Jobba som Guide/Reseledare i Pyrenéerna Vintern 2024-2025

Ledig tjänst på QUALITY TRAVEL OF SCANDINAVIA AB

Nu finns det en ledig tjänst på QUALITY TRAVEL OF SCANDINAVIA AB i att söka. Lönen är Fast månads- vecko- eller timlön och . Anställningen är en Vanlig anställning och anställnings längd är 3 månader – upp till 6 månader. Sök jobbet senast 2024-09-30.

Hitta till arbetsplatsen på QUALITY TRAVEL OF SCANDINAVIA AB

Arbetsplatsen hos QUALITY TRAVEL OF SCANDINAVIA AB ligger i i .

Yrke Reseledare
Arbetsort
Arbetsplats QUALITY TRAVEL OF SCANDINAVIA AB
Organisationsnummer 5567838726 (Quality Travel Of Scandinavia AB)
Anställningsvillkor
Anställningstyp Vanlig anställning
Lön Fast månads- vecko- eller timlön
Lönenivå
Anställningens längd 3 månader – upp till 6 månader
Arbetstid Heltid
Sista ansökningsdag 2024-09-30

QUALITY TRAVEL OF SCANDINAVIA AB

Jobba som guide i Pyrenéerna Vintern 2023-2024

Inför kommande vintersäsong söker vi medarbetare som har en passion för skidåkning och är nyfikna på att arbeta i Pyrenéernas största skidområde i Andorra.

Vad innebär det att vara guide hos oss?

Sedan 2009 anordnar Quality Travel skidresor till Andorra och vi är landets representant i Sverige. Som guide hos Quality Travel är din primära uppgift att leverera service och upplevelser till våra resenärer. Du kommer arbeta med varierande arbetsuppgifter som exempelvis pistvisningar, transfer, hotellservice och administration. Som guide arbetar man självständigt med sina arbetsuppgifter men med ett stort stöd av övriga i guideteamet där vi alla hjälps åt för att ge bästa möjliga upplevelser till våra resenärer.

Ingen dag är den andra lik och våra många återkommande guider är ett bevis på att detta är bland de roligaste och mest givande jobb man kan ha!

Om dig

Vi söker dig som älskar skidåkning och att umgås med människor i alla åldrar. Som guide försätts du ofta i oväntade situationer. Vi ser därför att du är en flexibel person som trivs i en dynamisk miljö och tilltalas av att hantera olika typer av problemlösningar. Våra guider är Quality Travels ansikte utåt mot resenärer och samarbetspartners och söker därför dig som är social och gillar att leverera högklassig service.

· Rek ålder är min. 21 år.

En arbetsplats utöver det vanliga

Vi erbjuder snötäckta berg och nypreparerade pister som din arbetsplats, där solen skiner 300 dagar per år. Vi erbjuder våra guider liftkort under hela vistelsen, gemensamt boende, tillgång till skidutrustning, skidställ och arbetskläder samt resa till och från Sverige och din placeringsort i Andorra.

Utöver detta erbjuder vi vårt team:

· Gratis utbildningsdagar innan säsongstart

· Möjlighet att påverka och utveckla företaget Quality Travel

Om Quality Travel

Sedan 2009 anordnar Quality Travel skidresor till Andorra och vi är landets representant i Sverige. Vi har sedan start en ambition att skapa oförglömliga upplevelser för våra resenärer med ett stort fokus på service och engagemang som genomsyrar verksamheten. Vi är en relativt liten organisation där du som anställd har stora möjligheter att påverka beslut och göra din röst hörd. Vi har flera exempel på guider som fortsatt sin karriär inom företaget efter avslutad vintersäsong.

Välkommen att söka

Ansökan skickas till niklas@qtravel.se senast 1:a Oktober. Intervjuer sker löpande och tjänsterna kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Frågor besvaras av Niklas Östmark på ovan mail eller telefon 070-984 15 15 läs gärna mer om oss på www.qtravel.se

Vi ser fram emot din ansökan!


Är du intresserad av tjänsten på QUALITY TRAVEL OF SCANDINAVIA AB? Ansök här Länken leder dig bort från Svenskajobb.se. Tänk på att sista ansökningsdag för tjänsten som Reseledare är 2024-09-30.

Om Svenskajobb.se

Svenskajobb.se är en tjänst för att söka lediga tjänster i Sverige men även vissa utlandsjobb. Här hittar du tusentals jobb inom alla kategorier och alla regioner. Du kan snabbt söka fram ditt drömjobb med vår sökfunktion. Sök på till exempel yrke, ort eller andra kriterier du har. Sajten uppdateras i realtid med Arbetsförmedlingens alla jobb.

Sök lediga jobb

Sök och hitta lediga tjänster. Skriv in yrke, ort, arbetsplats eller annat du vill söka på. Du kan ange ett eller flera sökord.

Liknande jobb

    Här ser du liknande jobb inom samma yrkesgrupp eller ort.