knappen för att komma till ansökningsformuläret. Länken leder dig bort från Svenskajobb.se. Tänk på att sista ansökningsdag för tjänsten som Läkarsekreterare/Vårdadmin/Medicinsk sekreterare är 2021-12-14.
Ansök nu

Om Svenskajobb.se

Svenskajobb.se är en tjänst för att söka lediga tjänster i Sverige men även vissa utlandsjobb. Här hittar du tusentals jobb inom alla kategorier och alla regioner. Du kan snabbt söka fram ditt drömjobb med vår sökfunktion. Sök på till exempel yrke, ort eller andra kriterier du har. Sajten uppdateras i realtid med Arbetsförmedlingens alla jobb.

Sök lediga jobb

Sök och hitta lediga tjänster. Skriv in yrke, ort, arbetsplats eller annat du vill söka på. Du kan ange ett eller flera sökord.